Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 29 lis 2010 09:55

brosl píše:
SvoDa píše:@brosl: neexistence ikony MapChangeru a BT v režimu mapa Arkoko vypustil a myslím že schválně jelikož je možno oboje zobrazovat po novu nejen v rychlém menu (bohužel na úkor jiných funkcí), tak postaru v hlavním (základním) menu (s náhledem mapy).

Díky Dane, jen to v žádném menu nemám :-( Přestože mám v nastavení povolené zobrazení funkce MAPCHANGER.
Máš-li navoleno toto, ikona mapchangeru se objeví po kliku na mapu. Máš-li navoleno zobrazoiit v hlavním menu, bude ikona v hlavním menu (s náhledem mapy). Do rychlého menu (na úkor jiné funkce) voláno přes kliknutí do pravého horního rohu navigační mapy ji tostaneš s menu - nastavení přizpůsobit rychlé menu, kde si ji navolíš do jaké chceš pozice)

humbuk píše:Díky Svoda za úpravičku, po krátkém testu vše chodí bez problémů. Možná bych řekl, že jen chybí tlačítko "zpět" pro vyskočení z obrazovky "blokování silnic".

nevím kde myslíš, dej sem screen, já tam chybu nenašel a tam kde je potřeba "Zpět" je
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod chucky v 29 lis 2010 10:03

SvoDa píše:Máš-li navoleno toto, ikona mapchangeru se objeví po kliku na mapu. Máš-li navoleno zobrazoiit v hlavním menu, bude ikona v hlavním menu (s náhledem mapy).

Myslím že brosl nepoužíva Si úpravy, takže po kliku do mapy tam už mapchanger není
NAVON N750
PRIMO 2 : 9.6.2.209584 : GJ_si

HTC Sensation - Android 4.0.3 - qHD - 960x540
PRIMO 2 : 9.6.7.735654 : bez skinu
chucky

Příspěvekod brosl v 29 lis 2010 10:05

Pokud si v systému GJmpp nastavení zaškrtnu volbu "Tlačítka Blouetooth a Mapchanger v hlavním menu", tak se mi na té základní obrazovce opravdu zobrazí. Ovšem tu já přeskakuji a mám její zobrazení vypnuté pomocí odpovídající funkce GJmpp v Extra nastavení.

Ovšem v nastavení systému GJmpp je další volba "Zobraz MapChanger (změna map)", což vždy po zaškrtnutí zobrazovalo mapchanger v náhledu mapy vlevo nahoře. Ovše ikdyž si tuto funkci nyní zapnu, tak v náhledu mapy ikonku mapchangeru nemám. A to je to, o čem jsem tady mluvil. Tys mi na to Dane odpovídal, že to Arkoko odstranil a nyní zase píšeš, že zapnutím se mi ta ikonka tam zobrazí. Tedy nechápu :-(

Možnost si vložit mapchanger do rychlého menu namísto jiné funkce už také vím a tam jsem si to také nyní vložil namísto smazání trasy, neboť ta je v GJmpp spodním menu také.

Tedy záhadou zůstává, proč nemám ikonku mapchangeru v náhledu mapy tak, jak byla ve všech dosavadních skinech GJ. Nyní si však nejsem jistý, jestli tam být má a nebo nemá z těch tvých odpovědí? Pokud tam být nemá, protože ji Arkoko odstanil, pak je ovšem možnost zapnutí v systému asi zbytečná...

díky, bo

EDIT: používám čístýho gurjona
Obrázek
iGO Primo 9.6.9.216604, Navigon 2.6.1 build 87, TomTom 1.15.1, Sygic 13.1.3
brosl

Příspěvekod Danny_S v 29 lis 2010 10:15

SvoDa>

Dane, máš pravdu a já si sypu popel na hlavu. :-(
Jsem to přehlédl v popisu úprav a už mlčím. :-)

Snad se i Dimka dočká podobných úprav jako GJ-Si a když ne, tak si je tam hodím ručně, i když se mi do toho moc nechce štourat ve zdrojácích scriptů.
Danny_S

Příspěvekod humbuk v 29 lis 2010 10:20

Po stisku tohoto tlačítka, není cesty zpět.
plan_map.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 29 lis 2010 12:03

@ brosl: chtěl-li zprovoznit ikonu BT a mapchangeru v mapě, tak odmaž v čistým Gurjonovi středníky v navigatemap_480_272.ui, aby to vypadalo takto
Kód: Vybrat vše
;-gj map changer
  <BUTTON xxx  class="txt_18bd" x=84   y=5 z=50 w=54      align="CENTER" valign="CENTER-3" bmp="info_btn.bmp#3" hitmask=("info_btn_hitmask.bmp", -5, -5) text="" onrelease=sc_gjm_mchanger_OnRelease visiblemodel="lua.vgjShowMapChanger & !lua.vgjBltMpcInMn">
  <SPRITE xxx  x=94 y=8 z=51 bmp="$gjm_teleatlas.bmp" onrelease='PLAYSOUND("!button") ; sc_gjm_mchanger_OnRelease()' visiblemodel="lua.vgjShowMapChanger&lua.vgjMCCurrentMap=1 & !lua.vgjBltMpcInMn">
  <SPRITE xxx  x=90 y=14 z=51 bmp="$gjm_navteq.bmp" onrelease='PLAYSOUND("!button") ; sc_gjm_mchanger_OnRelease()' visiblemodel="lua.vgjShowMapChanger&lua.vgjMCCurrentMap=2 & !lua.vgjBltMpcInMn">
  <SPRITE xxx  x=85 y=2 z=51 bmp="ico_Overview_sml.bmp#3" onrelease='PLAYSOUND("!button") ; sc_gjm_mchanger_OnRelease()' visiblemodel="lua.vgjShowMapChanger&lua.vgjMCCurrentMap=3 & !lua.vgjBltMpcInMn">
;-gj bluetooth   $gjm_bluetooth.bmp
  <BUTTON xxx  class="txt_18bd" x=345   y=5 z=50 w=54      align="CENTER" valign="CENTER-3" bmp="info_btn.bmp#3" icon_hueshift=(sc_GetHueValue(%lua.iconhue)) iconspr="ico_Bluetooth_sml.bmp#3"  iconalign="CENTER" iconvalign="CENTER" text="" onrelease=sc_gjm_bluetooth visiblemodel="lua.vgjShowBluetooth>0 & !lua.vgjBltMpcInMn">

