Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod SvoDa v 04 črc 2008 22:06

addam píše:Dane, když budeš hodnej, tak Ti v autě ukážu něco co jsi ještě neviděl - dnes poprvé budu testovat novou (zatím tajnou) navigaci od nejmenovaného výrobce, která má iGO8 + 5,5" displej + zobrazování informací (projekci) na čelní sklo auta.
Jen je mi trochu líto, že Tě následně budu muset zabít, abys to nikde nevykecal :roll: :)

O tom jsem se tu zapomněl zmínit. ;)
Ta Adamova skelní navigační promítačka je špica vynález. Viděl jsem a nezabil mne, slíbil jsem mu, že to nevykecám - fotky s tecghnickým popisem jsem rozeslal jen třem potenciálním zájemcům z dálného východu, nikomu dalšímu to nenabídnu, slibuji.
Jen za těchto podmínek Adam slíbil, že na sraz přiveze 30 kousků jako poděkování za naši přízeň tomuto fóru na stránkách jeho firmy. :D :D :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mahud v 05 črc 2008 21:11

@Addame přimlouvám se taky za život SvoDy. Koho bych potom hecoval s burčákem. To by jsi těch 10 litrů potom musel vypít TY. I když já myslím, že ty je vypiješ i tak, takže bych musel hledat dál..... :lol: :lol: :lol:
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mahud
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 06 črc 2008 05:30

@Addam:Adame,kamaráde,já si myslím,že tohle vlákno by mohlo být jako první vlašťovka v Off Topic,protože stále trvám na tom,že by se podobné téma mělo utvořit v rámci přehlednosti a také bych se přimlouval za to,aby na hlavním panelu při přidání nového příspěvku,se ta ikona rozsvítila jinou barvou,protože by bylo daleko jednoduší okamžitě zjistit,že je přidáno něco nového,než jet očima téma po tématu a kontrolovat datum.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod addam v 10 črc 2008 16:40

Přátelé, mám žízeň - kdy bude další pařba??? 8-)
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
addam
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 črc 2008 17:13

Adame, doufám,že sedíš a popíjíš blízko své postele.I 30-ti metrová vzdálenost je pak pro tebe moc velká. :D :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 10 črc 2008 17:30

Adame,synu :!: Zavel a jdeme do toho :!: Potřebuji to vědět jenom několik hodin dopředu,abych podle toho zařídil svůj pracovní plán,ale oslavu tady s přípitky si v žádném případě,pokud to bude alespoň trochu možné nenechám ujít.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 11 črc 2008 04:59

No pátek je asi blbost. Ale příští týden jsem k dispozici kdykoliv. :mrgreen: Žena s dětmi mi v pondělí odjíždí na šest dní pryč :( takže budu mít doma volné pole působnosti. ;)
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 11 črc 2008 05:26

Patek je blbost:jsou prázdniny,dovolené a i v týdnu je vidět,že je to tady,stejně tak jako u sousedů slabota.Vovi bude zase vyvážet rodinu,kdo ví,jestli se nevyveze s ní,IvoK maká na baráku to zničení těla,Svoda jako správný učitel využívá prázdniny k sebevzdělávání,aby byl na nový školní rok řádně připraven,mahud se věnuje rekonstrukci silnic ve svém obvodě,protože přes prázdniny se s komunikacemi v Praze dělá nejvíce,Addam shání nějakou mladší milenku,neboť ta stávajíci už je moc stará,Warhead se mi snaží vytvořit ještě lepší obrázek,neboť ten předešlý mě svoji hodnotu zařadil až na dno společnosti,JnKopr shání papoušky do své přepychové voliery........a tak dále.Takže jednou větou:"Necháme to na příští týden :!: :D
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod addam v 11 črc 2008 07:08

@Jaspere, to už bude za posledních 10 let podruhé, co budeš sám bez ženy a dětí ;) Poprvé to bylo na srazu :D
@Jarouš - stávající milenka trochu zlobí, nějak jí nepřichází pravidelné červené období :| Asi budeš dědeček :roll:
@ALL - kluci, Jasper má volnej byt, v pondělí bude u něj párty :D :D :D :D :D
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
addam
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 11 črc 2008 07:37

Jak píše Jarda, já investuji svou dovolenou (studijní volno) do sebevzdělánání (v různých oblastech, zvlášť GPS :D ), takže s tím, čemu říkáte přípitek a pak nedejdete 30m domů, to nemůžu přehánět, abych měl čistou hlavu a hned zas všechno nezapomněl.

Na druhou stranu, při zohlednění všech aspektů, přínosů a pozitivních efektů navrhované akce, se lze domnívat, že je nanejvýš pravděpodobné, s pravděpodobností téměř hraničící s jistotou, že bez ohledu na negativní nejen fyziologické, ale i duševní důsledky, způsobené přímými následky aktivní účasti na předmětné společenské akci s následnými projevy zpytování svědomí, způsobeným rozpomínáním se na stavy chilkového, delšího či trvalého bezvědomí, se akce rád zůčastním, a to i s tím rizikem, že jsem si plně vědom svého postavení ve společnosti na žebříčku jejích hodnot, jelikož pravděpodobně neexistuje větší jev hodný opovržení a společenského faux pas, než ožralej kantor.

Červa je ale potřeba vypalovat pravidelně :D
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)