Tak jsem zkoušel nový skin i pro tuhle navigaci, nejel ale zcela korektně. Furt ve skinu byla chyba se zobrazováním některých ikon, přitom v emulátoru bylo vše OK.
Tentokrát nebyla chyba mezi židlí a šochtlí, jak s oblibou píše Vojta. Chyba je v šochtli, resp. v jejím chování. Z počátku jsem byl nadšen jejím chováním za $78 (předvánoční akce) s iGO8 a kompletními mapami USA .Teď ale začínám chápat, proč je za tu cenu. I když možná by nebyly tyhle problémy s iGO8. Ale podrobněji.
Reset, vypnutí a zapnutí i smazání save jsem udělal několikrát. Zřejmě se ale nepřepisuje vše (nejspíš v registrech) a tak se šochtle chovala nevyzpytatelně. Ze zoufalství jsem dal "Tovární nastavení", sice se mi smazala všechna moje nastavení, ale skin začal běžet korektně tak, jak běží v emulátoru. Taky se začaly rychleji hledat satelity. Ale pak musím zase vše znovu nastavovat i pro vlastní šochtli.
Protože jsem už 100% přesedlal na Primo, došel jsem k závěru, že ji budu používat jen na hraní dokud ji nevyladím, nebo nezničím. Konečně za tu cenu to jde, Na ježdění s Primo to ale nebudu riskovat, protože by se náhle mohla začít někde chovat blbě. Kdybych do ní pořád nelezl a měl v záloze Mio, tak snad by problémy nebyly, ale zase bych musel mít další držák v autě.
Takže jsem se vrátil k Mio C520 jako navigaci č.1 a v záloze bude C710 a ta čína. Mrzí mě to, protože na ni vidím i s brýlemi na dálku.