Taky jsem se divil, proč v tomto smyslu Arkoko neupravil Menu, kde je stále volby zobrazit Mapchanger, pakliže tam má ještě volbu zobr.mapchanger i BT v základním menu. a přitom tu funkci zobrazování na mapě má zastředníkovanou

@humbuk: myslím, že tam nebylo tlačítko "Zpět" nikdy a holt si musel zvolit vždy na trase nebo natvrvalo. Asi by nebyl problém to tlačítko zpět tam dát, ale nemám nějak čas hledat tu obrazovku v .ui nebo .lua souborech. Když ji najdeš, tak to dodělám :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 29 lis 2010 12:35

To, co jsem psal ohledně origo skinu GJ skinu
...zkuste ve skinu uložit a pak zpětně načíst viditelností POI (nastavení mapy - značky míst - více - načíst (je aktivní, pokud jsi předtím nějakou konstalaci ukládal)). Hodí to chybu, že chybí ico_footer_delete.bmp. Tuto zapomněl Arkoko zkopírovat od diMky od kterého poi_480_272.ui použil :roll:

Ikdyž ji však doplním na obrazovce odkud se má načíst nastavení POI (Načíst nastavení značek míst) se to kousne a dokonce vidíš dole 2 ikony přes sebe ("Více" a "Smazat vše")

Ikdyž jsem ikonu "Smazat vše" dal doprava, ikony na obrazovce jsou již rozmístěny tak jak mají být, ale obrazovka je tuhá=nejde na nic kliknout (alespoň mně) a ven nejde nijak jinak než restartem (kupodivu to nechce HR, ale restart).

Byl bych rád, kdyby to někdo z vás zkusil, jestli není problém jen u mně, ikdyž jsem to zkoušel několikrát, i s čistým save.

Ozval se mi IvoK a chyb u mu to háže stejnou, takže těm, co používají čistého Gurjona by mělo pomoct v gjm_code.lua odmazat níže uvedené řádky :
Kód: Vybrat vše
    st_LoadPOIVisibilities.init_orig = st_LoadPOIVisibilities.init
    st_LoadPOIVisibilities.init = function()
    ----   sc_LMHideManual()
       txtTitle:SET(m_i18n("Load Place Marker Settings"))
    end

sc_PoiVisibilityListClearAll_OnRelease_orig = sc_PoiVisibilityListClearAll_OnRelease
    sc_PoiVisibilityListClearAll_OnRelease = function()
       MODEL.screen.msgbox.new.setup(2)
       MODEL.screen.msgbox.new.set_line(1, m_i18n("Are you sure you want to delete all Place Marker configurations?"))
       MODEL.screen.msgbox.new.setup_button(1, "sc_PoiVisibilityClearAll_OnRelease_OK", m_i18n("Delete All"), L"", "ico_DeleteAll_mid.bmp#3")
       MODEL.screen.msgbox.new.setup_button(2, "", m_i18n("Cancel"), L"", "ico_cancel_mid.bmp#3")
       MODEL.screen.msgbox.create_new()
    end

Dojde jen k nápravě chyby v obrazovce načítání uložených viditelností POI a nijak to neovlivní funkčnost vkládání a editace POI či nastavování viditelností POI.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod brosl v 29 lis 2010 14:20

Dane díky. Mě stačilo říci, že v mapě ta ikonka nově není, protože Arkoko :-) a že zapomněl odstranit její zapínání v menu systému. Tím se to všechno vysvětluje. Řešení, které mi poradil chucky a to, vložit si tlačítko mapchanger do rychlého menu náhradou za jiné mi (vím, žes to psal také, jen jsem to nepochopil :-) vyhovuje a nechám si to takto...

Jinak moc díky za tvoje testování a řešení chyb. Reportuješ je Arkokovi?

díky, bo
Naposledy upravil brosl dne 29 lis 2010 14:27, celkově upraveno 1
Obrázek
brosl

Příspěvekod SvoDa v 29 lis 2010 14:24

nereportuji, neznám jej, jen mám od Gurjona souhlas do skinu rýpat, rozšířený i na Arkokovy verze.
Třeba se najde nějaký zdejší rusofil, který si to vezme na starost ;) Nějaká dělba práce by tu být mohla ;)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod brosl v 29 lis 2010 14:26

Kluci, kdo umí dobře rusky a reportoval by Danovy myšlenky na určitou adresu? :-)

díky, bo
Obrázek
brosl

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu