Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod expertdb v 12 led 2011 14:48

VYŘEŠENO ;) . Je to zajímavé. Chtělo to fakt si od šochtle odpočinout. Dělal jsem na tom asi 3dny po chvílích a nic. Dnes úspěch. Našel jsem jednu malinkou pasáž,která mně chyběla doplnit do local menu_xxx_yyy.
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod mirek1011 v 12 led 2011 18:30

Zdravím, chlapi. Nakopíroval jsem na kartu zde prezentovaný skin 2.24_Si a tohle se stalo:
Capture.jpg

Neví někdo, kde to opravit? Navíc ten spodní řádek má funkci tlačítka vedlejšího vlevo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

Příspěvekod SvoDa v 12 led 2011 18:48

Ví. Stačí odmazat ze SAVE to, co psal IvoK tam viewtopic.php?p=63133#p63133, kde skin vyvěšoval

Ivo K píše:Také je nutné pro správné zobrazení Rychlé menu IvoK & SvoDa vymazat soubor Lua__PERSISTENT_.sav, který je v adresáři Save.

proto je dobré přečíst průvodní text k tomu, co stahuješ ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mirek1011 v 12 led 2011 18:58

Díky za pomoc, tu poznámku jsem fakt přehlédl, je to zrovna mezi odkazem na Tomasiiho web a těmi screeny, že mi to nějak splynulo. 8-)

Ještě jeden dotaz - možná patří do jiného topu (eventuelně smažte) - kámoš má GoClever 5066 s fleší 2 GB a tam totálně padá jak Primo tak iGO8 s hláškou "out of memory" . Soused má též 5066, ale s 250MB (předchozí verze) a tam jede vše O.K., taktéž druhý soused má 5066 (ale HD 800x480) - vše O.K.
Vím že se tu někde psalo o "podivném" chování některých Dejvidů - znamená to tedy, že zrovna ta s tou 2GB pamětí je nějaká nepovedená serie, co se týká RAM?
Všechny tři byly koupeny přes Entershop na mé doporučení a teď to padlo na mne, jako černý Petr. Co mu mám říci ?? :oops:
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

Příspěvekod agent007 v 13 led 2011 11:57

Chlapi,malý dotaz.Jsem asi blbý,ale nemohu nějak v Primu,skin GJ 2.24_Si najít kde jsou uloženy trasy,potřeboval jsem opravit název,ale nevím fakt jak a kde. V iGO8 to bylo možné,tady ??? nevím,nenašel. :shock: Je to vůbec někde možné opravit a nebo jen mazat ?? Díky a prosím nenadávat!!!
agent007

Příspěvekod amatér v 13 led 2011 12:37

Vzhledem k tomu, že je to stejné jako u iGO8, tak by neměl být problém.
save => tracks

Ale kdo ví. U skinu GJ, to třeba bude jinde.
amatér
Moderátor

Příspěvekod agent007 v 13 led 2011 13:13

Jo to je mi jasné,tam jsou uloženy,ale nenašel jsem ve skinu něco jak bylo v iGO8,tedy uložené trasy,kde bylo možno je mazat a editovat jejich název atd.Tady jsem našel jen možnost načíst/uložit a pak jen jednotlivé smazání nebo komplet ALL.Nikde jsem ve skinu nenašel ikonu nebo položku,seznam uložených tras.Pro upřesnění v iGO to bylo v hlavním menu NAVIGACE-MEJE DATA-ULOŽENÉ TRASY , tam byla možnost smazat trasu,smazat vše a nebo klikem na danou trasu bylo možno upravit její název.
agent007

Příspěvekod SvoDa v 13 led 2011 13:28

kupodivu je to ve skinu GJ stejné jako v defaultu : Menu -> záznam trasy :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod agent007 v 13 led 2011 16:21

Bohužel tomu tak není,tam se ukládají pouze nahrané trasy.Tedy data o cestě,když si zapnu záznam.Trasy které si vytvořím dopředu a uložím,třeba na dovolenou se ukládají do SAVE ROUTES,ale nenašel jsem kde jsou v menu PRIMO,tak jako to bylo v iGO8.Viz.můj předchozí příspěvek.
agent007

Příspěvekod SvoDa v 13 led 2011 17:04

menu -> trasy -> načíst trasu.
Dají se tam jednotlivé položky uložených tras smazat (ikona popelnice), ale ne editovat název.

Toto je taktéž nelišící se od defaultu. Měl by ses opravdu s Primem lépe seznámit.

Nemožnost editace názvu uložené trasy se dá obejít tak tím, že načti uloženou trasu se špatným názvem, pak ji smaž ze seznamu a pak tu naplánovanou načtením znovu pojmenuj
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu