Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod velsak v 19 led 2011 20:33

Jasně že používám.
Zpravidla několik, abych měl porovnání a tak nějak se vyhýbám těm, kde vidím, že mapové podklady jsou od NQ.
Líbí se mi polská automapa, že má PC verzi - bohužel postavena taky na mapách NQ ...

Důvod? displej NB nebo PC je poněkud větší než u mobilu s navigací a odezvy mnohem rychlejší.

Je mi jasný, že globálně bych problém s NQ asi neměl, ale jde mi o konečné detailní nalezení cíle nebo průjezdního bodu - pohyb po neznámém městě .... a tam mě zatím (alespoŇ v ČR) NQ nepřesvědčil.
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod amatér v 19 led 2011 21:25

Jasně chyb je spousta ve všech mapách, na vydavateli nezáleží. Já porovnávám + a -, no a z toho mi jasně plyne jako lepší NQ. Hlas Zuzana, a kvůli němu celá tato diskuse je, mnohem lépe spolupracuje s údaji map NQ, když se podíváš do historie hlasu, od jeho prvního uveřejnění, dočteš se kolika různými etapami vývoje prošel, kolik problémů bylo vyřešeno, a kolik problémů, které u map NQ neznám je u map TA a CEDA, proto jsem se v souvislosti s řešením toho problému hláskování zmínil o mapách NQ, u nich tento problém není.

Tohle je také vousaté, a spousta lidí si myslí, že si dělám legraci, ale já si opravdu nedovedu představit, že bych někam jel podle navigace, já to v autě mám jen proto, že jsem původně sháněl BT k telefonu, no a samotné BT, které by vyhovovalo mým požadavkům bylo jen o něco málo lacinější než navigace s podporou BT, tak jsem raději koupil navigaci, co kdybych ji někdy náhodou potřeboval. Když jedu na dovolenou, a já nejsem z lidí, dojet k moři, a tam se v pravidelných intervalech obracet na dece, ale když už tam jsem, tak chci něco poznat. Naštěstí jsou všude i na Balkáně směrové cedule, tak jezdím podle nich, teprve když opravdu zakufruju zapnu navigaci, a jedu kam mi říká :D Nikdy se mi nestalo, že bych nedojel. ;)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 19 led 2011 21:27

Můžeme být rádi alespoň za to že vůbec máme nějaké mapy.Výrobci map TA i NQ mají především zájem plnohodnotně pokrýt západ a to my jako bývalí poskomanči nejsme a dlouho nebudeme.Je zde jěště CEDA ale ta čerpá od TA a obráceně. :(
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 19 led 2011 21:43

Dobrá, tady zůstaneme u Zuzany, o mapách je samostatné vlákno. Díky.
amatér
Moderátor

Příspěvekod amatér v 21 led 2011 14:58

Pokud bude někdo ochotný a zjistí, že mu Zuzana hlásí na nějaké odbočce špatně název města, prosím o zaslání situačního obrázku, kde bude název toho místa, jako např. tento:
obr_58.jpg

Zde to hlásilo Žďár nad es
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod sekaj v 23 led 2011 21:12

Mohli by jste sem někdo upnout prosím ještě jednou ty PHONEME do zahraničí pro Zuzku.Link je už nefunkční.Budu vděčný,díky.
sekaj

Příspěvekod amatér v 23 led 2011 21:22

Pro Nuanci phoneme neexistují. Ty co tam byly jsou pro LQ.
amatér
Moderátor

Příspěvekod karelvol v 29 led 2011 22:18

Dobrý večer,
Hledal jsem, ale nenašel.
1.) Když je zvolený hlas TTS Zuzana - hlasí Zuzana taky druhy radaru, nebo jsou radary oznamované hlasy ze složky voice? Protože mi oznamuje radary hlas ze složky voice, takže směr cesty hlasí Zuzana a radary Zbyněk.
2.) Musí byt pro hlašení radaru přiřazené soubory Mobile_Camera.wav a jiné podle typu radaru nebo Zuzana ví co má oznámit?
karelvol

Příspěvekod Ivo K v 29 led 2011 23:11

Pro hlášení radarů hlasem TTS se podívej sem.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod karelvol v 30 led 2011 10:41

Děkují za stručnou odpověď.
karelvol

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo