Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod vovi v 06 bře 2011 20:45

Jarouš píše:...Já jsem sem přivezl kapku slivovice,tak budeme asi večer s mým přítelem Fosterem a jeho ženou koštovat :!: On jistě také něco hodí do placu a možná i do grilu a tak by to mohlo být dobré :!:
No nic jdu něco posnídat.

Jarouš píše:.. To nehrozí, je to Wanda Foster a na facebooku ji zrovna ty můžeš vidět.Její manžel je milionář, takže já nemám šanci :!: :(

No to jsou vyhlídky - poprvé vožere milionářskou paničku slivovicí a určitě to zkusí využít ;) A když se jí to bude líbit, tak klidně druhej den vobětuje poslední přistání raketoplánu a přefikne jí cestou v křoví zas... :lol: :lol: :lol:

Zdá se, Jaspere, že ti v našich řadách vyrůstá zdatná konkurence ;)

A NA TO SE NAPIJEME!!
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod mahud v 06 bře 2011 20:48

Tak na to si tu láhev otevřu taky, co bych pro Taťuldu neudělal. 8-) :lol:
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mahud
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 06 bře 2011 20:51

Tak na taťuldovy schopnosti!!

P.S.: Doufám jen, že si je tom svém cyklotrenažéru nepoškodil... :(
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 07 bře 2011 14:39

Tak přátelé, včera krátce po poledni jsem vyrazil oslavit narozeniny jednoho známého a užil jsme si opravdu pravý americký piknik s hamburgry, hot dogy a pečenými žebírkami.Samozřejmě prolévanými velice dobrým australským pivem Foster (bohužel,ten pivovar nepatří mému známému), a okolo šesté cestou zpět jsem se zastavil u Fostera a popíjeli jsme do dvou hodin ráno.Takže jsem se skvostně prochlastal k tomu, že časový pokud jsem zvládl na jedničku.Překrásně jsem se vyspinkal a už jsem v pohodě.Včera byla odpoledne byla krize,ale pár panáčku ji zpravilo :!: :lol: :lol:
Raketoplán přistává ve středu,dvě minuty před polednem a zatím to stále vypadá, že se se zúčastním.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 07 bře 2011 15:05

A ještě jedna věc.Včera jsem v tom alkoholovém rozpoložení chtěl zavzpomínat na Tondu a na ostatní soudruhy, kteří mají rádi irskou whiskey Tumullare Drew a představte si,že nejenom, že tady není k dostání, ale nikdo ji tady ani nezná :!: :o :o
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod amatér v 07 bře 2011 15:20

Kdy už konečně pochopíš, že vzdělání emerických soudruhů značně pokulhává za tím Evropským. :D

edit:
a propos, opovaž se ještě někdy jen zmínit a cholesterolu (viz. výše), tak ti na každém budoucím srazu navlékneme košík. :lol: :lol: :lol:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 07 bře 2011 15:23

Nicméně se mi zdá,že američtí soudruzi chlastají více,než evropští.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod fmilan v 07 bře 2011 15:36

Jarouš píše:A ještě jedna věc.Včera jsem v tom alkoholovém rozpoložení chtěl zavzpomínat na Tondu a na ostatní soudruhy, kteří mají rádi irskou whiskey Tumullare Drew a představte si,že nejenom, že tady není k dostání, ale nikdo ji tady ani nezná :!: :o :o

Tak tu neznám ani já :o :lol: :lol: . Ale zkus se zeptat na irskou whisky Tullamore Dew .
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 09 bře 2011 06:04

Poslušně hlásím, že jsem už asi dvě hodiny ve městě Cape Canaveral, asi dva kilometry od základny NASA, kde bude zítra přistávat dvě minuty před polednem raketoplán.
Jsem tu já ,s dvěma babami, z niž jedna dostala takový šok s toho,že bude muset zítra brzy ráno vstával, aby mě sem v pohodě dovezla (je to sem s Tampy zhruba dvě a půl hodiny cesty), že nám raději zaplatila nádherný hotel v místě.
Takže kluci,přejte mi,ať se tady nezkazí počasí (dnes bylo v Tampě jasno a 28°C)a raketoplán sedne tady a né v Kalifornii.To bych byl tedy dost nasra..j :!: :!:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 09 bře 2011 06:46

fmilan píše:
Jarouš píše:A ještě jedna věc.Včera jsem v tom alkoholovém rozpoložení chtěl zavzpomínat na Tondu a na ostatní soudruhy, kteří mají rádi irskou whiskey Tumullare Drew a představte si,že nejenom, že tady není k dostání, ale nikdo ji tady ani nezná :!: :o :o

Tak tu neznám ani já :o :lol: :lol: . Ale zkus se zeptat na irskou whisky Tullamore Dew .

Nebo se zkus zeptat na Drew Barrymore - tu by znát měli :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)