Když Mio s Primo 1.2 ukončím, tak se po novém startu a následném uspání kousne a už se nerozjede. Je možný jen nový start velmi dlouhým stiskem. Po startu ale již lze Primo uspávat i za běhu a spolehlivě se po chvíli znovu rozběhne. Nezáleží, jestli má gps signál, externí napájení, vždy se probudí. Jestliže ale Primo ukončím, tak po novém startu se musí opakovat popsaná procedura. Já na to nepřišel, protože jsem vždycky zkusil něco vyměnit, nebo přestavit a tak se mi Primo po uspání vždycky kouslo. Vuvu ale s Primo velmi často jezdí a nemění jeho nastavení a tak se s kousnutím setkal jen zřídka. Dík Vašku, ušetřil jsi mi spoustu hledání.
EDIT: jak už někdo psal na fóru, tak se stalo. Nahrál jsem dnes (12.3.) poslední Si branding a ejhle - Primo 1.2 se začalo chovat zcela korektně (tedy kromě proužku Taskbaru), už se neseká a dá se s ním dělat totéž, co s 1.1

Zdá se, že jsou dny Primo 1.1 sečteny.

EDIT2: tak mé nadšení bylo přece jen předčasné. Po vypnutí přes noc se Primo ráno po startu a uspání už neprobudilo a chová se jako dřív.