Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod szur v 07 lis 2010 20:17

Novy skin v upravě Si jsem dal do DZ vyměnil utility a lang .Ted skoušim u stolu a je to OK!!!Zittra vyskoušim v realu .Diky za skvělou praci.
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
szur

Příspěvekod Ivo K v 07 lis 2010 20:22

@Danny_S - Nakopíroval jsi vše potřebné ze skinu pro den do "čistého" data.zipu?

Udělal jsem test. Stáhl jsem vyvěšené soubory skinu a nakopíroval do data.zipu. Funguje vše bez problému. ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod happy66 v 07 lis 2010 21:34

Vše mě funguje zdá se výborně,ale mám jeden problém,kterého se nemohu zbavit.Jedná se o uvítací obrázek v DZ nočního skinu exiting.bmp,který se mě nedaří přepsat jiným.Furt mě to zobrazuje ten původní originál.Přitom v denním skinu mám oba v pohodě jiné(loading.bmp i exiting.bmp).Stal se už někomu tento problém?? :o
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
mapy Here

Nevrtej do ničeho co funguje!!!
happy66

Příspěvekod amatér v 07 lis 2010 21:53

Jediné, co může být příčinou je špatné umístění nových souborů. Musí to být nakopírováno do data.zip\ui_igo9\480_272\skin_night
Snap_2010.11.07 21.51.36_001.png
Snap_2010.11.07 21.52.12_002.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod happy66 v 07 lis 2010 21:59

Tam to právě mám a nejde to.Loading.bmp ve skinu night funguje,ale ten exiting.bmp za boha nee..... :roll:

Divné....záhada.... :?:
SD Kingston 2gb (servis)
mapy Here

happy66

Příspěvekod amatér v 07 lis 2010 22:25

Potom musíš hledat v branding.zip, skinu, extra složce ui_igo8 .... Ten soubor co se ti zobrazuje je tam.
amatér
Moderátor

Příspěvekod happy66 v 07 lis 2010 22:29

Zkusím to vše projít.....dík.... ;)
SD Kingston 2gb (servis)
mapy Here

happy66

Příspěvekod brosl v 07 lis 2010 22:56

Tak já tomu vážně nerozumím :-( Nedalo mi to, použil jsem úplně čistou instalaci Primo v8.5.11.155811, nic neměnil, jen dokopíroval nezbytně nutný content + GJA skin 2.19.1 s adresářem UTILITY. V INI souborech změnil cesty a vytvořil adresář BACKUP v adresáři PRIMO. Ostatní viz. předchozí postup potvrzený Danem a prd.

Minimálně jsem vyloučil nějaké problémy s dodatečnými úpravami Prima. Zkoušel jsem v INI cesty s různýně velkými písmeny (BACKUP, Backup, backup), ale bez odezvy. Chyby v cestách mohu také vyloučit, neboť mi stejné cesty na 2.18tce fungují.

Nejdůležitější jsou dle mého dva body:
1. zapnout tyto funkce v GJA
2. mít správně naeditované INI soubory

Logicky používám vše ke GJA skinu z jeho posledního full packu. Snad neexistuje více verzí tohoto full packu 2.19.1, neboť já ten svůj nemám z tohoto fóra. Ještě vyzkouším ten tady publikovaný.

bo
Obrázek
iGO Primo 9.6.9.216604, Navigon 2.6.1 build 87, TomTom 1.15.1, Sygic 13.1.3
brosl

Příspěvekod Danny_S v 08 lis 2010 05:15

Ivo>

Já GJ - včetně vaší verze - používám klasicky v content\skin\GJd(n).zip a volám tuhle cestu v sys.txt.
Originální Gurjon 2.19.1 mi tímhle způsobem šel bez problémů, ale s tou vaší úpravou se to vždy na konci načítání kousne a nevím proč. :-(
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2010 07:13

@brosl:Dej se tvou komplet utility složku

@Danny_S: jak jsem četl, SAVE jsi promazal. Zkoušel jsi udělat hardreset (úplné vypnutí přístroje) ?
S IvoK jsme vysledovali, že při některých změnách konfigurace Primo (zápisy sys.txt, nové skiny či lang či hlas), pokud neuděláš hardreset, se to pak kousne těsně před vstupem do mapy (na konci načítání), ale stačí počkat několik minut (někdy i 20 :( ) a ony se ale ty trubky nakonec propláchnou a spustí se to. Při dalších spuštěních se to již pochopitelně spouští vše normálně, pokud mezitím zas neuděláš nějaká radikální změny. Neděje se to vždy po změně konfigurace, ale jen někdy, ale děje. Někdy nám to dělá i při změně map mapchangerem.

Jestli ani ta "trpělivost" ohledně vyčkávání načítání nezabere, zkus ručně změn názvy adresářů content/map_xx a spusť Primo s jinými mapami, nebo to nejdřív zkus spustit třeba jen s mapou ČR.

Dalším problémem může být, jak jsem si taky několikrát ověřil (na konci startování to zas na dlouhé minuty zatuhne), že Primo 1.1 při běhu programu na hardu přístroje sice nebere věci z contentu na kartě automaticky, jako to umělo Primo 1.0 či iGO8, jemnovalo-li se to iGO8/content, ale přeci jen je v tomto Primo nevyzpytatalné.
Hrál jsem si před časem .kml soubory a přiřazování ikon k nim a pro jednoduchost jsem to zkoušel na hardu s vlastním content, kde ty .kml se kterými jsem si hrál jsou. Předtím jsem měl ovšem Primo spuštěno spustěno na hardu ale s content na SD, kde jsou pochopitelně v content/userdata. ty .kml taky.

Po trojím spuštění Primo na hardu s vlastním contentem mi bylo divné, že se provedené změny v .kml neprojevují a dokonce se k novému .kml nevytvořily ty .kix a .kst soubory, když jsem ty "staré" .kix a .kst vymazal, aby si editovaný .kml mohl vytvořit nové) . Bylo mi to dost divné a tak jsem vyndal kartu a po dalším spuštění si to ty .kix a .kst vytvořilo, takže to celou dobu bralo ten .kml s SD/Primo/content/userdata a .kml ve vlastním content to ignorovalo, a to i přes správně nastavenou cestu ke content v sys.txt (content="\My Flash Disk\Primo\CONTENT"). Asi si registry pamatovaly, že byl content předtím tam, ale brala si z něj jen toto, bo jak jsem si zkontroloval, obsah běžícího Primo v info o programu odpovídal běhu na hardu s vlastním contentem (.kml tam zkontolovat nemůžu, ale které .kml to bere lze zjistit jen v hledání poi).
Nevím, jestli na to má vliv název Primo na MFD a na kartě (u mne se to jmenuje stejně), ale buď je nutné při spouštění Primo na hardu bez contentu na kartě (běželo-li předtím Primo na hardu s content na kartě) kartu vyjmout nebo dát do sys.txt
[folders]
has_secondary_root=0
což mi pomohlo a Primo při běhu na hardu už na kartu pro .kml neleze, když nechci.
Není to i tvůj problém ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu