Edit
amatér: Zkusil jsem "čistič" vypnout a je to stejné. Prostě se to zasekne. SvoDa má pravdu, stačí klepnout kamkoliv, nemusí to být tlačítko "zpět".
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
brosl píše:Tak jsem aplikoval GJA skin 2.18 standardním způsobem a čistým brandingem a chová se to všechno korektně. Barvy fontů fungují, barvy nabídek odpovídají aktuálnímu skinu (DAY/NIGHT) a prozatím jsem nezjistil ani to rozpadávání obrazu. Tedy zatím super. Ještě budu chvíli jezdit na NQ mapách a pak se rozhodnu, jestli využiji rady Dana, a posunu si ten tripcomputer zpátky.
Čistič udělal Gurjon právě proto, alespoň tak jsem pochopil naši vzájemnou komunikaci, aby v SAVE bylo minimum zbytečností pro hladkou a bezkonflikní změnu map mapchangerem. Hlavní problém při restartech či zatuhnutí v rámci maochangeru soubory .prl být mohou a nemusí, ale nicméně je jím však soubor copy.db který se objevuje ve složce content a který se asi tvoří jako nějaký seznam údajů v contentu či co a je-li tam, tak primo po jakýchkoliv zásazích v content zlobí no a jestliže mapchanger přejmenovává složky v content, je pak soubor copy.db pravděpodobně hlavní příčinou problémů s restarty.amatér píše:Jeden malý poznatek z dneška. Možná to byla jen náhoda, ale stalo se to. Dnes jsem poprvé zkusil v reálu naplánovat trasu s mapovým podkladem NQ Q2. Po pár kilometrech jsem dostal hlášku out of memory, restartoval jsem a po několika km opět stejná situace. Ze save jsem odstranil všechny soubory .prl, restartoval navigaci a pokračoval v cestě s naplánovanou trasou, na dálnici jsem si všiml, že na místech kde v předchozích mapách byly směrové tabule, není nic, přepnul jsem tedy na TA a po restartu sw. došlo i k restartu navigace. Pak jsem zkoušel přepínat další sady map a vše v pořádku. Ze save jsem tedy opět vymazal soubory.prl a po první změně map znovu došlo k restartu celé navigace. Další změny už v pořádku.
Netvrdím, že to souvisí s tím vaším čističem, ale možné to je.
http://www.zshare.net/download/8186617186c1a43a/
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník