Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO 8 SILNICE BEZ JMENA

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: IGO 8 SILNICE BEZ JMENA

Příspěvekod fmilan v 07 pro 2010 22:08

Tak jsem zatím zjistil, že to umí Š (Šumperk). Určitě neumí ř (Přerov).

Mimo to jsem si pohrál s homework, dal jsem do sysu zápis "Česko", změnil název v user v PC, no a od té doby jsem i bez "Domů". Už to taky nevezme :? :( :o :lol: :lol: :lol:
Takže "Domov" :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 07 pro 2010 23:13

Myslím, že je to ve znakových sadách v data.zipu v těch tahoma.ttf a tahomabd.ttf. Tdyž začínalo TMC, tak byl stejný problém s těmito znakovými sadami a museli jsme je s Dráčkem upravovat. Akorát byly extra v rootu Miomapu a iGO8... Budeme se do nich asi kouknout. :cry:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 07 pro 2010 23:22

@ hladik2; tomasii

Ten problém se vyskytuje pouze v kombinaci s NQ mapou, při použití TA je vše v pořádku. Tom samé se děje i v iGO8.
amatér
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 07 pro 2010 23:26

Tak toho jsem si nevšiml, protože u nás teď používám výhradně NQ mapy a tahle závislost na typu map mě nenapadla. Pak by musely být blbě zapsané údaje v mapě a s tím nic nenaděláme.
Jo a dělají to jen ty horní řádky v TMC, ty spodní ne... Tak to ale bylo i u problému s TMC dříve.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 08 pro 2010 00:19

Je to ještě trochu jinak :roll: stejná událost TMC první snímek mapa TA, druhý mapa NQ
obr_03.jpg
obr_06.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod yksyks v 08 pro 2010 10:34

A to je evidentně důvod, proč CEDA upustila od diakritiky úplně. Hezké to není, ale je to čitelné a odpadají problémy s kódovými stránkami. Unicode v lokalizačních tabulkách zřejmě nefunguje.
Evolve Multitraxx 4GB (480 x 272) • Primo 2.0.1 (9.6.5.221194) • skin diMkaWA -TomSoft 1.5.3 (a) • NQ 2013.Q2
yksyks

Příspěvekod tomasii v 08 pro 2010 22:07

Pak by to ale potvrzovalo moji domněnku, že je to v dekódování textů pomocí ttf sad. Problém je ale v tom, že když je to v různých mapách různě, tak by ta úprava sady pomohla jen pro TA, nebo NQ.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 08 pro 2010 22:10

V tom případě, udělat dvě rozdílné sady, a každý by musel použít tu, které mapy preferuje. Šlo by to?
amatér
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 08 pro 2010 23:39

Ono to není tak úplně jednoduché - největší problém pro mě je ale vzpomenout si, jak jsem to tenkrát dělal, protože s příchodem novějších map (2008+) problém zmizel.
Koukal jsem se na různé mapy v iGO8 a u starších je to v pořádku a u nových je to stejné, jako v Primo. Takže buď zkusit opravit ty soubory, nebo doufat, že se výrobci pochlapí a opraví to v mapách.

Jestli dělat jednu, nebo dvě sady, je už jedno, jen si musím vzpomenout na to, kde a čím se to má opravit.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Předchozí

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE