@brosl:Dej se tvou komplet utility složku
@Danny_S: jak jsem četl, SAVE jsi promazal. Zkoušel jsi udělat hardreset (úplné vypnutí přístroje) ?
S IvoK jsme vysledovali, že při některých změnách konfigurace Primo (zápisy sys.txt, nové skiny či lang či hlas), pokud neuděláš hardreset, se to pak kousne těsně před vstupem do mapy (na konci načítání), ale stačí počkat několik minut (někdy i 20

) a ony se ale ty trubky nakonec propláchnou a spustí se to. Při dalších spuštěních se to již pochopitelně spouští vše normálně, pokud mezitím zas neuděláš nějaká radikální změny. Neděje se to vždy po změně konfigurace, ale jen někdy, ale děje. Někdy nám to dělá i při změně map mapchangerem.
Jestli ani ta "trpělivost" ohledně vyčkávání načítání nezabere, zkus ručně změn názvy adresářů content/map_xx a spusť Primo s jinými mapami, nebo to nejdřív zkus spustit třeba jen s mapou ČR.
Dalším problémem může být, jak jsem si taky několikrát ověřil (na konci startování to zas na dlouhé minuty zatuhne), že Primo 1.1 při běhu programu na hardu přístroje sice nebere věci z contentu na kartě automaticky, jako to umělo Primo 1.0 či iGO8, jemnovalo-li se to iGO8/content, ale přeci jen je v tomto Primo nevyzpytatalné.
Hrál jsem si před časem .kml soubory a přiřazování ikon k nim a pro jednoduchost jsem to zkoušel na hardu s vlastním content, kde ty .kml se kterými jsem si hrál jsou. Předtím jsem měl ovšem Primo spuštěno spustěno na hardu ale s content na SD, kde jsou pochopitelně v content/userdata. ty .kml taky.
Po trojím spuštění Primo na hardu s vlastním contentem mi bylo divné, že se provedené změny v .kml neprojevují a dokonce se k novému .kml nevytvořily ty .kix a .kst soubory, když jsem ty "staré" .kix a .kst vymazal, aby si editovaný .kml mohl vytvořit nové) . Bylo mi to dost divné a tak jsem vyndal kartu a po dalším spuštění si to ty .kix a .kst vytvořilo, takže to celou dobu bralo ten .kml s SD/Primo/content/userdata a .kml ve vlastním content to ignorovalo, a to i přes správně nastavenou cestu ke content v sys.txt (content="\My Flash Disk\Primo\CONTENT"). Asi si registry pamatovaly, že byl content předtím tam, ale brala si z něj jen toto, bo jak jsem si zkontroloval, obsah běžícího Primo v info o programu odpovídal běhu na hardu s vlastním contentem (.kml tam zkontolovat nemůžu, ale které .kml to bere lze zjistit jen v hledání poi).
Nevím, jestli na to má vliv název Primo na MFD a na kartě (u mne se to jmenuje stejně), ale buď je nutné při spouštění Primo na hardu bez contentu na kartě (běželo-li předtím Primo na hardu s content na kartě) kartu vyjmout nebo dát do sys.txt
[folders]
has_secondary_root=0
což mi pomohlo a Primo při běhu na hardu už na kartu pro .kml neleze, když nechci.
Není to i tvůj problém ?