od Jarouš v 27 říj 2008 20:42
Tak přátelé, konečně jsem se k tomu dostal.přestože vím,že to sem nepatří,tak vzhledem k tomu,že je toto nejnavštěvovanější vlákno,dávám to sem.JIž dávno jsem přemýšlel nad tím,že by se mohl udělat nějaký klub při tomto fóru,ale protože není moje,tak jsem to konzultoval s Adamem a dospěli jsme k tomuto:Bylo by dobré vytvořit nějakou formu Klubu do kterého by každý člen platil měsíčně (řekněme) 100 Kč (což je o něco více,než jedna krabička cigaret),za to by Adam zřídil placené úložiště,kam by měli přístup jenom členové klubu a také by byly rozdílné ceny všech srazů a dalších věcí pro členy klubu a nečleny( pro nečleny by byli ceny vyšší a následný rozdíl by se přelil do členského fondu ),také by mohl s toho fondu Adam brát peníze na nákup dárku pro výherce různých anket,které by mohly být hodnotnější (nevím,proč by měl Adam obdarovávat výherce anket ze svého).Vytvořil by se nějaký správní výbor fondu,který by rozhodoval o tom,na co se ty peníze použijí a v jaké výši.O svěřené finance by se staral JaHo,který má ve spravě financí mnohaleté zkušenosti.Pokud vás to zaujme a uvidím v anketě,že jsou tam nějaké hlasy,tak vytvořím samostatné téma,ve kterém o tom můžeme podiskutovat.Tohle je zatím jenom takový průzkum,jestli to má vůbec šanci.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA