Já jsem učitel, ale přítelkyně dělá tady ve Varech na interně.
Takže vím i to, co se Jílková a ostatní novináři nedovědí...
Politici nám lžou. A lžou neustále, bezostyšně a velmi sofistikovaně

Jak může lékař absolvent založit soukromou ordinaci, když nemá atestaci a i kdyby měl, zdravotní pojišťovna s ním neuzavře smlouvu?
A kdo potom bude léčit v nemocnicích, kde jsou platy naprosto nehorázné?
Jak můžou získat atestaci, když institut, atestace u nás zajišťující, byl zrušen a fakultní nemocnice stáže umožňují jen za podnínek, které odpovídají finanční likvidaci, nebo nevolnictví?
Jarouši, kolik podle Tebe bude brát lékař bez atestace a s atestací po novém roce u nás? Jaké jsou Tvoje informace?
A jak je to podle Tvých informací v německu?
A kde proboha bereš informace o tragické jazykové vybavenosti našich lékařů??? To je k smíchu, každej z nich mluví dvěma cizími jazyky a že se mnohým nechce pryč je proto, že tu mají rodiny a přátele... Ale asi jim nic jiného nezbude...
Tomasii, kolik let musejí studovat zmínění textiláci? Jaká je jejich zodpovědnost a náročnost práce? Když udělají chybu, ublíží to někomu? Zažaluje je někdo?
Školství není žádnej med, ale když poslouchám, co všechno musela řešit během dne Eva...
Situace je už teď vážná a doktoři na spoustě oddělení přetížení - a pak to vypadá jak popisuješ. Ale díky zásahu vlády bude hůř.
P.S.: Uvedený vojím je opravdu hrdina!!! Já bych zahodil bojovou zástavu, usekl si přirození a zdrhal co mi nohy stačí!!!