Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin fmilan & amatér pro PRIMO 1.1

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Úprava vzhledu Primo - fmilan

Příspěvekod tomasii v 07 lis 2010 19:18

Myslím, že by se nejspíš dal udělat univerzální skript, který by poznal o jakou navigaci se jedná a podle toho se zachoval. Vždyť jsme to dělali u APP-UNI pro iGO8... Tedy u tohoto externího skriptu určitě ano.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 07 lis 2010 19:22

@Fanda: na webu mám popis (nejen) pro Panic včetně info, jak se spouští a samozřejmě i jak se instaluje včetně potřebných souborů...
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod fanda v 07 lis 2010 20:31

@TomasII: Tomáši, já o tom nepochybuji, máš vynikající stránky kde je téměř vše, co se kde objevilo o navigacích a hlavně, je to vše na jednom místě. Já to ale hledal v popisu u skinu fMilan a tam jsem to nenašel. Nejen to, jak to udělat, ale vůbec i to, že to ten skin umí. A protože si myslím, že by to tam mělo být, tak jsem to zde napsal.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fmilan v 07 lis 2010 20:33

Fando, proto tam mám odkaz na Tomovi stránky s detajlním popisem - pořádně číst ;) :lol:

Podrobnější popis naleznete na tomasiiho stránkách : http://www.tomasii.cdc.cz/skin_fmilan.html

@tomasii: Tome, ten script co máš na mysli umí ještě míň než script v brandingu.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fanda v 07 lis 2010 20:46

@TomasII: S tím univerzálním skriptem si myslím, že by to sice šlo, ale kdo má databázi, jak má ten který typ navigace provedený BT. Vždyť i jednotlivé typy od stejného výrobce mají zcela rozdílný způsob volání BT funkcí.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod karelvol v 07 lis 2010 21:17

Fando, jak ti prosím Tě jede Primo na GC?
karelvol

Příspěvekod fanda v 07 lis 2010 21:24

Zatím dobře, nenašel jsem žádný problém. Běhá mi i TTS Zuzana. Ale já mám jiný typ než ty. Každý typ je u této firmy prakticky jiný.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod karelvol v 07 lis 2010 21:34

Jak velkou má GC paměť - 64 MB?
karelvol

Příspěvekod fanda v 07 lis 2010 22:02

Ve vlákně "GoClever Navigator 5010FMBT+CAM" http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=58&t=829 je vše co jsem o GC5010 zjistil. Podívej se tam, určitě najdeš odpovědi na vše, co chceš vědět.

edit: Přeci je něco, co tam není. Zatím mi pro nedostatek paměti Primo padlo pouze při pokusu prohlížet fotky, kterých bylo přes 12GB (analyzuje obsah zvolené složky s fotkami a vytváří si svůj seznam nalezených souborů). Při přehrávání MP3 (zde si rovněž dělá seznam), kterých bylo přes 8GB, nepadlo a přehrává v pořádku. Při navigování dosud nepadlo ani jednou. Asi jsem pro to nevytvořil "ty správné podmínky", ale je fakt, že jsem neudělal takový zátěžový test tak jako s hudbou či fotkami.
PRESTIGIO GV 7777
ASUS Zenfone Max Pro M1
fanda
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 07 lis 2010 22:33

@fMilan: Vím, že voláš ve fmi_code.lua BT pro různé navigace a to mi funguje, akorát se mi zobrazuje více ikon (viz sz). Myslel jsem svou poznámkou možnost udělat navíc jedno volání externí (jako bylo dříve) a pro ně připravit externí skripty podle potřeby (pokud to budeme umět). Na druhou stranu - takhle se dá využit volání GoClever, protože volá "ven":
Kód: Vybrat vše
if MODEL.lua.vgjShowBluetooth() == 4 then
      doDelayed(5, function()
      START_APPLICATION("./utility/PhoneLink.exe", "")
   end
takže je to vlastně zbytečné, protože PhoneLink.exe může být cokoliv. Snad bychom jen na tuto možnost mohli upozornit. ;)
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu