Milane, je to skutečně parádní verze skinu (použil jsem verzi 2.2). Dík !! Mám dvě drobné poznámky:
První se týká popisu, dost dlouho jsem hledal informaci o tlačítku Panic. V popisu Popis.pdf to není, ale našel jsem to až zde ve skinech (už ale nevím kde přesně) protože jsou ty úpravy dělány dle rad od Mirka, Dana a Iva. Bylo by dobré do popisu doplnit, že krátký stisk tlačítka 13 Rychlé menu vyvolá Rychlé menu a dlouhý stisk vyvolá funkci Panic.
Druhou věcí je obsluha tlačítka Bluetooth u jiných navigací GoClever. V nastavení se zvolí GoClever a předpokládá se že je to Dejvid 3 či 4. Já jsem si udělal takový zlepšovák (mám GoClever 5010). Místo souboru PhoneLink.exe do složky Utility jsem si nakopíroval skript soubory PhoneLink.exe a PhoneLink.scp (musí mít stejné jméno i když se jedná o něco jiného). V SCP souboru se jako parametr příkazu RUN napíše abs. adresa Bluetooth programu v navigaci (v mém případě "\ResidentFlash2\YFAP20\Bluetooth.exe"). Je to univrezální (nejenom pro GC) a nemusí se zasahovat do Branding.zip.
PhoneLink.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.