Mě se to po postupných výměnách komponent stalo taky - nejlepší řešení je SD kartu zformátovat a udělat si na ní čistou instalaci. A ta 53228 se po probuzení skutečně nerestartuje. A pokud je v pořádku základní menu MIO, ppath.txt a cesta k iGo8.exe na kartě v něm, pak vůbec nezáleží na tom, jaký bordel je na MFD

.
A už dělám pokusy se skinem - Gurjon už má verzi 4.0.0 určenou pro iGo8 8.3.1 a rozlišení 320_240 (máte-li někdo takový stroj, doporučuji zkusit -
http://sites.google.com/site/gurjon/ ). Já to zkusil pomocí utility od italů překlopit do 480×272, ale tento skin mi zatím jako jediný odolává jak ve verzi pro 8.0.0, tak 8.3.1

Ta italská utilita tam kromě chyb, které již znám a opravuji, ještě někde udělá (nejméně) jednu syntaktickou chybu v XML tagu; iGo při startu pak ohlásí Parse Error a lehne. V jiných skinech jsem na tohle ještě nenarazil, ale ten Gurjon stále odolává.
Nicméně v té 53228 ten skin už vidím v nabídce vzhled, dá se i vybrat, zeptá se na restart, ale při startu padne na hubu