Ahoj vsem potrebuju poradit. Prolezl jsem cele forum. Ale s igo primo na c720 z sd karty si proste neporadim. Igo mi slape na go clever 5066 uplne v pohode diky navodum zde na webu. Chtel jsem ji dat i do c720 pac jsou tam stare mapy a prepsanim starych map za nove si nepomuzu protoze na ne nemam licenci myslim tim ze proste nemam potrebne soubory. Stahnu jsem si unlock z
http://tomasii.cdc.cz a ten fungoval. Otevrel jsem skryte funkce ale pri kliknuti na ikonku igo mi tohodi ze nemuze igo najit. Jak mam preprsat systemak v primu aby se mi spustila druha navi z karty?Nechci mazat puvodni navi na hdd.Ale rad bych je pouzival obe. Pac go clever jde na mesicni reklamaci diky nefunkcnimu TMC prijimaci. Tak chci vyuzit starsi 720c mio. Dekuji za rady. Igo mam komplet s mapama a systemak prepsanej na go clever. Ale nevim jak to prepsat na Mio. Dekuji za odpovedi.
Ps pri prolezani fora jsem zkousel ruzne moznosti prepsany syst. ale nic nepomohle idelani by bylo pokud by mi nekdo mohl kdo ma stejny unlock jako ja poslat systemak ve SZ diky za odpoved.