Jasně chyb je spousta ve všech mapách, na vydavateli nezáleží. Já porovnávám + a -, no a z toho mi jasně plyne jako lepší NQ. Hlas Zuzana, a kvůli němu celá tato diskuse je, mnohem lépe spolupracuje s údaji map NQ, když se podíváš do historie hlasu, od jeho prvního uveřejnění, dočteš se kolika různými etapami vývoje prošel, kolik problémů bylo vyřešeno, a kolik problémů, které u map NQ neznám je u map TA a CEDA, proto jsem se v souvislosti s řešením toho problému hláskování zmínil o mapách NQ, u nich tento problém není.
Tohle je také vousaté, a spousta lidí si myslí, že si dělám legraci, ale já si opravdu nedovedu představit, že bych někam jel podle navigace, já to v autě mám jen proto, že jsem původně sháněl BT k telefonu, no a samotné BT, které by vyhovovalo mým požadavkům bylo jen o něco málo lacinější než navigace s podporou BT, tak jsem raději koupil navigaci, co kdybych ji někdy náhodou potřeboval. Když jedu na dovolenou, a já nejsem z lidí, dojet k moři, a tam se v pravidelných intervalech obracet na dece, ale když už tam jsem, tak chci něco poznat. Naštěstí jsou všude i na Balkáně směrové cedule, tak jezdím podle nich, teprve když opravdu zakufruju zapnu navigaci, a jedu kam mi říká

Nikdy se mi nestalo, že bych nedojel.