Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod SvoDa v 09 kvě 2011 06:20

Jarouš píše:Po třech letech jezdění s nim ... ani neví, jak natankovat :!: :roll: :roll:
To auto musí mít skvělou spotřebu :!: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod xroman v 09 kvě 2011 06:57

Jarouši, já bych ženský nepodceňoval. Třeba dobře ví jak natankovat, akorát takhle je to jednodušší. Pošle si pro benzín tebe a ty to určitě uděláš rád a ještě ho i rád zaplatíš. Přece ti nemůže odepřít tolik radosti. ;)
Samsung Galaxy S22+
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
xroman
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 09 kvě 2011 07:07

Až si to tu jeho paní přečte, divil bych se, kdyby nedošlo na domácí násilí. :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod Miroš v 09 kvě 2011 07:21

Já se k Jaroušovi přidám. Moje manželka taky neumí natankovat. Párkrát jsem jí dělal instruktáž, se mnou natankuje, a za týden mi řekne, že to neumí. Možná nám tím dávaj manželky najevo, že se bez nás neobejdou. :lol:
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod vovi v 09 kvě 2011 09:23

Já si myslím, že ten důvod je prozaičtější - když jede moje žena sama (nebo s cizíma), tak s tankováním nemá problém. Ale když jedeme spolu a já se nemám k tomu, abych sám od sebe vylezl, tak mě vždycky vyšle a důrazně to zdůvodní, že JÍ pak vždycky děsně smrděj ruce :lol: :lol: :lol:
JEDNOU jsem zkusil namítnout, že na každý lepší pumpě maj k dispozici rukavice, aby ruce nesmrděly. I bylo mi naznačeno, že ONA přece nepoleze do rukavic, který už měl kdovíkdo na sobě. Tak jsem udělal další chybu - podotkl jsem, že to jsou jednorázový rukavice, a že když uvidí použitou, tak si může vybrat jinou. A na to odpověděla, že se to stejně válelo někde ve skladu a lezly do toho myši. TOHLE se nedá vyhrát. V hádce má žena vždy poslední slovo. Pokud muž řekne něco potom, je to vždy začátek další hádky :twisted:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Miroš v 09 kvě 2011 09:57

Hlavně, že jezdí rády, nechají nás konzumovat a dovezou nás bezpečně domů :D A na to si můžeme připít :!: :lol:
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod mahud v 09 kvě 2011 10:53

Jarouš píše:.... chodit chlastat tajně do garáže............Pořídím si ústní vodu Odol,aby mi netáhl chlast z huby a bude to :!:........................

Máš recht. Nevadí, že třikrát doma upadneš, než projdeš dveřma, hlavně, že to z tebe nebude cítit. :lol: :lol: :lol:
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mahud
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 09 kvě 2011 10:59

Takovýho jsme na vojně měli na rotě - sice z něj skoro nikdy netáhlo, ale dveře trefoval velmi obtížně. A jednou ráno jsme ho v pokoji našli chrápat na dveřích - zaskočilo ho, že se otvírají ven a když je nedokázal otevřít, vyvalil je i s futrem a rovnou si na nich ustlal.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod tomasii v 09 kvě 2011 22:46

Připojuji se k Mirkovi - Jarouši děsně riskuješ, když takovéhle věci píšeš nezašifrovaně. Když jsem byl na vojně (tedy v bývalé ČSLA), tak na všech zařízeních NOT8 (pro neznalé - nosná telefonie po drátech) bylo napsané: Achtung! Der Feind hört mit!. A to bylo v nějakém 64. roce :o Co teprv teď :!:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 09 kvě 2011 22:50

My to tam měli česky :D holt nová doba r.82 :lol:
amatér
Moderátor

PředchozíDalší