Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod vovi v 08 lis 2010 14:56

Ještě bych zkusil projet jak kartu, tak vnitřní paměť Scandiskem - normálně u připojené navigace klikni pravou myší na "diskovou jednotku", pak Vlastnosti, Nástroje, Kontrola chyb, zaškrtnout obě okýnka pro automatickou opravu a pustit. Může tam být nějaká nekonzistence v datech, která se projevuje podivným chováním.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod vovi v 08 lis 2010 14:58

A ještě jeden dotaz - ty soubory ručně smazat jdou?
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Danny_S v 08 lis 2010 15:00

Tak jsem ted zjistil jednu divnou věc, pokud to není nová fíčura. :?:

Nad tlačítkem TMC se mi zobrazuje kmitočet Dopravního Infa, které jsem předtím měl ve spodním pravém tlačítku a zčásti zasahuje do horního pravého tlačítka a ve spodním pravém tlačítku zase vidím ten malý Průběh trasy, který byl v původní verzi Prima - taková přímka s několika příčnými čárkami.
Tu jsem už ve verzi 2.18 a předchozích neviděl, ale měl tam právě frekvenci DI.

Mám tam někde další chybu nebo to tak má být?

Děkuji za info a za vysvětlení. :-)
Danny_S

Příspěvekod brosl v 08 lis 2010 15:02

Tak jsem zkusil vložit tu svoji microSD do redukce a tu vložit do své MIO Moov 360. Musel jsem přejmenovat v cestách SDMMC na Storage Card, neboť MIO má úložiště jako Storage Card. A funguje jak BACKUP (dokonce si sám vytvořil adresář), tak i SAVE CLEAR.

Co z toho vyplývá?

bo
Obrázek
iGO Primo 9.6.9.216604, Navigon 2.6.1 build 87, TomTom 1.15.1, Sygic 13.1.3
brosl

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2010 15:03

vovi píše:A ještě jeden dotaz - ty soubory ručně smazat jdou?

brosl píše:...
Teď jsem smazal všechny PRL soubory ručně pomocí exploreru v PNA a smazaly se v pořádku. Explorer jsem vypnul a znovu zapnul a PRL tam nebyly.
...
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2010 15:06

Danny_S píše:Tak jsem ted zjistil jednu divnou věc, pokud to není nová fíčura. :?:

Nad tlačítkem TMC se mi zobrazuje kmitočet Dopravního Infa, které jsem předtím měl ve spodním pravém tlačítku a zčásti zasahuje do horního pravého tlačítka a ve spodním pravém tlačítku zase vidím ten malý Průběh trasy, který byl v původní verzi Prima - taková přímka s několika příčnými čárkami.
Tu jsem už ve verzi 2.18 a předchozích neviděl, ale měl tam právě frekvenci DI.

Mám tam někde další chybu nebo to tak má být?

Děkuji za info a za vysvětlení. :-)

Je to popsáno v manuálu ke skinu Gurjon a když si zapneš menu->nastavení->Vizuální doplňky..->ukazatel průběhu trasy, tak to budeš mít jako předtím ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 08 lis 2010 15:07

SvoDa>

Už se stalo. :-)
Chvíli jsem si s tím hrál a ted se mi to tam zobrazilo, takže jsem to chtěl smazat, ale vidím, že jsi byl rychlejší. :-)
Danny_S

Příspěvekod Ivo K v 08 lis 2010 15:07

Broňo, můžeš vyzkoušet tento scriptík.
Pokud máš Primo s touto cestou SDMMC\Primo, tak ti to musí vymazat soubory *.PRL
Ve scriptu je jen toto:
Kód: Vybrat vše
#---Test_IvoK
#=================================

Delete ("\SDMMC\Primo\save\*.PRL")

Exit

Po rozbalení dej ty tři soubory někam na kartu a spusť soubor Del_PRL.exe. Sobory *.PRL v SDMMC\Primo\save musí být vymazány.
Toto je snad nejjednodušší test.

Del_PRL.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod brosl v 08 lis 2010 15:14

Udělal jsem. Rozbalil jsem ty soubory do rootu karty a v exploreru na PNA jsem spustil ten Del_PRL.exe. PRL soubory ze složky SAVE jsou pryč. Tedy toto prošlo.

bo

EDIT: Spustil jsem Primo, aby mi ty soubory PRL zase vytvořil a zkusil, pro velký úspěch, ještě jednou. Opět to zafungovalo. Jen nevím, co z toho plyne :-(

bo
Obrázek
brosl

Příspěvekod brosl v 08 lis 2010 15:20

brosl píše:Tak jsem zkusil vložit tu svoji microSD do redukce a tu vložit do své MIO Moov 360. Musel jsem přejmenovat v cestách SDMMC na Storage Card, neboť MIO má úložiště jako Storage Card. A funguje jak BACKUP (dokonce si sám vytvořil adresář), tak i SAVE CLEAR.

Co z toho vyplývá?

bo

Ještě jedna věc. Když jsem tu svoji N750 kartu vložil do MOOV 360 ještě bez těch přepsaných SDMMC na Storage Card, tak mi po vypnutí Prima vyskočila systémová hláška, že se nepodařilo vytvořit adresář "backup" a že ho mám vytvořit ručně. Což je, předpokládám, standardní chování. Ale toto se mi na N750 nestane, ikdyž vytvořím záměrně špatnou cestu u toho backupu.
Obrázek
brosl

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu