Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod szur v 06 kvě 2011 19:08

Ano :smazane.TTS_neaktivni.
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
szur

Příspěvekod Joska v 06 kvě 2011 20:00

Nová čistá instalace (bez skinu), hard reset, nainstalováno TTS z 1postu a pořád přesně stejné jako popisuje "szur"
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska

Příspěvekod Mirus v 07 kvě 2011 08:30

V Emulátoru je všechno v pořádku a aktivní , v PNA bohužel stejný problém jako u některých dalších . Aktivní pouze - Číst nformace o zemi a Číst systémové zpravy .
Ještě dotaz - v archivu Voice_TTSpro-Nua5-Z-Czech_PSB_V.4.4 110503.zip z prvního postu jsou soubory _info a info .
V _info je zápis - name="Zuzana (TTS pro) v.4.4 110313"
V info je zápis - name="Zuzana (TTS pro) v.4.4 110503"
Je to tak správně ?
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod SvoDa v 07 kvě 2011 08:31

_info můžeš klidně smazat
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Mirus v 07 kvě 2011 10:38

Zkusil jsem pokus :
Zformátoval jsem miniSD kartu SDFormatterem .
Komplet celé Primo jsem z Emulátoru , kde Zuzana z 3.5.2011 pro PRIMO 1.2 chodila , překopíroval na tu kartu , a světe div se .
Ono to funguje :D :D :D .
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod vu5936 v 07 kvě 2011 10:56

Při přechodu na verzi 503 na HTC jsem nezaznamenal žádný problém. Postup: smazal jsem Zuzanu 313, nakopíroval 503, spustil primo. To si nový hlas našlo a nahradilo samo a všechny moje volby v TTSPro zůstaly nastavené jako předtím (užvaněný, vše zaškrtlé), včetně chování v provozu. I tady ale zůstaly v system.ini původní zápisy. Po jejich odmazání se i zápisy nastavily správně.

Tentýž postup jsem udělal na Dejvidovi a opět vše naprosto bez problémů. Pak jsem překlikl z na německý hlas, zkontroloval nastavcení TTSPro a všechna nastavení zůstala OK. Pak jsem šel zpátky na Zuzanu 503 a opět vše OK. Po vyskočení z hlasu se pokaždé na chvíli ukázalo čekací okno, kdy se asi prováděly zápisy změn do systému. Zápisy v system.ini byly po každé změně hlasu korektně změněny.

Včera jsem zároveň na HTC downgradoval WM z 6.5 na 6.1 a při tom střídavě spouštěl P11 a P12, které mám na jedné kartě. I tyto cviky přežilo nastavení i reálné chování Zuzany 503 bez problému.

Jinak u Zuzany 503 jsem si všiml, že u radarových hlášek stále zůstaly pořadové číslovky.
vu5936

Příspěvekod amatér v 07 kvě 2011 11:14

K hlášení radarů jsem nikdy žádné pořadové číslovky nepřidával.
amatér
Moderátor

Příspěvekod vu5936 v 07 kvě 2011 11:29

V simulaci to teď neodzkouším, ale jsem si jistý, že ve směru ven z Prahy v ul. V Holešovičkách, jak ji kříží lávka ul. Valčíkova je mobilní radar a upozornění na něj začínalo nějakou číslovkou (nejsem si úplně jistý jestli to nebylo dokonce římská něco, nechci si vymýšlet).
vu5936

Příspěvekod amatér v 07 kvě 2011 12:29

Už mi psal Mio-Treo.info
Ten problém je v hlášce "římská pět tomto místě ..."

Byl to pokus o phoneme pro Zuzanu, původní účel je, aby Zuzana hlásila v souhrnu trasy např. ulice Severní římská pět, a ne Severní Vé, Jižní římská tři, a ne Jižní ííí. Jak je vidět, pro phoneme si sahají i zápisy v dictionary.voice.

Pokusím se to dát do latě, provizorním řešením může být buď:
- Upravit zápis v dictionary.voice z V tomto ..., na Vtomto ...
- nebo ze složky ... \tts_nua_v5\czc\speech\components odstranit soubor userdct_czc.dat
amatér
Moderátor

Příspěvekod ClonyXXL v 07 kvě 2011 17:26

Mě to dělá tyhle psí kusy:
Stáhnul jsem si pro jistotu amatérovo sestavení souborů potřebných pro správnou funkci hlasu Zuzana.
1. Když jsem nahodil novou Zuzanu, smazal všechny ostatní hlasy (eng. jsem nechal), nechal jsem svůj starý VAUTOV5.DLL, smazal save, naběhlo to OK a se skinem Dimka Tomsoft všechny volby funkční.
2. Když jsem doplnil amatérův VAUTOV5.DLL - tak jsem se dostal jen k oknu Věnujte okamžik k nastavení........... - dal jsem další a FATAL ERROR.
3. Když jsem dal svůj původní VAUTOV5.DLL, pořád jsem zase nemohl navolit Zuzku a vracelo se mi to stále na Eng hlas. Musel jsem smazat save.

Crash.txt bych přiložil, kdybych věděl jak (kopírovat ho sem celý asi není ono) - kdyby to náhodou někoho z odborníků zajímalo.
ClonyXXL

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo