Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod tomasii v 03 dub 2011 10:39

Jj. máš pravdu, při rozkliknutí se některé znaky zobrazují stále nesprávně, např. ě jako í s obrácenou čárkou, ř jako přeškrtnuté o, Č jako É s obrácenou čárkou, atd. Je ale otázkou, jestli to půjde opravit, protože se změny vzájemně ovlivňují a oprava na jednom místě může vyvolat chybné zobrazení jinde.

Holt by to chtělo, aby si RDS/TMS-áci s tvořiteli map udělali u sebe pořádek

EDIT: když se ale tmc fonty dají rovnou do rootu Primo (tak, jak jsme to dělali u iGO8 a jak to doporučuje autor úpravy udělat i pro Primo), tak se zobrazení spraví :o a zdá se, že je vše v pořádku. Jo Primo je holt Primo
:shock:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 03 dub 2011 10:43

Zajímalo by mě, zda je stejný problém i u příjmu on-line TMC.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 03 dub 2011 11:10

Já musel ty fonty dát přímo do rootu Prima, ve složce Font je je nenačetlo a psalo ty paznaky místo českých znaků. :-(
TMC mi ale zlobí. :-(
Dříve mi šlo a nešlo a ted se mi zdá, že sice TMC kmitočet to hledá a občas i najde, ale události to nenačte anebo nepřepíše novějšími. :-(
V Primu 1.1 i 1.0 to šlapalo bez problémů.
Takže nevím, jestli je problém ve JednaDvojce nebo těmi fonty, ale to se mi zdá nepravděpodobné.

Dejvid 6 HD
Danny_S

Příspěvekod tomasii v 03 dub 2011 16:28

Těmi fonty to nebude. Mně jede Primo 1.1 i 1.2 s upravenými fonty. Je ale s podivem, že je vše OK jen tehdy, když jsou fonty v rootu Primo a ne tam, kam patří. :shock:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Fitor v 03 dub 2011 16:53

Koukám, že je to tu samý nevěřící Tomáš (promiň tomasii). Od začátku píšu fonty do rootu, ale každý musí jít novátorsky svou cestou.
To samé, když někomu napíšu: "máš tam chybu", tak mi odpoví, že jsem mimo, aniž by se nad tím zamyslel. Jak v židovské škole!
Fitor

Příspěvekod Miroš v 03 dub 2011 17:20

Potvrzuji, fonty nacpat Primo/tahoma.ttf a Primo/tahomabd.ttf, ne do dalších složek.
Hrál jsem si s tím odpoledne v autě a jak jsem to měl (viz. výše), tak u TA se nezobrazovalo (pokud si to pamatuji, nedělal jsem si poznámky) např. Č/č, ě, ť a u map NQ to bylo tuším Č/č, ř.
Edit: chtěl jsem Tomáše poprosit, aby si to na webu opravil, ale byl rychlejší. Fitor - díky za navedení.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod amatér v 03 dub 2011 17:56

Fitor píše:Koukám, že je to tu samý nevěřící Tomáš (promiň tomasii). Od začátku píšu fonty do rootu, ale každý musí jít novátorsky svou cestou.
To samé, když někomu napíšu: "máš tam chybu", tak mi odpoví, že jsem mimo, aniž by se nad tím zamyslel. Jak v židovské škole!

Jen doufám, že to není narážka na můj příspěvek
amatér píše:Teď jsem mimo, fonty od Dráčka mají právě sloužit k srovnání správných znaků české abecedy, pokud máš místo řŘ Ø, napovídalo by to spíš použití původních fontů.

Pokud ano, chce to lépe číst.
Já totiž ty upravené fonty ze slušnosti nepoužil, aby autor neměl špatný pocit, že těžím z jeho práce.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Fitor v 03 dub 2011 18:53

Když už jsi se ozval, je to Tvůj úplně jiný příspěvek:
@ fitor,
vážím si každého, kdo chce pomoci, ale v tomto případě jsi mimo. Je to opravdu v lang (dictionary.lang)

a potom:
Taky pravda, opravdu tam poslední zápis přeložen není, takže stačí doplnit místo
Fitor

Příspěvekod amatér v 03 dub 2011 18:58

:lol: :lol: :lol: :lol: Chytil se :lol: :lol: :lol: :lol:
Chlape, v tobě ta hořkost vězí. No nic žijeme ne?
amatér
Moderátor

Příspěvekod Fitor v 03 dub 2011 19:01

Mám spíš pocit, že v citovaném příspěvku jsi se chytil sám, ale to už nebyla taková legrace.
Fitor

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo