Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MAPA NĚMECKA NUTNĚ

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

MAPA NĚMECKA NUTNĚ

Příspěvekod ellbuho v 28 pro 2010 12:19

Dobrý den,
předem se omlouvám, ale nutně potřebuji sehnat (stáhnout) mapové podklady pro Německo. Zítra tam jedu a teprve dnes jsem si uvědomil, že mám v Primu mapy pouze pro ČR a SK. Primo používám v telefonu HTC HD2. Jsem v této problematice nováček a ani nevím kam mapy nahrát.
Předem děkuji všem kteří by mi chtěli pomoc.
S.CH.
ellbuho

Re: MAPA NĚMECKA NUTNĚ

Příspěvekod amatér v 28 pro 2010 12:20

Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod ellbuho v 28 pro 2010 12:45

jsem v pasti - kdyžtak email ellbuho@gmail.com
ellbuho

Příspěvekod tomasii v 28 pro 2010 19:51

V pasti nemusíš být, přítel Google poradí, v nejhorším stáhneš po malém poplatku... :o

Jinak můžeš jednoduše mapu koupit na Naviextras, myslím, že to jde i na limitovanou dobu a pak se jedná skutečně jen o symbolický poplatek.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Jak to je s temi aktualizacemi ?

Příspěvekod miquik v 30 pro 2010 12:38

Mám nový NAVON N750 a zároveň nárok na 4 aktualizacie zdarma za rok. Vôbec sa ale neviem orientovať v tom kedy a co aktualizovať. NAVIEXTRAS Toolbox mi ponuka uz nejake aktualizacie Q4 2010 Free map update a Fix for navigation contents .. Free map updates obsahuje podla informacie niekolko suborov typu landmark, driver alert, address point, map a poi.. zdaleka neviem ci to je vsetko.. resp. aku strategiu zvolit, ked sa mi tam ponuka aktualizacia nejaka mam to stiahnut ?, nevycerpam si tym zbytocne jednu kvartalnu aktualizaciu ? alebo ako na to, nemam v tom jasno, alebo to mam stahovat ako to prichadza a nerozmyslat nad tym ?
miquik

Příspěvekod vovi v 30 pro 2010 12:56

Jestli už ti Naviextras něco nabídlo, pravděpodobně ses tam již registroval. A roční lhůta pro aktualizace zdarma běží od data registrace. Ten počet 4 podle mého názoru je jen "nezávazný" - mapy se obvykle aktualizují ve čtvrtletním cyklu, takže na ten jeden rok vycházejí v průměru čtyři aktualizace a pro Naviextras není rozhodující počet, ale datum updatů.

Pokud se pletu, jistě mě Adam opraví.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

NAVIEXTRAS

Příspěvekod miquik v 30 pro 2010 20:39

Aha tak to bola moja strategická chyba ze som sa zaregistroval, predpokladal som ze cas jedneho roka sa pocita od prvej realizovanej aktualizacie, no co uz, cert to ber.
miquik

Příspěvekod addam v 31 pro 2010 15:28

Odpověď je jednoduchá a týká se navigací NAVON N750 a N480 zakoupených na http://www.entershop.cz od 4.11.2010. Pokud jsi navigaci kupoval jinde nebo dříve, tak se informuj u svého prodejce, protože někteří prodejci po datu 4.11.2010 ještě vesele prodávali navigace N750 a N480 z předchozí výrobní várky, ve které ještě nebyly v ceně všechny aktualizace zdarma po dobu 12 měsíců, ale pouze jedna jediná aktualizace zdarma v prvním roce...

Při prvním spuštění navigačního programu a nalezení GPS signálu, se automaticky provede tzv. GPS FIX. Od této chvíle začíná plynout lhůta 12 měsíců, po kterou si můžete bezplatně stahovat nové mapy. Máte právo na tolik aktualizací map, kolik jich v průběhu daného roku výrobce mapových podkladů (NAVTEQ) vydá. To znamená, že můžete až 4x získat zdarma nejnovější mapy Evropy.
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE