od vu5936 v 07 kvě 2011 10:56
Při přechodu na verzi 503 na HTC jsem nezaznamenal žádný problém. Postup: smazal jsem Zuzanu 313, nakopíroval 503, spustil primo. To si nový hlas našlo a nahradilo samo a všechny moje volby v TTSPro zůstaly nastavené jako předtím (užvaněný, vše zaškrtlé), včetně chování v provozu. I tady ale zůstaly v system.ini původní zápisy. Po jejich odmazání se i zápisy nastavily správně.
Tentýž postup jsem udělal na Dejvidovi a opět vše naprosto bez problémů. Pak jsem překlikl z na německý hlas, zkontroloval nastavcení TTSPro a všechna nastavení zůstala OK. Pak jsem šel zpátky na Zuzanu 503 a opět vše OK. Po vyskočení z hlasu se pokaždé na chvíli ukázalo čekací okno, kdy se asi prováděly zápisy změn do systému. Zápisy v system.ini byly po každé změně hlasu korektně změněny.
Včera jsem zároveň na HTC downgradoval WM z 6.5 na 6.1 a při tom střídavě spouštěl P11 a P12, které mám na jedné kartě. I tyto cviky přežilo nastavení i reálné chování Zuzany 503 bez problému.
Jinak u Zuzany 503 jsem si všiml, že u radarových hlášek stále zůstaly pořadové číslovky.