Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod Ivo K v 01 lis 2010 17:53

Nevím, co jsi všechno udělal, tak od začátku.
- Skin pro den a noc patří do Primo\Content\Skin. pokud adresář Skin v Content nemáš, tak ho vytvoř.
- Skin pro den a noc si musíš navolit v Menu -> Nastavení -> Zobrazení -> Téma vzhledu ve dne a Téma vzhledu v noci.
- Po navolení skinu pro den a noc v nastavení, musíš Primo ukončit a znovu spustit, aby se změna skinu aktivovala.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod brot1cz v 01 lis 2010 18:12

To jsem dělal, ale neobjeví se mi tam ta rozšířená nabídka. Do te složky skin nakopíruju ty soubory s kocovkou zip, nic jiného snima dělat nemusím?
brot1cz

Příspěvekod Ivo K v 01 lis 2010 18:19

Jaká rozšířená nabídka se ti neobjeví?

Do složky skin nakopíruješ nerozbalené soubory např. GJA_v2.18_Si_D.zip a GJA_v2.18_Si_D.zip.

Edit: Co máš za stroj? Jaké má rozlišení displeje?
Naposledy upravil Ivo K dne 01 lis 2010 18:21, celkově upraveno 1
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod brot1cz v 01 lis 2010 18:20

Tak už mi to jde, vubec nechápu proč to před tím nešlo. Ještě jak to udělat aby to bylo česky, kam nakopírovat soubory s češtinou a kam případné podpurné programy.

edit:mio C720
brot1cz

Příspěvekod Ivo K v 01 lis 2010 18:25

Čeština pro názvy v menu patří do Primo\Content\Lang. Navigační hlas patří do Primo\Content\Voice.
Externí prográmky pro skin Gurjon, patří do Primo\Utility.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mirek22 v 02 lis 2010 12:49

Ahoj chlapi
Jak mám v skinu 2,18 pro den udělat tmavý spodní proužek jako u nočního skinu aby bylo lepší vidět na udaje ?
Děkuji moc za rady
Navon N 750 / Primo 9.6.5.245577 (6.07.2012) ,Micro SD Kingston 32GB
Samsung Galaxi Sau ROM JW8 2.3.6 SGS
Semaphore 2.7.4
mirek22

Příspěvekod brot1cz v 02 lis 2010 13:30

Já bych chtěl docílit takoveho vzhledu, ale nemůžu přijít na to jak udělat aby se pod udajem co jsem označil nezobrazoval ještě jeden a druhá věc silnice po které jedu je moc přiblížená a moc veliká tlustá, jak v režimu navigování, tak bez navigování. Díky za rady.

Obrázek
upload images
brot1cz

Příspěvekod SvoDa v 02 lis 2010 13:38

první polovině tvé otázky - aby se aby se pod udajem co jsi označil nezobrazoval ještě jeden (žádný tam nevidím) nerozumím.
Tloušťka plánované trasy a její kontury jdou vyřešit zápisem v sys.txt s např. těmito hodnotami
[3d]
planned_route_contour_width = 1
planned_route_track_contour_width = 1
planned_route_track_width = 3
nebo takto upravit hodnoty v takto již existujícím zápise v DATA.ZIP/project_config/igo9.ini
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 02 lis 2010 13:42

mirek22 píše:Ahoj chlapi
Jak mám v skinu 2,18 pro den udělat tmavý spodní proužek jako u nočního skinu aby bylo lepší vidět na udaje ?
Děkuji moc za rady

místo souboru gjm_infobar.bmp použij v ui_igo9/480_272/ denního skinu použij gjm_infobar.bmp z nočního skinu, nebo v denním skinu do ui_igo9/480_272/ nakopíruj gjm_infobar.bmp z denního skinu ze složky ui_igo9/480_272/skin_night.

Pokud používáš skin v "Si" úpravách, totéž udělej s gjm_infobar_left.bmp a gjm_infobar_right.bmp

Pokud by použití nočního proužku bylo pro tebe moc malé, tak si ten denní gjm_infobar.bmp uprav (vybarvi) v běžném grafickém editoru, třeba programu windows/malování na barvu jakou chceš
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod brot1cz v 02 lis 2010 13:50

To není muj skin, jen chci docílit takové zobrazení, tady přidám jak se mi to zobrazuje. Jak to vypnout a zachovat udaje s prvního skinu. ještě jedna otázka aby se nezbrazovalo na mapě moc radarů, hlavně ve městech to dost znepřehlednuje.

Obrázek
brot1cz

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu