Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny a úpravy DATA.ZIP pro PRIMO

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny a úpravy DATA.ZIP pro PRIMO

Příspěvekod amatér v 27 říj 2010 11:52

:D Ta kombinace, je tak smrtelná, až je neuvěřitelné, že to funguje alespoň nějak. :shock:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 27 říj 2010 12:37

Tak jsem ten navigatemap_*.ui dal jen do DZ, z ostatních míst jsem ho smazal a stejně mi to blbne zobrazení PB v liště Průběhu trasy. :-(

Používám GJ 2.18. :-)

Nejlepší by bylo, kdyby se setkal s někým z vás a ten mi přímo ukázal, které duplicitní soubory odkud mohu smazat a popřípadně upravit k obrazu svému. ;-)

Také se mi nepodařilo v N750 správně vytvořit a vložit aplikace a zapsat je do sys.txt. :-(
Vím, že to zde už bylo nejednou popsané, ale mně se to prostě nepodaří.
Sice si vložím např. TC, pak ho v Menu vidím, ale když si na něj kliknu, tak mi to vyhodí chybu.
Danny_S

Příspěvekod amatér v 27 říj 2010 14:24

Stačí, když použiješ originál data.zip, bez úprav!, odstraníš ze složky s PRIMO veškeré přebytečné soubory (branding.zip, ui_igo9,...) Takto syrové odzkoušíš, zda to funguje, pokud ano, vytvoř v content složku skin, znovu spusť nastav skin, a opět odzkoušej funkčnost. Pokud bude fungovat nech to být, nebo se do toho znovu zamotáš. Pak si přečti pořádně návod od SvoDa, kde popisuje, co a kam zkopírovat ze skinu do data.zip, a nejlépe na jiné kartě znovu všechno odzkoušej. Nemá smysl přidávat všechno co kde najdu, ale jen to, o čem vím k čemu slouží.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 27 říj 2010 15:33

Danny_S píše:Tak jsem ten navigatemap_*.ui dal jen do DZ, z ostatních míst jsem ho smazal a stejně mi to blbne
Úpravy v jednom souboru mohou (mají) vliv na funkce a scripty v jiných souborech a nemůžeš vyzobnout ze skinu soubor navigatemap_480_272.ui, dát jej do origo data.zip (nebo všude možně) a myslet si, že budeš mít na obrazovce to, co Gurjon.
Jak píše amatér: začni jen default data.zip bez skinu a když to pojede, tak buď používej k originálnímu data.zip kompletní skin (prozatím bez tvých vlastních úprav), který si pak navolíš, nebo fmilanův branding. zip (bez skinu).
Teprve pak experimentuj naklopením obsahu skinu či Milanova branding.zip do origo data.zip
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 27 říj 2010 15:49

No, asi budu muset začít úplně od píky, protože mi zmizely i ICOnky v Menu, zůstaly mi jen názvy (Nastavení, Kalkulačka atd.) a už se nedostanu "dovnitř", takže mi nic jiného nezbyde. :-(
No, jak se to říká: Tak dlouho člověk si nastavuje navigaci k obrazu svému, až mu ona začne stávkovat. :-D

P.S. Tak jsem hodil složku ui_igo9 z rootu Prima, z BZ do DZ, nechal přepsat vše starší a znovu pustil Primo a ejhle, ICOnky v Menu už zase vidím a jsou živé, PB v liště Průběhy trasy je také správně zobrazen, jen mi zmizely ICOnky Domů a Práce v Hlavním Menu, ale to je v pohodě a místo klíče s plusem vidím zase tu skleněnou fialovou nádobku, takže o pár nastavení jsem asi přišel. ;-)
Danny_S

Příspěvekod brot1cz v 04 lis 2010 13:12

Nešlo by nák jednoduše udělat, aby místo tlačítka menu byla aktualní rychlost, stačilo by mi je toto, vyzkoušel jsem všechny skiny co toto obsahují a vždy mi zase vadí jiná věc :D . Jde mi jen o tuto funkci, děkuji za radu.
brot1cz

Příspěvekod Miroš v 04 lis 2010 13:53

Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod brot1cz v 04 lis 2010 15:35

Jo to vypadá že je to ono, ale není mi jasne v jakem souboru mám změnit ten text, kde to v data.zip mám změnit. Díky za rady
brot1cz

Příspěvekod vovi v 04 lis 2010 15:39

To je popsané v prvním odstavci (nad tím červeným textem) - jde o soubor NAVIGATEMAP_480_272.UI, v DATA.ZIP je to v UI_IGO9/480_272/UI.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod brot1cz v 04 lis 2010 16:24

Díky moc, už mi to šlape. ;)
brot1cz

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu