Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin fmilan & amatér pro PRIMO 1.1

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin fmilan & amatér pro PRIMO

Příspěvekod xroman v 07 úno 2011 13:20

tomasii píše:Děkovací tlačítko se dá realizovat formou čísla účtu s popisem třeba "DONATE". :lol:

Tak takhle by to teda nešlo. To by kluci mohli být brzo bohatí a to se v čechách neodpouští a někteří chudí by jim to mohli závidět.Taková pochvala před nastoupenou jednotkou by měla stačit. A peníze také kazí charakter a pak s nimi třeba nebylo k vydržení. :D :D :D
Samsung Galaxy S22+
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
xroman
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fmilan v 07 úno 2011 13:24

Teď mě to teprve došlo :lol: :lol: . Romane nezatracuj to Tomovo řešení dokud ho důkladně nezvážíš :lol: :lol: :lol:
Číslo může směřovat do klubové pokladničky a na srazu se všechna poděkování utratí zodpovědným způsobem ;) :lol: :lol:
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod xroman v 07 úno 2011 13:33

Tak teď to zase došlo mě..... když nebudu souhlasit, tak to i já bych mohl mít brzo po p..i :D :D :D . Takže to znova zvažuji a vidím to jako dobré řešení. :D :D :D A pokladničku určitě budu hlídat já. Už jsem se přece osvědčil při hlídání klubového měřáku - do teď jsem do nikomu nepůjčil. :lol: :D :lol: A už dost, nebo nám to tady zase nějaká škodná promaže s tím, že to sem nepatří. :D :D :D .
Samsung Galaxy S22+
xroman
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod velsak v 07 úno 2011 13:48

Vyzkoušel jsem právě na čistém save a vašem originálu. Zapnu náhled nastavím měřítko 5000 a vzdálenost 400m
Jedu, za křižovatkou mám další úsek 4km, ale k zobrazení náhledu nedojde. Ale já vůl nepochopil, že to nefunguje automaticky jako spořič, nýbrž že to to musím nejen aktivovat v menu, ale i rovněž zapnout. Sorrry .. :oops:
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod fmilan v 07 úno 2011 13:58

Spořič je vcelku jednoduchá záležitost (pouze obrazovka na obrazovku) a tam je jen pár podmínek. S náhledem je to jiné: musíš měnit modely přímo v defaultu Prima a proto bylo vyhověno soudruhům toužícím po náhledu místo spořiče, ovšem jen v minimalistické podobě. Jak už jsem psal, nechceme Primo v defaultních záležitostech moc upravovat.
Už teď je tam (tedy v naší úpravě) mnohem víc, než bylo původně v plánu :lol: :lol: :lol:
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod velsak v 07 úno 2011 14:48

jasný, chápu. hodil jsem tam zas svoje úpravy a už se mi spouští jen spořič, náhled z toho nedostanu (i když v menu mám nastaveno zabrazení náhledu - tuknu na 4. tlačítko a je tam spořič :-) )... ale nevadí, nechám to, spořič se mi jeví vhodnější pro dlouhé noční cesty, náhled oželím
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod Mirus v 07 úno 2011 21:10

Otázečka na fmilana : čím se mi při simulaci povede zobrazit Itinerář nebo POI v mapě ? Zafajfkovaný to v nastavení mám , ale nepřišel jsem na to . Spuštění Náhledu/Spořiče tady popsal už velsak ( to jsem taky nevěděl ) a funguje to .
A ještě jedna : je nějaký nenáročný postup , jak tlačítko Simulovat navigaci posunout ze čtvrté pozice na první ?
Díky .
Edit : Bez simulace se mi itinerář /poi objeví po kliku na rychlost , takže v simulaci to asi nepůjde . To bych ji zastavil . Zkouším to v emulátoru .
Naposledy upravil Mirus dne 07 úno 2011 21:15, celkově upraveno 1
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod amatér v 07 úno 2011 21:11

Mapchanger opravdu přejmenovává jen názvy jednotlivých složek. Takže pokud máš původní umístění
map
map_ot
map_nt

po provedené změně by se adresáře měli jmenovat třeba takto
map_ta
map_ot
map

Pokud dáš do adresáře map mapu od TA, a do adresáře map_nt tutéž mapu, pak nemá cenu tyto adresáře přepínat.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 07 úno 2011 22:27

@ Mirus:
1. v simulaci ten itinerář není (zvážím ;) )
2. tlačítko simulace lze posunout v souboru variable_def.ui v sekci <userlist myRouteLocalMenu posunutím příslušného row na požadovanou pozici. Ovšem pro rychlejší přístup je lepší si ho dát do Rychlého menu

@ fuskaj: a ještě je potřeba upravit v Utility/mapchanger.ini cesty ke content a save. Zkus použít Pokročilé hledání. Co se týká mapchangeru, je tu toho neurekom ;)
Jo a zápisy v sys.txt jsou pro iGO8, v Primu nejsou potřeba.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod expertdb v 07 úno 2011 22:45

Já být Tebou, tak ten itinerář tam už mám ;) :D . Pro takové to domácí zkoušení by to bylo dobré ;) .
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu