Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 02 lis 2010 13:54

vždyť v hned dalším příspěvku, kde se na totéž, se screenem který jsi použil, ptal kasy, máš odpověď viewtopic.php?f=77&t=1277&start=879 čili
chybka zmizí, když si v menu -> nastavení -> gurjon -> mapa zapneš zobrazit tlačítka domů a práce
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod brot1cz v 02 lis 2010 14:25

To jsem samozřejmě četl, ale já tam ty tlačítka nechci a chtěl bych aby to vypadalo jako skin co jsem dal první, mělo by to jít, když to tak dotyčný má, ale jak.
brot1cz

Příspěvekod SvoDa v 02 lis 2010 14:35

na tvém první screenu (ne skinu) máš ale naplánovanou trasu :!: a rozbalené trojtlačítko a tam problém se zobrazováním něčeho "špatného" není :!:

Ta chybka překryvu aktuál.času a času zastávky je jen v případě bez trasy a neaktivního tlačítka domů a práce.

Tlačítka domů a práce, jsou-li aktivní, ale "srolovaná" = jako jedno tlačítko vpravo dole, ukazuje bez trasy aktuální datum a ten čas zastávky je již v pořádku a nepřekrytý. Samozřejmě je blbost jezdit bez naplánované trasy s rozbaleným čtyřtlačítkem domů, práce a chata. Se sbaleným je tam aktuální datum a čas zastávky nepřekryté.

Když budou tlačítka domů a práce v menu nezapnutá, pak bude v pravém dolním rohu a sbaleném trojtlačítku čas zastávky a aktuální čas opravdu takto blbě překryté, ale je zbytečné to mít takto nastaveno a mít tam aktuální čas, jelikož aktuální čas už na displayi vlevo dole je ;)

Prostě v menu -> nastavení -> gurjon -> mapa zapneš zobrazit tlačítka domů a práce (to není nic proti ničemu - s rozbalenými tlačítky domů práce chata jezdit stejně nebudeš a jako sbalená je tem datum a čas zastávek) a sám uvidíš, že se zaškrtnutou touto funkcí v menu bude bez trasy i s trasou vše tak, jak potřebuješ a aktuální čas budeš mít vlevo dole - na screenu to modré.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod brot1cz v 02 lis 2010 16:43

Jo díky za radu, už to je více měně jak chci, jen mám pořád moc velkou tu silnici při navigování, připadá mi že se to po přidání do sys nezměnilo. Dal jsem tam toto jak jsi psal

[3d]
planned_route_contour_width = 1
planned_route_track_contour_width = 1
planned_route_track_width = 3
brot1cz

Příspěvekod SvoDa v 02 lis 2010 16:52

zkus ty hodnoty zvětšit a uvidíš, jestli to "pracuje" nebo ne a když ne, proveď ty změny hodnot přímo v igo9.ini
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 02 lis 2010 17:42

brot1cz píše:ještě jedna otázka aby se nezbrazovalo na mapě moc radarů, hlavně ve městech to dost znepřehlednuje.

Tímto zápisem
Kód: Vybrat vše
[3d]
max_pois_on_horizont=5
do sys.txt, můžeš regulovat počet zobrazených ikon na mapě, včetně radarových. Takže záleží jen na tom, kolik jich povolíš.
amatér
Moderátor

Příspěvekod jamesbond v 04 lis 2010 08:03

Ahoj, možno mám úplne blbú otázku. S Primom som nový, nainštaloval som to až tento týždeň, doteraz som jazdil len s iGO8.3.4 a Amigom. Mám samozrejme Gurjon skin, V2.18 a nikde neviem nájsť to čo bolo v iGO a Amigo a to tie špendlíky - čo sa zapichli do mapy. Nikdy som nepoužíval oblíbené miesta, vždy len špendlíky a v Prime mi to chýba.

A druhá otázka. V manuáli ku Gurjonovi je odfotená tá prvá obrazovka, s rozcestníkom na "zobraz mapu", hledať, moje trasa a více a dole je button na vypnutie a vedľa neho ešte asi tri štyri ďalšie ... Ja tam mám dole, len ten button na vypnutie a vedľa neho len jeden, čo zobrazuje menu UI Labs. Ako si zapnem tie ďalšie a čo vlastne delají ?
jamesbond

Příspěvekod SvoDa v 04 lis 2010 08:16

špendíky Primo "neumí" musíš jít přes oblíbené položky.

Co se týče ikon - v hlavním menu - ikona trojúhelníku je tlačítko TMC událostí, což předpokládá, že tvůj přístroj umožňuje (podporuje) přijímání TMC událostí.
Ty dvě ikony napravo - BlueTooth (spárování navigace s telefonem) a mapchanger (změna map různých vydavatelů) - jsou buď vidět na mapě po kliku na ni, nebo v tomto hlavním menu (menu-nastavení-gurjon-systém-Tlačítka Bluetooth a Mapchanger v hlavním menu), jak by ses dočetl na straně 6 manuálu.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jamesbond v 04 lis 2010 08:58

Dík, tú stranu 6 som asi nejako nepozorne preletel :-)
jamesbond

Příspěvekod amatér v 04 lis 2010 22:54

GJA v2.19 gurjon&arkoko pro Primo 1.1
1. Добавлена установка фиксированного превышения скорости (Megaduck99).
2. Добавлено быстрое меню для ускорения доступа к некоторым функциям программы.
Вызов этого меню по короткому тапу на статусбаре. Кнопки меню:
-вкл/выкл звука. Длинный тап- установки звука.
-захват экрана (предыдущая кнопка в кабине удалена).
-быстрое изменение угла обзора Viewpoint (низкий/норм/высокий).
-регулировка яркости экрана.
3. Переделаны скрипты бэкапа для убыстрения выхода из программы (заодно надо обновить Utility директорий)
4. Небольшой тех.ремонт.
GJA_v2.19_480x272_FullPack.zip
GJA_v2.19_800x480_FullPack.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu