Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod amatér v 28 bře 2011 08:34

Té otázce nerozumím, není to nic nového, takto si prostě rusové upravují svůj proužek ikon už od iGO8. Aby vše fungovalo správně i u českých radarů je potřeba dodržet postup, který uveřejnil Jasper zde
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 28 bře 2011 09:25

amatér>
částečně mi to už vysvětlil FullSoft na jiném foru. :-)
Jen mě zmátlo to SPUD, jestli je to, co si Primo vytvoří samo nebo jestli už JednaDvojka umí pracovat se starým SPUD a také, jestli poznám ty NEW radary.
Danny_S

Příspěvekod amatér v 28 bře 2011 10:28

Zde se ti pletou pojmy s dojmy, na všechno musí být databáze. A ruská databáze je jiná, něž česká. Proto je potřeba dělat to tak, jako např. Svoda s Ivo k, součástí jejich úpravy skinu GJ je i přizpůsobení databáze radarů.
To zda PRIMO 1.2 spolupracuje přímo s databází .spud nevím (nezkoušel jsem).
amatér
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 28 bře 2011 10:35

amatér>
Dimka ve svém skinu na místě 14 používá Hasiče, kdy my Ceši máme Policejní kontrolu. :-)
Jinak tamto jsem netušil, jak se věci mají a díky za info. :-)
Danny_S

Příspěvekod amatér v 28 bře 2011 10:43

Hasiči jsou na 14 postu v defaul nastavení PRIMO ! Se skinem to nemá nic společného. To, že v české databázi jsou tam policejní kontroly, je dáno právě tím, že si všichni databázi nějakým způsobem upravují, a po dohodě s ostatními Jasper tento post využil právě pro ty policajty. Ale to všechno by ses dozvěděl z odkazu, který jsem ti uvedl v první odpovědi.
Ještě k tomu .spud. Právě jsem se díval na ruském fóru, jakou databázi využívají a vše co je pro PRIMO je v .txt.
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 28 bře 2011 12:36

Ten zavádějící SPUD vznikl zřejmě tím, že autoři použili Copy-Paste z vlastností staršího skinu pro iGo8 a uteklo jim, že přenášejí i hlavičku tabulky. A teď se to tichou poštou šíří dalším Ctrl-C/Ctrl-V po všech možných fórech.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod peppa v 31 bře 2011 21:29

Mám problém s obsahem archívu "Soubory pro nové radary". V Primu 1.1 se mi zobrazuje hláška "Failed to open file:
ico_LogCollection_sml.bmp#3
exiting application.".

Zjistil jsem, že za to může tento archív a v něm určený obsah do data.zip - v souboru variable_def.ui v řádku 77 je zapsána tato položka. Soubor ico_LogCollection_sml.bmp v data.zip nikde nemám. Prozatím se pokusím tento problém vyřešit umazáním nepohodlného řádku. Podle strýčka Google se jedná o soubor přítomný ve starších verzích iGo. Hláška vyskakuje při rolování v Nastavení (přibližně půlce).

Má někdo nějaké lepší řešení?
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod amatér v 31 bře 2011 21:53

V tom případě strýček google kecá, tento soubor je obsažen v každém data.zip pro PRIMO, složka rozlišení.
amatér
Moderátor

Příspěvekod peppa v 31 bře 2011 22:26

Amatére, sice si tě díky tvým výtvorům vážím, ale v tomto ohledu nemáš pravdu - možná v normální Primu ano, ale v Primu od Navonu není v data.zip žádný soubor se jménem "ico_LogCollection_sml.bmp". Stejně tak v pokoutně stažených souborech. Potom, co jsem ho umazal, vše (zatím) funguje bez chybových hlášek. V simulaci varování před radarem slyšet údajně není, tak si pár dní na vyzkoušení počkám. Mimochodem: zdroj drbu
Kód: Vybrat vše
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:BwEksu7TGlIJ:fixmygps.net/forum/archive/index.php/thread-1421-2.html+Failed+to+open+file:+ico_LogCollection_sml.bmp%233+exiting+application.&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz&client=opera&source=www.google.cz

amatér píše:linky směřující mimo fórum, dávej do code. ;)
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod amatér v 31 bře 2011 23:00

No já bych mi věřil. On je to totiž ten pytlík na obrázku (shromažďování záznamů), tato funkce je v PRIMO od verze 1.1 a výš.

obr_68.jpg

To, že se ti zobrazuje ta chybová hláška neznamená, že nemám pravdu :D , ale jen to, že máš nějakou prapodivnou kombinaci *exe souboru a data.zip ;) . Nebo používáš nějaký skin pro PRIMO 1.1 v kombinaci data.zip a *.exe PRIMO 1.0, možná obráceně. Jakou máš verzi PRIMO, a jaký skin? Kopíroval jsi nějaké soubory do původního data.zip?

Edit: při úpravě odkazu jsem si přečetl i tu diskusi, na kterou odkazuješ. Podívej se také na datování těch příspěvků. Jsou z doby, kdy PRIMO 1.0 začalo být nahrazováno PRIMO 1.1.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE