Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod Miroš v 02 dub 2011 18:41

@Svoda: Nevadí, ale i tak - ty úpravy člověka fakt potěší. Já myslím, že je jedno, zda to bude branding nebo skin den/noc, hlavně, že je s čím si hrát :D .
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod SvoDa v 02 dub 2011 18:48

taky si rád hraji, ale to, co jsem napsal, jsem napsal proto, že je docela možné., že 1.8 už předělávat nebudu, bo nebude kdy
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod szur v 02 dub 2011 19:05

SvoDa : Děkuji za úpravu a hlavně za čas, který nám laikům, jako jsem já, Vy PROFÍCI věnujete. Bez Vás by toto forum nebylo tím, čim je. :) :)
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
szur

Příspěvekod toja v 03 dub 2011 13:15

@SvoDa
Malý dotaz.
Z akej verzie GJ-AK si vychádzal :?:
Lebo Arkoko v piatok poobede ešte aktualizoval svoje vydanie s opravou chybičky v hľadaní POI.
Joying Car Radio GPS Navigation HD system on the basis of Android & ARM Cortex-A53 Octa-core PX5 & iGO LUNA
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
toja
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 03 dub 2011 13:35

z tohoto
Kód: Vybrat vše
http://www.gps.lt/forumas/viewtopic.php?f=44&t=4112&p=32941#p32941

jinej (mladší) tam není
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 03 dub 2011 14:47

Mám jednu prosbu ohledně vysvětlení úprav v P 1.2. Sotva jsem se trochu zorientoval v úpravách a umístění prvků ve skinech, tak se objeví nová verze Prima a vše je úplně jinak. K věci: Jak jsou počítány souřadnice jednolivých prvků? Např. mám zápis <SPRITE left=-3% top=12% z=1 ......... . Left znamená jako osa x, počítáno z levé strany a top jako asa y bráno odshora ? A procenta jsou pixely displeje/100* příslušné % ?
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod peppa v 03 dub 2011 16:28

Tak jsem se nakonec dobral obstojného výsledku. Konečně funguje mapchanger, zobrazují se radary i 3d budovy a modely. (Někdy v týdnu až budu mít čas, tak to sepíšu - jednak kvůli sobě, kdybych to zapomněl, tak i kvůli ostatním). Podařilo se mi zprovoznit i externí aplikace.

Ale mám ještě dva poslední dotazy, ke kterým jsem zde nic nenašel nebo nevěděl pod čím je hledat:
1) Jakým způsobem se aktivuje to rozšířené skryté menu, které se ovládá přes ten obrázek zkumavky?
2) Musí se něco nastavovat pro ohlašování radarů jako ve skinu GJ pro Primo 1.1? Já tedy si stáhnul odtamtud AUDIO.rar nakopíroval ho k EXE prima + přidal do ui_igo9.ini pár doporučených řádků z bodu c) - je to tak správně?

Teď delší dobu nepojedu, tak to nemám jak vyzkoušet (při simulaci navigování, pokud vím, tak primo radary nehlásí nikdy).
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod Bruca66 v 03 dub 2011 17:19

Ano a oba 2 navody najdes u hlasu TTS zuzana a rozsirene menu je popsane v zakladnim infu k verzi 1.2 a dale v tips and trick nebo tak nejak. Staci cist.
Bruca66

Příspěvekod SvoDa v 03 dub 2011 17:34

toja píše:@SvoDa
Malý dotaz.
Z akej verzie GJ-AK si vychádzal :?:
Lebo Arkoko v piatok poobede ešte aktualizoval svoje vydanie s opravou chybičky v hľadaní POI.

@toja: Máš pravdu, aktualizoval.
Nicméně změnil se jen (dle času a datumu) pouze soubor poi.ui a jeho porovnáním s tím původním je změna pouze a jen v tomto
<FOOTERBUTTON class=btn_footer x=33% top=0 iconspr="ico_footer_deleteall.bmp#3" text="Delete All" onrelease=sc_PoiVisibilityListClearAll_OnRelease>
což házelo chybu nikoliv při hledání poi, ale chybějící ikony při načítání uložených nastavení POI
Čili si stačí doplnit to níže uvedené červené
<FOOTERBUTTON class=btn_footer x=33% top=0 iconspr="gj_ico_footer_deleteall.bmp#3" text="Delete All" onrelease=sc_PoiVisibilityListClearAll_OnRelease>

V každém případě, díky toja za upozornění ;)

@expertdb: tyto odpovědi by byly nadlouho, doteď se s tím peru a třeba se najde někdo, kdo si na jedno dvě odpoledne sedne a sepíše to :lol: ale tak jak to popisuješ to zhruba je.
% displaye jsou prostě % displaye. Jen jeli ten text v buttonu, má ten button souřadnice v rámci displaye a % textu (hodnoty), která se má zobrazovat v buttonu se vztahují k pozici v tom buttonu a ne k celé ploše obrazovky. Pak jsou i případy, že button nebo skupina buttonů jsou v rámci nasouřadnicované nějaké sekce (která) má taktéž své souřadnice a pak má button svá % k této sekci a ne celé ploše displaye.

@pepa: co se týče zkumavky tak v sys.txt
Kód: Vybrat vše
[interface]
extra_settings=1
a co se týče zbytku otázky, to už se tu řešilo xkrát a jede především o to, jestli používáš TTS hlas nebo ne, jestli rozšířené radary, nebo základních pět, atp. takže co se týče databází, nastavování, a zvuků, tak začni tady viewtopic.php?p=56451#p56451 a pak třeba tady viewtopic.php?p=56456#p56456
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod peppa v 03 dub 2011 18:00

Díky za odpověď. Ty odkazy si postupně projdu a doplním do své složky s Primem - jen ze zvědavosti - dá se nastavit hlášení radarů zároveň pro TTS hlas a neTTS hlas? Předpokládám, že ne, ale pro jistotu se ptám.
(proč nechci jezdit jen podle TTS hlasu? když neřídím já a řídí máma, tak chce mužský hlas a to TTS Zuzana není)
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu