Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod Jarouš v 01 pro 2010 22:26

Tady padá a padá :!: Napadlo asi 30 cm a nevypadá to,že by to chtělo skončit.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 02 pro 2010 05:20

Tak bych to nechal na těch 30-35 centimetrech nového sněhu,silnice neprotažené,tedy alespoň podél našeho baráku.Za hodinu vezu ženu do práce a tak uvidím víc.Ale docela dost mrzne.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 02 pro 2010 05:51

Já na tom byl včera podobně. Cesta z práce domů 9 km za 50 minut :twisted: Je neuvěřitelný co někteří jedinci na silnicích předvádí a na čem jezdí. :twisted: Jinak tady je tak 20 čísel a na odklízení kašlu. :roll: Večer ni moc chybělo léto tak jsem si ho připoměl. ;) Jel jsem pro ženu do práce a oblékl si tričko, kraťasy a na bosé nohy obul pantofle. :mrgreen: A v tomhle jsem na ní čekal v té chumelenici :lol: Pánové neumíte si představit ty obličeje když kolem mě projížděl autobus MHD :lol: O tom jak se tvářila žena a její kolegyně když jsem je zval že se jedeme vykoupat raději psát nebudu 8-)
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 02 pro 2010 08:18

Hlásím z Liberce:ŠPATNÝ :!: :!: Před chvíli jsem odvážel ženu do práce,auta jezdí krokem,ale nikde žádnou bouračku jsem neviděl.žena to má do práce cca 5 km a ta cestu zpět jsem potkal traktor a sypač a jeli se zvednutým pluhem :!: :roll: :roll: To mě vždycky může šlak trefit :!: :!: Abych to shrnul,silničáři opět včera asi chlastali,silnice jsou v katastrofálním stavu a stále padá sníh :!:
@amatér:Míro,pokud se situace na silnicích nezmění,raději sem ani nejezdi,ale večer si zavoláme.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 02 pro 2010 08:45

Jardo buď rád že to vůbec u vás jezdí. Tady v Praze je totální masakr. Těch mých 9 kilometrů jsem jel skoro hodinu a půl. Dálnice D8, D11 a R10 před Prahou stojí. Když jsem viděl Chlumeckou ulici od nákupního centra Černý most kde kamiony stojí v obou pruzích, vypnutý motory a řidiči stojí venku kouří a klábosí tak jsem byl rád že tudy jet nemusím. Do práce nám z devíti kluků přijeli dva. Naštěstí ale zatím taky přijel jen jeden zákazník. Takže přeji všem příjemný den :mrgreen:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod mahud v 02 pro 2010 09:23

Vy naděláte. Uklízet ulice má cenu až když přestane sněžit a tady ještě nepřestalo. Jinak na tom měkkém, nebo uježděném sněhu se jezdí lépe než na nesmyslně prosolené či oškrábané ulici. Já bych to jen po onci sněžení posypal a řidiči poraďte si a bez zimních pneumatikzákaz vyjíždění.
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mahud
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 02 pro 2010 09:52

Martine, ty jsi ještě pořád v politice, nebo lžeš ze setrvačnosti? :lol: :lol: :lol: Já byl v noci na záchodě v 02:30 a minimálně od té doby už nesněží (udělal jsem si na balkóně značku a nespadla na ni ani vločka) - nicméně silnice uklízet jsem až do osmi ráno nikoho neviděl. S jedinou výjimkou - nějací "odborníci" v reflexních vestách s logem DP vyráběli malou sněhovou frézou příkopy na přechodech pro chodce, aby se dalo lépe dostat na refýž. Ale že by to pomáhalo autům... :evil:

Jinak nechápu, na čem jezděj kamioňáci - na téměř absolutní rovině a pár centimetrech rozbředlého sněhu, pod kterou je nenamrzlá silnice (Chlumecká, Českobrodská a přilehlé komunikace) se těžce potýkají s jízdou. Potkat takového borce znamená obvykle dvacet minut zdržení. Já měl kolem půl sedmé kliku, protože jeden takovejhle magor zablokoval výjezd na Českobrodskou z Coca-Coly a tím naštěstí zabránil ve výjezdu dalším. Ale jen než dokázal aspoň ten čumák zase zastrčit zpátky ze silnice trvalo deset minut.
vovi
Honor Magic 7 Pro (Android 15)
TCL NxtPaper11+ (Android 15)
vovi
Administrátor

Příspěvekod PVZ v 02 pro 2010 13:33

chlapi ako to robite ? Tu stale ani a jedina vlocka. :D Ale dost bolo srandy dcera mi pisala ze unas napadalo asi 30 cm. :(
Prestigio GV 5850HDDVR Android s PRIMOM 2, 9.6.29.365016; skin fmilan & amater v. 2.4,1_a a BE-ON-ROAD EUROPA; iPhone 5 s Navigonom
Usporiadateľ klubových zrazov na Slovensku
PVZ
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 02 pro 2010 15:40

Martin teď asi dělá u správy silnic........
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod mahud v 02 pro 2010 16:23

Já teď kupodivu nedělám nic, ale zablokovaná jižní spojka mi dneska zabránila nakoupit na vánoce. :?
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
mahud
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)