Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod kasy v 21 říj 2010 10:20

Joska: Mně se chová mapchanger přesně jako tobě, také musím na tlačítko ťuknout dvakrát. Poprvé tlačítko zežloutne a na spodním okraji obrazovky se objeví bílý pruh. Po druhém ťuknutí startuje mapchanger. Šochtle se někdy restartuje, někdy ne.
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod Miroš v 21 říj 2010 11:00

A máš tam poslední GJ-verzi utility? V úplně prvních verzích byl nějaký starší (menší velikost). Někomu tady pomohlo nové stažení a přepsání.
V mojí C520 jede momentálně na první stisk.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod kasy v 21 říj 2010 11:33

Miroš: Ano, mám poslední verzi.
Zjistil jsem zajímavou věc. Místo druhého ťuknutí na vysvícené (žluté) tlačítko stačí ťuknout na tlačítko "zpět" a mapchanger vymění mapu bez restartu celé šochtle. Zkusil jsem to nejméně dvacetkrát.
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod hladik2 v 21 říj 2010 11:47

Přesně tak to funguje u mne.Označím např teleatlas dám zpět a restartuje se primo.Pak už naběhne s jinou mapou,takže pro mne dobrý ;)
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod kasy v 21 říj 2010 12:04

Jo, je to funkční. Autoři to ale asi chtěli jinak. :)
kasy

Příspěvekod Ivo K v 21 říj 2010 12:14

Ve scriptu to navrácení zpět do mapy je, ale nefunguje korektně na všech šochtlích.
Zde je to navrácení zpět do mapy červeně(je to část scriptu pro mapy TA):
sc_gjm_mc_ta = function()
if MODEL.lua.vgjMCCurrentMap() == 1 then
sc_back_to_cockpit()
return
end
MODEL.lua.vgjMCCurrentMap = 1
doDelayed(25,EXIT)
doDelayed(10, function()
START_APPLICATION("./utility/mapchanger.exe",",1,")
end
)
end

Já testuji chování MapChangeru na dvou C720, kde mám naprosto stejné instalace Prima a každá se chová jinak. Jedna po kliknutí na navolenou mapu správně zobrazí základní obrazovku(mapu) a Primo se restartuje, ale druhá mapu nezobrazí a Primo se restartuje.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod kasy v 21 říj 2010 12:46

Ivo K: Já bohužel skriptům vůbec nerozumím, vím jen, že jsou to příkazy, které program postupně vykonává. Tak mě napadá, jestli by ten stisk tlačítka "zpět" nemohl za mne udělat ten skript? :)
kasy

Příspěvekod SvoDa v 21 říj 2010 13:20

je možné, že stačí při tomto "zamrznutí" kliknout kamkoliv, aby se mapchanger "rozjel", nikoli jen na tlačítko zpět či ikonu mapy. Ten script prostě pouze vrací před restartem Primo kvůli změně map do mapy.

Na mé 720ce se dělo např. to, že mapchanger zafungoval rovnou z té obrazovky mapchangeru, aniž by to do mapy vůbec "mezi"skočilo (nebylo nutno na nic dál klikat, aby to do mapy skočilo) a přesto se Primo (přímo z obrazovky mapchangeru) restartovalo a mapy změnilo.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 21 říj 2010 13:31

kasy píše:Tak mě napadá, jestli by ten stisk tlačítka "zpět" nemohl za mne udělat ten skript? :)

Ten script za tebe ten klik zpět udělat má. To je ten příkaz "sc_back_to_cockpit", ale bohužel to v Primu na některých strojích nefunguje korektně. :(
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod amatér v 21 říj 2010 13:41

Jeden malý poznatek z dneška. Možná to byla jen náhoda, ale stalo se to. Dnes jsem poprvé zkusil v reálu naplánovat trasu s mapovým podkladem NQ Q2. Po pár kilometrech jsem dostal hlášku out of memory, restartoval jsem a po několika km opět stejná situace. Ze save jsem odstranil všechny soubory .prl, restartoval navigaci a pokračoval v cestě s naplánovanou trasou, na dálnici jsem si všiml, že na místech kde v předchozích mapách byly směrové tabule, není nic, přepnul jsem tedy na TA a po restartu sw. došlo i k restartu navigace. Pak jsem zkoušel přepínat další sady map a vše v pořádku. Ze save jsem tedy opět vymazal soubory.prl a po první změně map znovu došlo k restartu celé navigace. Další změny už v pořádku.
Netvrdím, že to souvisí s tím vaším čističem, ale možné to je.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu