Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
kasy píše:Také testuju 2.19.1_Si, zatím v content/skin. Save jsem nechal původní, tedy bez vymazání. Nepřišel jsem dosud na žádnou chybu, všechno běhá dobře, svižně. Měl bych dotaz - když zvolím "přeskočit hlavní menu" a zvolím menu Arkoko, jak potom zobrazím Hlavní menu? Nějak na to nemůžu přijít. Ještě toto - složka Utility, nabízená ke stažení s tímto skinem není kompletní, chybí tam některé *.exe soubory, takže slouží zřejmě jen pro doplnění stávající. Jen pro doplnění - skin 2.18_Si jsem vynechal, měl jsem problémy s mapchangerem. U 2.19.1_Si je mapchanger bezproblémový.Nějakou dobu budu ještě testovat a pak půjde 2.19.1 _Si do data.zip.
#DEBUG
IF "$1$=1"
NFRUN ".\utility\backup.nfrun"
ELSEIF "$1$=2"
NFRUN ".\utility\clearsave.nfrun"
ELSE
NFRUN ".\utility\clearsave.nfrun"
NFRUN ".\utility\backup.nfrun"
ENDIF
#showmsg "starter" "Finished $1$"
QUIT
expertdb píše:Myslí,že nechybí. Zkus jen tak ze srandy můj utility jen si tam přepiš to iGo.exe. jo a smaž tu složku backup.Ta se tam vytvoří sama.
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků