Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod SvoDa v 30 dub 2011 07:01

díky Miroši ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Mirus v 30 dub 2011 11:14

Delší dobu jsem tady nebyl , tak jsem z toho asi vypadl .
Stáhnul a nakopíroval jsem si do Prima skin GJ+AK v.3.9.1 v úpravě _Si a příslušný lang z první strany tohoto vlákna . Při jízdě mi však Zuzka hlásí radary , železniční přejezdy a podobné věci v angličtině . Například - Mobile speed camera ahead.="Pozor, mobilní radar." mi to nepřečte česky . Ve verzi co jsem používal dříve bylo vše v pohodě . Má někdo podobné problémy :?: :?: :?:
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod SvoDa v 30 dub 2011 14:28

Ten problém nemám. S 3.9.1 jsem sice ještě nejel, ale když píchnu radar před čumák, zahlásí jej Zuzka správně česky
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod brosl v 30 dub 2011 16:19

SvoDa píše:Nevím, co děláte, ale mně se to ještě nežádoucně nestalo, pokud jsem si vypnutý signál sám naplánováním času či pozice startu mimo pozici GPS, nezadal.

A když se ti to Dane stalo "žádoucně", fungovalo ti to tlačítko "zapnout GPS"? Pokud ano, tak je to u nás stále jiný případ - chyba. Ikdyž musím říci, že už jsem to několik měsíců neviděl.

bo
Obrázek
iGO Primo 9.6.9.216604, Navigon 2.6.1 build 87, TomTom 1.15.1, Sygic 13.1.3
brosl

Příspěvekod SvoDa v 30 dub 2011 16:31

ano, gps jde pak zase normálně zapnout klikem na "zapnout GPS"
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Labant Jan v 30 dub 2011 17:14

SvoDa píše:Mám to hotové, měl jsem to díky uživateli toja (díky moc ;) ) dokonce v předstihu a i v tom frmolu státních maturit jsem to překlopil ;)

I mi děkujeme pěkně :) .
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Labant Jan

Příspěvekod Skeptik v 04 kvě 2011 13:33

Mirus píše:Při jízdě mi však Zuzka hlásí radary , železniční přejezdy a podobné věci v angličtině . Například - Mobile speed camera ahead.="Pozor, mobilní radar." mi to nepřečte česky .

Stejný problém. Když jsem to slyšel poprvé, znělo to jako maročtina. Když jsem si uvědomil co to je, málem jsem se vyboural, jak jsem se řehtal. :)
Nicméně, to ti asi nepomůže. :D
Skeptik

Příspěvekod SvoDa v 04 kvě 2011 14:41

Jak jsem psal, radary mi hlásí Zuska česky.

V CZlangu ty překlady jsou. Jediné, co mne napadá je, že vám ty zápisy chybí v dictionary.voice v hlasu Zuzka
Kód: Vybrat vše
Speed camera ahead.="Pozor, stabilní radar"
Mobile speed camera ahead.="Pozor, mobilní radar"
Average speed camera ahead.="Pozor, úsekový radar"
Red light camera ahead.="Semafor s kontrolou průjezdu"
Railroad crossing ahead.="Pozor, železniční přejezd"
High accident zone ahead.="Pozor, nebezpečné místo"
School zone ahead.="Pozor, školní zóna."
Red light and speed camera ahead.="Pozor, rychlostní panel."
Police control zone ahead.="Pozor, policejní kontrola."
Height limit ahead.="Pozor, nízký podjezd."
Weight limit ahead.="Pozor, váhové omezení."

myslím, že by měly statčit v tom langu, ale od té doby, co je dává Mirek do hlasu je mám i tam a nenapadlo mne je odmazat, abych odzkoušel hlášení bez nich.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod agent007 v 05 kvě 2011 17:36

Obracím se na zdejší machry co tvoří úpravy skinu. Provedl jsem dvě úpravy které byly popisovány zde a druhá na fóru MT.Jedná se o dvě funkce,které byly ve 1.1 a to volba Bluetooth pro zařízení /mio/ a volba velikosti obrázku křižovatky /tlačítka byly v menu nastavení/. Tyto úpravy lze samozřejmě provést,ale při změně skinu,což je dosti často /za to moc DIKY autorům/ se musí tyto úpravy zase složitě provádět znovu.Není možné toto udělat stejně jako měla starší verze Prima.Na takovéto změny si samozřejmě jako laik vůbec netroufám.
agent007

Příspěvekod SvoDa v 05 kvě 2011 17:50

volbu BT, natvrdo pro MIO, si pro sebe taky dělám, ale do "Si" úprav to (zatím) nedávám, jelikož ne všichni mají MIO a přepínací se mi to dělat nechce a furt čekám, že s tím GJ přijde sám. Jestli to přepínací máš (umíš), sem s tím.

Obrázek malé křižovatky bude jistě v některé z příštích verzí ofiko skinu.

nebráním se žádným vylepšením a možná to tedy do příští verze nechám BT natvrdo pro MIO.

P.S. Já s IvoK oproti originálu děláme s každou verzí desítky změn a nelze se zavděčit každému požadavku a dodělat si s každou další verzí dvě úpravy je sranda
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu