| Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. | 
|   | 
amatér píše:To neaktivní TTS pro u hlasu verze 3 je logické, ale proč nefunguje vůbec je divné, chtělo by to poznatek ještě dalšího majitele nějaké Omnie.
 V simulaci nic a když ji zastavím tak se ozve hláška prvního manévru. Ale já to dával do souvislosti s těmi ostatními problémy.
  V simulaci nic a když ji zastavím tak se ozve hláška prvního manévru. Ale já to dával do souvislosti s těmi ostatními problémy. 

Navíc jsem se v tom tak dlouho vrtal až mi přestali fungovat ty vymoženosti jako on-line tmc a vyhledávání Google. Pak začalo zlobit HTC jako celek protože se mi nedokázalo přihlásit ICQ ani Skype takže následovala přeinstalace.
  Navíc jsem se v tom tak dlouho vrtal až mi přestali fungovat ty vymoženosti jako on-line tmc a vyhledávání Google. Pak začalo zlobit HTC jako celek protože se mi nedokázalo přihlásit ICQ ani Skype takže následovala přeinstalace. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků