Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin fmilan & amatér pro PRIMO 1.1

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Úprava vzhledu Primo - fmilan

Příspěvekod velsak v 04 lis 2010 09:43

těch by nemuselo být moc, většinu mám ze snad jedinýho skinu od DiDyho pro 400*240, tak až bude hnusně a žena a děti daaaaaaleko zkusím se s tím porvat

poslední prosba: ty hodiny teď nemají pozadí, prosím prosím pěkně koukám - bílé pozadí a jsem úplně spokojen. dík
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod fmilan v 04 lis 2010 09:55

To pozadí - obrys - mít nebudou - tedy ode mě..

Vzhledem k tomu, chceš je mít v úplně jiném layeru, vztahují se na ně jiné podmínky. Doplnění není na chvilku - a už obvyklé: úpravu úpravy nedělám.
Pokud si porovnáš co jsem ti poslal zjistíš, že zobrazení toho času je v navigatemap zrušeno a přidáno do local_menu.
Když bys ho nechal v navigatemap, dude ho stále překrývat tlačítko quick tak jak to máš ty (horní část).
Taky bys měl upravit zobrazení údajů v jednom poli. Máš tam mé i své a překrývají se ti (viz obr. výše). Je potřeba si vybrat.

To co jsem poslal byl jen drobný návod ;)

EDIT: Teď jsem se díval, že nemáš obrysy u ničeho. Tím jak jsi přesouval ve spritech jsi zrušil podmínky. Vše souvisí se vším. Je lepší udělat jednu úpravu a překontrolovat, co jsem zmršil a hledat příčinu (i v jiných souborech). Pak dělat další. Na začátku upravování jsem byl na tom taky tak ;) :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod velsak v 04 lis 2010 11:49

je mi ale divný, že na tvém screenu je čas na bílém podkladu a u mě ne ..
ale vyřešil jsem to jinak - červenou barvu s bílým glow a je to dobře vidět i v nočních barvách :)

edit: já hlavně vůbec netuším co to ten sprite je :-)
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod general77 v 04 lis 2010 14:37

general77 píše:Ahoj, právě jsem si stáhl nový branding a lang. Původní jsem vymazal. Vymazal jsem i save. Vše vypadalo, že je funkční. Jen jsem však naplánoval cestu a navi hodila hlášku Failed to open file $diriconbig_045.bmp exiting application. Prosím o radu co s tím. Moc děkuji

Tak jsem přehrál data.zip smazal save a teď mi to prozměnu háže hlášku Failed to open file $diriconbig_029.bmp exiting application a navi spadne. Nevím co dělám špatně :( Prosím pomoc
Přehrát data.zip nepomáhá a ten soubor v data je
general77

Příspěvekod vovi v 04 lis 2010 15:05

Možná jsem trochu mimo mísu (nečetl jsem celou historii téhle debaty), ale problém by mohl být právě v kombinaci úprav v BRANDING.ZIP a DATA.ZIP. Pokud si vybavuji správně, co jsem viděl někde na netu, tak ten $ na začátku jména souboru odkazuje natvrdo dovnitř ZIP souboru, ze kterého je volán a nepřipouští kombinování např. právě mezi "skinem" a DATA.ZIP. Takže bych doporučoval zkontrolovat přítomnost příslušné bitmapy v OBOU dotyčných ZIPech.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod general77 v 04 lis 2010 15:45

Měl jsem původní úpravu Milanova branding, ta fungovala bez problémů. Před třemi dny jsem si stáhl nejnovější úpravu branding a od té doby mi to nefunguje a jakmile jsem na signálu GPS, takmi to hlásí výše uvedené hlášky.
Zkusil jsem tedy z data.zip nahrát soubory, které byly v hlášce, taky do branding.zip, ale také nepomohlo :( (pokud se tedy tyto soubory nachází pouze ve složce ui_igo9/480_272/ )
general77

Příspěvekod fmilan v 04 lis 2010 15:58

Jj, ty soubory jsou pouze tam.
Vůbec netuším, čím by to mohlo být. Mě se to vyvolat nepodařilo ani u stolu ani dnes po cestě.

Ten znak $ odkazuje na hledání i jinde, ne jen uvnitř vlastního adresáře.
Volám-li třeba v navigatemap_480_272 obrázek xxxx.bmp, pak je-li tento obrázek v adresáři 480_272 je volání bez znaku, je-li ovšem v adresáři common, případně v jiném zipu, pak tam je ten znak.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fmilan v 04 lis 2010 21:07

Aktualizace pro 800x480 v prvním příspěvku.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Joska v 05 lis 2010 07:58

Pánové, prosím o radu, lze posunout šipky jízdních pruhů trošku nahoru, zakrývá jich spodní lišta. Ve skinu GJ se to řešilo, ale tady nevím jak? Dík
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska

Příspěvekod general77 v 05 lis 2010 08:45

Děkuji za rady, bohužel se to stejně nepovedlo a hlášky zůstávají. Vzdal jsem to a vrátil jsem se ke starší verzi. Ta je funkční.
general77

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu