Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod Jarouš v 28 říj 2008 20:59

No tak už jste tady já si na chvíli odskočil na YouTube,poslechnout si od Zeppelinu "Imigrant song (ta skupina není můj šálek kávy,já tak Oldfielda,ELO nebo Nezereth a Slade,ale tahle písnička se mi výjimečně líbí),ale už jsem tady zpět.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 28 říj 2008 21:00

Svoda:A od tebe by to byl s těch 50 litrů měsíčně docela slušný příspěvek :!: :lol: :lol:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 28 říj 2008 21:02

@vovi: Tak by se to muselo platit z obratu a nikoli dle údajů z daňového přiznání :lol: :lol: :lol:
@jarouš: Máš dost slušnej přehled o platech učitelů. Nepracoval jsi ty někdy na Ministertvu školství :?: :lol: :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 28 říj 2008 21:07

No mělo by ti to téct přes konto a tam je to celkem oficiálně čitelné, ne :?: :lol: :lol: :lol:

A už maž, chlape :!: :!:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 28 říj 2008 21:09

Už se stalo,takže jsi to četl jenom ty :!: :lol: :lol:
Dane jestlipak už jsi dal svůj hlas tomu klubu,ale jak tě znám ,tak asi jo,takže díky.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 30 říj 2008 08:27

Já už taky hlasoval pro klub. Hlasoval jsem Ano a to znamená Ano.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 30 říj 2008 09:19

Zájem o členství klubu z 317 registrovaných projevilo 12, trzn. 3.78%, což považuji za anarchii a pochybuji, že to naroste.
Asi to bude tím, že registrace a čerpání současných výhod a možností na fóru je zadarmo, ale za členství v klubu je ochoten zaplatit jen každý třicátýtřetí (i tak je to dobrý průměr na to, že jsme Češi (a Slováci) :lol: .
Jarouši, tak mne napadlo - pohybujeme se v tržní ekonomice a čím levnější to bude, tím víc lidí si to "koupí" a tím víc money bude ve fondu.
Navrhuji stáhnout měsíční poplatek (např. na 50,- měsíčně) a vypsat sem po dohodě s Adamem seznam výhod vyplývajících z členství v klubu a určitě zájemců přibyde a tím naroste i celkový příjem (určitě se dle mého názoru víc jak zvojnásobí, pokud slevíš 50%).
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 30 říj 2008 10:38

Jestli to neni castecne tim, ze to je zapadle ve vlakne Pripitek, ja jsem to videl dnes poprve a nahodne (coz neni samozrejme smeroplatne).
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 30 říj 2008 10:48

Přesně tak jsem to i myslel - dát tomu viditelnou formu a průhledný obsah ;)

EDIT: toto do smrti nepochopím :twisted:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 30 říj 2008 21:26

Panové,pokud jste pozorně četli můj červeně psaný příspěvek,tak jste si jistě přečetli,že samostatné vlákno chci vytvořit,ale až podle ohlasu,protože bych byl nerad,kdybych ho vyhodil a reakce by nebyli takové,jaké si přestavuji.Snad každý,kdo sem zabrousí si všimne ankety a potom jsem si ještě odkaz přidal do podpisu.Takže já ještě s vytvořením samostatného tématu počkám.
@Svoda:Skutečně si myslíš,že 100 Kč měsíčně je hodně?Já ne,ale je to věc názoru.Ostatně byla to jenom představa a s lidem s kterými jsem o tom mluvil nedělá ona suma problém.Ono se to vystříbří,jsme teprve na začátku a já bych to chtěl spustit až z novým rokem,aby v tom nebyl bordel.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)