od vovi v 03 lis 2010 15:27
Já jsem si teď v rámci pokusů nechal na C720 v Primo 1.0 jen "kompletní český obsah včetně 3D benzinek a 3DC" + terén Evropa CGIAR a zbytek jsem dal na kartu. Pokud jedu se zasunutou kartou, je Primo docela svižné a pozoruji jen "obvyklé" zpoždění ... tím myslím zhruba půlvteřinové opožďování za realitou (je to dobře vidět při průjezdu křižovatkou nebo popojíždění v kolonách sledujte aktuální rychlost), které ale považuji spíš za vlastnost než za chybu (přece jen výpočet okamžité polohy se provádí pro okamžik, který už nastal v minulosti a s tím nic nenaděláme). Pokud jedu s kartou, Primo se po uspání restartuje. Pokud bez karty, pak žádné restarty a podobné potíže nejsou (Transcend 16GB class 6). Na plynulost a průběh překreslování za jízdy pak přítomnost/nepřítomnost karty ve slotu nemá vliv (ani v Rakousku či na Slovensku - tedy s mapou z karty).
Takže podle mého na průměrném stroji (což MIO dnes je) nějaký ten 3D terén či jiný obsah žádné drhnutí nezpůsobuje. Po zkušenostech s TMC a iGo 8.3.4 bych to přičítal spíš nějakým nedoladěným operacím s pamětí.
vovi
Honor 50 (Android 13)