Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod amatér v 03 dub 2011 19:49

Já to mazat nebudu, a doufám že ani ostatní.
@ Danny_S
Já pivo také nepiju, chtěl jsem jen udělat výjimku.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 03 dub 2011 21:58

Chlapy neblázněte, jste jak malí kluci :!: A Mirek už dávno kluk není a přestože Fitora neznám, předpokládám, že že školy už vyšel :!: :!: Hádáte se kvůli hovadinám :!: Měli by jste se spolu asi opravdu někde ožrat :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Bruca66 v 04 dub 2011 19:00

Porad ma jeste zuzka problem s ctenim Velkeho Pismene s hackem na zacatku vety? "Česke Budejovice". Nebo to je jak jsem tu cetl, veskera mesta by bylo nutno zanest do databaze? Zuzku mam tu 4.4 Amater posledni.
A to v 1.1 Primo bezelo, ze si prereku clovek skoro nevsim. Nebo jsem uz hluchy. U 1.2 se mi zlepsil sluch asi.
Bruca66

Příspěvekod peppa v 04 dub 2011 19:19

@ Danny_S, @Honzazast: taky se mi Primo po volbě hlasu TTS Zuzana restartuje. Vypozoroval jsem ale jednu zajímavou věc - stane se to pouze při navigování - tedy vypočítané trase, po které jede; pokud není žádná aktuální trasa, hlas TTS Zuzana jde vybrat normálně a nic se nerestartuje. (pro úplnost: a potom restartu je tam zase ten starý hlas)

Taky vám dělá, že při navigaci a změně hlasu na TTS Zuzana se vám Primo 1.2 restartuje?
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod Bruca66 v 04 dub 2011 19:24

Mozna mas nejake veci poskozene. Stahni a nakopiruj znova.
Bruca66

Příspěvekod peppa v 04 dub 2011 23:08

Smazal jsem, překopíroval a znovu upravil, cvičně nechal spočítat trasu a zatím se zdá, že vše je v pořádku - při nastavení TTS Zuzana Primo nespadlo.
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod Martin_J v 05 dub 2011 17:57

Zkoušel jsem rozchodit hlas Zuzana v Primo 1.2 s poslední verzí souboru vautov5.dll (5.3.2.10146 z 15.12.2010) bohužel bez úspěchu. Slovenská Laura v0.3 běžela bez problémů, při nastavené Zuzaně se Primo nespustilo. Důvodem je pravděpodobně chybějící soubor pp_czc.dat ve složce tts_nua_v5\czc\speech\components., který je ve slovenské složce obsažen. Zkusil jsem ten slovenský překopírovat a přejmenovat na pp_czc.dat a Zuzana se rozeběhla. Ještě pro úplnost, pokud použiju vautov5.dll z první strany, vše běží jak má. Co na to tvůrci hlasu?
Sony Xperia Z3 compact, Android 6.0.1, iGo Primo, iGo Navigation
Martin_J

Příspěvekod peppa v 05 dub 2011 19:55

Martine díky, mně taky neběžela s vautov5.dll z Prima 2. Dal jsem tam ten z prvního postu a už funguje. Tak provedu ještě úpravu podle tvého... (jen pro jistotu: a autor hlasu nejsem)
peppa

Příspěvekod amatér v 05 dub 2011 21:35

Není potřeba nic přejmenovávat, zde je originál
PP_CZC.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod peppa v 06 dub 2011 12:25

Teď jsem si všiml, že mám ještě z prapůvodní verze TTS Zuzany složku content\phoneme (a v něm *.ph + složku ceske s dalšími phonémy) - OTÁZKA - smazat či ponechat?
peppa

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo