Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod Dopi v 26 říj 2008 21:52

Co vše z původních Content v nové verzi nefunguje? Zatím vím o mapách a skinech. Co dál? Mapa terénu zůstala stejná?
SilverGuide 4000 (displej 320x240) - iGO 8.3.2.64873 Gurjon
Dopi

Příspěvekod amatér v 27 říj 2008 00:11

Terén je stejný (u mne NASA), měl jsem za to že je možno použít i scheme, ale ouha, náráží to na grafiku (třeba šipky při navigování na křižovatkách), tak to šlo zase ven. Radary jsou v balíku .txt, nahradil jsem je .spud od Jaspera vše OK. Dále se dají použít i starší building, lang i voice.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod sstopar v 27 říj 2008 08:22

HEEEEELP, kamaradi, nainstaloval jsem po amaterove linku nove iGO a nic. To jsem pochopil, ale ted nemohu opet rozchodit predchozi verzi. Co je potreba odmazat za soubor v save, aby to slo a neprisel jsem o ostatni data ? (oblibene, vlastni POI,...)
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod deusexx v 27 říj 2008 08:33

No pokud vymažeš v SAVE jenom system.ini ,tak nepříjdeš tuším o nic,jenom o nastavení Igo8.Takže to nastavíš při spuštění.A ještě otázka.To jsi měl každou verzi na jiné kartě?Já teď třeba laboruju jak udělat to,abych měl dvě verze na jedné kartě a nemusel karty přehazovat.Takže jedno Igo mám tak jak doposud(to šlape) a druhý mám ve složce (Music) ale nějak nedokážu upravit sys.txt,aby to naběhlo.Spustí se mě to a chvilku po startu to na mě řve,že nemá jazykovej soubor.v nastavení cest se moc nevyznám,ale třeba mě nekdo poradí co mám špatně.
[folders]
app="%SDCARD%/Music/iGO8" ; change this if applicable
;sdcardpath="\Storage Card" ; SD karta
;exe="" ; EXE soubory ???
data="%Storage Card%/Music/iGO8" ; složky custom a save (vlastní data)
content="%Storage Card%/Music/iGO8/content" ; složka content (mapy, POI, ...)
textures="%Storage Card%/Music/iGO8/content" ; složka textures
models="%Storage Card%/Music/iGO8/content" ; složka models

Pokud jsem nedal tuto úpravu,tak to sice neběhlo,ale bralo to všechno, kdo ví odkud,protože jsem neměl ani MENU :( Pouze jsem si mohl kliknout na ukončit :D Což je dost málo.
Naposledy upravil deusexx dne 27 říj 2008 11:33, celkově upraveno 3
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod sstopar v 27 říj 2008 09:24

Vyreseno. Diky.

Pokud ti ta navigace jde pouze zapnout a vypnout, to je docela uspech :lol: Me se jen vypinala ... Ale uvidime, amater se mi dusoval, ze vse bude OK ...
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod SvoDa v 27 říj 2008 14:57

Chlapci a chlapi. Nikde jsem se nedočetl, co je vlastně přínosem 8.3.1. verze? Kromě např. amatérem zmiňované indikace "cedulí" s názvy obcí u lineinfo šipek?
Mně se ještě nepodařilo si tu verzi stáhnout, mám totiž problémy s připojením na net, tak si tu zoufám a tak se tu ptám :lol:

Mám z vás pocit, že je tam víc "-" jak "+" ale ty "-" se asi časem podají. Rád bych se ale zeptal na ty "+"
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 27 říj 2008 15:08

@ SvoDa, je to o testování, čím víc lidí se do toho zapojí tím lépe, velkým přínosem jsou ty nové mapy, vím o jednom úseku na konečné dálnici na Teplice, kde to vždy hnalo a Lovosice, i přes to, že je tam zákaz odbočení, nové mapy respektují v této části zákaz odbočení a na Lovosice navádějí správně již na předposledním výjezdu. Bylo zde diskutováno také to zda budou v mapách zadány takové údaje, jako např. nosnosti mostů, výšky průjezdů atp., to se mi potvrdit nepodařilo.
Velké "-" je dosavadní absence různých rozšířených nastavení.
amatér
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 27 říj 2008 15:10

Dane,já zatím + nevidím.Věci na který jsem byl zvyklej nejdou,tužíš jsu tak lehce rozhozen.Na spoustu věcí musíš složitě přicházet(viz radary).Chtěl jsem testovat dvě verze na jedné kartě a nějak to nemůžu rozchodit.Mě už deptá jenom ten základní skin.Jak jsem si zvykl na Dimku,tak se na to nemůžu pomalu ani dívat.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 27 říj 2008 15:15

OK. jakmile budu mít alspoň trošku stabilní připojení na net, tak si to stáhnu a potestuji.
Deusi, s těmi dvěmi verzemi na SD proč ne. Pro začátek tu 8.3.1. spouštěj poklikem na igo8.exe např. v commanderu. sys máš nastavený správně. Pokud si tedy např. nechceš předělat ppath.txt a přiřadit nějaké tlačítko z MioMenu pro 8.3.1.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 27 říj 2008 15:26

@ Svoda + Deusexx + all
pánové byl bych velice opatrný při zkošení dvou verzí na jedné SD. Pro Mio je nejlepší použít verzi
Nav N Go iGO v8.3.1.53228 (Sep 3 08) Multimedia Edition PNA

Jednoduše na čistou kartu nakopírovat, doplnit pouze mapy, dem, poi, lang a voice. Důležité je nepoužívat nic z předchozích verzí ( věřte mi, stálo mě to sobotu a neděli :lol: ). Dejte kartu do přístroje, pokud máte na MFD starší verzi iGO8, nejprve spusťte tuto verzi, pak ji ukončete, a teprve potom zpouštějte iGO8 8.3.1. ;)
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update