Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod peppa v 01 dub 2011 09:48

Tak díky za odpověď. Myslel jsem, že mám Primo 1.1, ale asi ne. Když dám v Navonu "o aplikaci", tak se nedozvím verzi prima, ale jen nějakou jejich Navon verzi 8.5.něco. Je tam ale datum a tam je May 2010. A vzhledem k tomu, že mi nejde to jejich naviextras, tak si budu muset update provést svépomocí. Jinak do data.zipu jsem překopíroval pouze soubory pro nové radary.
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod amatér v 01 dub 2011 10:13

peppa píše:Tak díky za odpověď. Myslel jsem, že mám Primo 1.1, ale asi ne. Když dám v Navonu "o aplikaci", tak se nedozvím verzi prima, ale jen nějakou jejich Navon verzi 8.5.něco. Je tam ale datum a tam je May 2010. A vzhledem k tomu, že mi nejde to jejich naviextras, tak si budu muset update provést svépomocí. Jinak do data.zipu jsem překopíroval pouze soubory pro nové radary.

A tím to všechno vzniklo. verze 8.5.x.xxxxxx je PRIMO 1.0.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod peppa v 01 dub 2011 21:58

(Snad) poslední otázka: Když budu mít Primo 1.2 s GJ Skinem pro Primo 1.2, mám ještě kopírovat nějaké soubory do data.zipu a jazykového souboru? Koukal jsem, že např. ten czech.lang z Prima 1.2 už má 35 kB a ten ze souborů pro nové radary jen 34 kB.
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod amatér v 01 dub 2011 22:40

Proč potřebuješ něco kopírovat? Nech vše, tak jak je a nebudeš mít žádný problém.
amatér
Moderátor

Příspěvekod peppa v 01 dub 2011 22:51

Proč? Na začátku topicu je napsaný postup, v kterém se tvrdí, že je potřeba do data.zipu a langu přidat soubory.
peppa

Příspěvekod Jasper v 02 dub 2011 05:27

Ale taky je tam napsáno tohle ;)
Jasper píše: Pozor další postup již neplatí pro aktuální skiny amatér a Gurjon "Si" které již potřebné úpravy obsahují
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod amatér v 02 dub 2011 10:15

peppa píše:... A vzhledem k tomu, že mi nejde to jejich naviextras, tak si budu muset update provést svépomocí...

Máš oficiální verzi, není důvod aby ti nešel naviextras. Musíš se nejprve přihlásit a potom si stáhnout aplikaci Toolbox. Pak všechno funguje.
amatér
Moderátor

Příspěvekod peppa v 20 dub 2011 16:59

Je nějaký zápis do SYS.TXT, který pod dokázal přinutit hlášení semaforového radarů k tomu, aby se ozývalo až po poslední křižovatce? Díky.

Našel jsem warn_distances, které můžu nastavit pro různé rychlosti, ale to není přece jen ono. Pokud nastavím vzdálenost např. na 500 metrů a jsou mezitím dvě křižovatky, tak netuším, za která z nich to je. (Navíc mám pocit, že i přes to Primo pořád si hlásí radary ve vzdálenosti, kterou chce samo).
peppa

Příspěvekod Cinda v 21 dub 2011 17:30

Jasper píše:Ale taky je tam napsáno tohle ;)
Jasper píše: Pozor další postup již neplatí pro aktuální skiny amatér a Gurjon "Si" které již potřebné úpravy obsahují

Co je nutné udělat pro správné zobrazování ikon radarů pro originálního Gurjona bez "SI" ? V současnosti jsou radary zobrazované poněkud podivně :). Děkuji
Čína 5'', Win CE6, 800x480, 128MB RAM, 4GB ROM, Primo 2.0, DIMKA - TomSoft
Samsung Galaxy S2 ICS testuji iGO Primo
Cinda

Příspěvekod SvoDa v 21 dub 2011 19:25

Chceš-li požívat jasper dB radarů, tak
buď si přeházej ikony ve všech proužcích speedwarn....bmp dle "Si" pořadí,
nebo k origo GJ ikonám popřepisuj jejich pořadí (takto to ve variable_def.ui vypadá v "Si")
<row text="Speed Camera" id=0 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(0)) visible=(%lua.speedcamAllowed && %lua.GotGPS) >
<row text="Mobile Speed Camera" id=1 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(1)) visible=(%lua.speedcamAllowed && %lua.GotGPS) >
<row text="Built-in Speed Camera" id=2 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(2)) visible=(%lua.speedcamAllowed && %lua.GotGPS) >
<row text="Average Speed Camera" id=3 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(3)) visible=(%lua.speedcamAllowed && %lua.GotGPS && %lua.CSpdFilter) >
<row text="Red Light Camera" id=4 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(4)) visible=(%lua.speedcamAllowed && %lua.GotGPS) >
<row text="Red Light and Speed Camera" id=11 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(11)) visible=(%lua.speedcamAllowed && %lua.GotGPS) >
<row text="Bus Lane Camera" id=7 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(7)) visible=(%lua.speedcamAllowed && %lua.GotGPS) >
<row text="Railroad Crossing" id=6 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(6))>
<row text="High Accident Zone" id=8 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(8))>
<row text="School Zone" id=9 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(9))>
<row text="Town Entry Point" id=10 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(10))>
<row text="Toll Booth" id=12 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(12))>
<row text="Hospital, Ambulance" id=13 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(13))>
<row text="Fire Station" id=14 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(14))>
<row text="Congestion Charge Zone" id=15 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(15))>
<row text="Dangerous Area" id=31 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(31))>
<row text="Height limit" id=16 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(16))>
<row text="Weight limit" id=17 visual=0 audio=0 useroadspeedlimit=(sc_SpeedcameraUseRoadSpeedLimit(17))>
a porovnej si to s originálem
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE