|
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
|
http://www.gps.lt/forumas/viewtopic.php?f=44&t=4112&p=32941#p32941Bruca66 píše:...jak do tabulky na druhem obrazku...
Vyvolat tento seznam můžeš po té, co si navolíš do spodní lišty ikon v dolním řádku ikonu „seznam uložených pozic“
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.

BOSS píše:dneska si mi na navigaci objevil nápis "příjmač GPS byl vypnut" a vedle toho "zapnout GPS" , když jsem klikl na zapnout GPS tak se nic nedělo a spravil to až tvrdý restart. je to poprvé co se mi to stalo, po restartu zase vše v pořádku, neví někdo čím by to mohlo být?

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků