Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod Mirus v 25 úno 2011 00:58

Tak už je něco venku . Píše se , že je to 1.2 . Zatím jenom v 800x480 a bez češtiny . Sice tam funguje stará , ale ta nepřeloží samozřejmě nové věci , které tam jsou .
O programu.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod wagonek v 25 úno 2011 01:23

Danny_S píše:Blbé je, že Primo neumí zobrazit všechny 4 trasy současně.

V iGO8 to fungovalo. Existuje nějaký fígl, jak to rozchodit i v Primu? Hledal jsem zde na fóru a nic nenašel.
GoClever T76 GPS
wagonek

Příspěvekod SvoDa v 25 úno 2011 06:55

Koukal jsem se jen tak zběžně do 1.2.:
.lua soubory jsou i ve hlasech :? .
V ui_igo9/xxx_yyy je jen 7 souborů (z toho 3 x .lua :twisted: ), v common je 93 souborů, t toho 50 x .lua .
Navigatemap_xxx_yy.ui, kde je nyní 90% všech zápisů týkající se navigační mapy neexistuje, za to je v common navigatemap.ui i navigatemap.lua :roll:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 25 úno 2011 06:57

wagonek píše:
Danny_S píše:Blbé je, že Primo neumí zobrazit všechny 4 trasy současně.

V iGO8 to fungovalo. Existuje nějaký fígl, jak to rozchodit i v Primu? Hledal jsem zde na fóru a nic nenašel.
myslím, že to autoři neřeší proto, že po kliknutí na typy tras čára adekvátní trasy přeblikne promptně
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 25 úno 2011 09:14

V emulátoru jede,ale je potřeba do sys.txt zapsat
[sound]
csv_voice_enabled=1

[power]
backlight_status="0"

[debug]
experimental_features="1"

[network]
available="1"
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 25 úno 2011 09:50

Mě to jede aji ve founu,ale jak naplánuju trasu a dám simulaci,tak to po pár vteřinách spadne.To samo když dám vyhledat něco v Google.To restartne celej foun. Co je tam šikovná vychytávka,tak v nastavení mapy-Satelitní Image ve 2D a 3D.Asi bude ale potřeba něco stáhnout, protože mě to nejde zapnout.Ale jinak to nevypadá špatně.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod wagonek v 25 úno 2011 09:56

SvoDa píše:myslím, že to autoři neřeší proto, že po kliknutí na typy tras čára adekvátní trasy přeblikne promptně

No a není lepší vidět všechny trasy pěkně pohromadě a zobrazeny najednou? Z iGO8 jsem na to byl zvyklý a vyhovovalo mi to (a nejen mě)
Zeptám se jinak. Byl by to velký zásah do Prima, když bych tam chtěl tuto funkci?
Ohledně Prima 1.2 mám jednu otázku. Jak bude fungovat vyhledávání přes google na klasických navigacích? Chápu to tak, že bude muset být navigace spárovaná přes BT s mobilním telefonem, který má přístup na internet?
Nebo je Primo 1.2 optimalizováno pouze na mobilní zařízení s přístupem na internet?
GoClever T76 GPS
wagonek

Příspěvekod deusexx v 25 úno 2011 10:10

Asi budeš muset mít přístup na net.Jinak ti to nic nevyhledá.Celkem mě překvapilo,jak rychle to startuje.Je to fakt fofr.A další pěkná vychytávka je historie TMC událostí,rozdělená po dnech.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Lakva v 25 úno 2011 10:17

Wagonku, troufnu si říct, že není... V osmičce jsem mnohokrát přepínal zobrazení a nezobrazení různých tras, abych viděl, kudy která vlastně vede.
Např: Rychlá je zelená, krátká červená, eko modrá. V mapě vidím Celou zelenou a tam kde se liší, tak je vidět i červená, ale jinak ji zelená překrývá. A modrá není vidět nikde... Určitě beží po stejných úsecích, jako zelená a červená, ale pokud obě nevypnu, tak tu modrou prostě neuvidím a nebudu vědět kudy vede...
Takže rychlé (je-li opravdu rychlé) přepnutí je IMHO lepší, než současné zobrazení.
Lakva

Příspěvekod tomasii v 25 úno 2011 10:35

Mně se zobrazení tras v jednom obrázku u iGO8 taky líbilo, ale kvůli tomu překrývání barev tras jsem to nakonec nepoužíval. Taky si myslím, že je to v Primo uživatelsky příjemnější a praktičtější.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update