Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ...)

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

Příspěvekod fmilan v 24 lis 2010 13:58

@ karkulka1:
píšeš:
V ňom som našiel iba tento riadok" Uprav v ui_igo9/icons/ poi / poi_shop_other icons / " a ten som upravil.

Prosím tě, jak jsi tento řádek upravil? :o . Co jsi vlastně udělal, pokud jsi nespravil (nenašel) ten zápis se ....spr102 :?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod karkulka1 v 24 lis 2010 16:12

Ďakujem ti za radu " szur ".
Zápis som našiel, v ňom som vymazal (====NAVTEQ====) aj ostatné (---------) a urobil som medzi spr a číslom medzeru až po 106.
Odfajkal som všetky ikony - tie idú, simulácia trasy ide, ešte som nebol v teréne.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod karkulka1 v 26 lis 2010 14:09

Tak dnes som ui_igo9_veľké ikony všetky odfajkol a vyskúšal počas jazdy.
Primo sa neseklo ani raz,nevyskytol sa žiadny problém,všetky ikony sa ukazovali - som spokojný,môžem iba doporučiť používanie.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod mirek1011 v 28 lis 2010 18:05

|Zdravím všechny vytrvalé nadšence. Chtěl bych se zeptat, zda se tu najde někdo, kdo má naprosto jasno v tom, jak funguje zobrazování ikon, myslím těch barevných jako např. benzinky (každá vlastní ikonu) nebo obchody, prodejci a opravny aut. Sleduji toto téma delší dobu, ale jak k konkrétnímu výsledku kdo došel není jasné. Někomu se zobrazuje úprava toho, druhému onoho, ale proč, to zatím nikdo nepopsal. Podle mého dlouhého testování mě přijde, že všechny ty barevné ikony fungují pouze s CEDA.poi (s adress point cca 57MB). Jakmile přidám do adresáře poi jiný (třeba TA2010.06,NQ2010.Q2), přestane se vše korektně zobrazovat. Zatím mám jen Czech.poi. Jakmile přidám poi ostatních zemí, opět se některé ikony zobrazují jako defaultní (ta oranžová pumpa,modrý košík ..). Můj dotaz zní - má někdo vyzkoušené, jak to udělat, aby se zobrazovaly ikony příslušných pump, obchodů,servisů apod. pro evropské země? Eventuelně pro CZ, ale abych mohl mít v adresáři POI i jiné země, kdyby bylo potřeba.
Mám odzkoušeny ty různé úpravy UI_IGO9 (common, ikons), ale když je prohlížím, co v nich je různého "odpadu" po nějakých pokusech (test1,test2 ...) a ještě neúplných sestav - např. poi_petrol.bmp, poi_petrol.spr v common nemá v poi soubor poi_petrol.ikons :o
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

Příspěvekod fmilan v 28 lis 2010 18:52

Pokud jsi stahoval ty ikony z tohoto příspvěvku viewtopic.php?f=89&t=1122&start=221 , pak jsou tam uvedeny POI na kterch byly testovány. Samozřejmě tam nejsou úplně všechny ikony, je ji tisíce a kdo by to dělal :lol: :lol: .

Pokud máš své původní ikony v sólo adresáři ui_igo9, tak si jej zazálohuj, smaž, nahrej nový adresář, některé z uvedených POI a testuj.
Nezapoměň si pročíst následující příspvěvky pro odstranění případných problémů (např. ,spr102).

Pokud máš ikony i v datazipu nebo v brandingu (zase v ui_igo9), pak je odstraň, ať se ti to nemíchá - nejlépe zrušit ui_igo9 v branding a do datazipu dát "čisté" (rozuměj původní) ui_igo9 z originálu.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mirek1011 v 28 lis 2010 21:21

Díky Milanovi, teď už to dává smysl. Jak jsem přeskakoval mezi stránkami, stáhl jsem snad všechny kromě této UI_IGO9. Takže promazáno, nahrazeno, funguje. :D
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

Příspěvekod habib v 07 pro 2010 13:17

Zdravim vespolek,
mam dotaz, snad se nebudu opakovat.
V igo8 jsem pouzival a zatim pouzivam vygenerovany .kml soubor s geocachema. Mam k nemu i ikony, 4 ruzne sady. V nastaveni jsem si u kazdeho druhy kesi ( cca 12 polozek) mohl vybrat ikonu jakou jsem si pral. Funguje to bajecne.
V Primu se to chova ponekud jinak, moznost volby ikon pro jednotlivy druh kese (bodu) neni a tak bych se chtel zeptat jak to "obejit". Kam nahrat ikonky, abych je videl? :)
Pocitam ze se budou muset jmenovat jako jednotliva kategorie bodu, ale i pres ruzne experimenty se zatim vysledek nedostavil :)
Kml soubor s kesema nahravam do content/userdata/poi/cache.kml.
Pokud nekdo poradi, budu moc rad.
Mio C520 + Primo 8.5.11.15811 + Skin fmilan & amatér
http://www.lukabike.com
habib

Příspěvekod habib v 07 pro 2010 16:32

amater: Dekuju moc, funguje to. Ted jeste upravit generator kml souboru, abych nemusel delat tu upravu pokazde a nebude to mit chybu.
edit: nemoznost zvolit ikonu primo v navigaci je problem Prima? Nebo proc to v igo8 slo a tady ne?
Mio C520 + Primo 8.5.11.15811 + Skin fmilan & amatér
http://www.lukabike.com
habib

Příspěvekod amatér v 07 pro 2010 19:04

Jde to i v PRIMO, za použití skinu diMka.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)