Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod mirek22 v 19 říj 2010 11:36

Chlapi jak ve skinu Gurjon 2,17 ze strany 100 vypnu náhled ? nebo mi zapne náhled 2D asi 900metru před změnou a těsně před odbočením mi aj přestane ukazovat čas do změní směru jízdy jde to nějak nastavit ?
Moc děkuji za rady ;)
Navon N 750 / Primo 9.6.5.245577 (6.07.2012) ,Micro SD Kingston 32GB
Samsung Galaxi Sau ROM JW8 2.3.6 SGS
Semaphore 2.7.4
mirek22

Příspěvekod Ivo K v 19 říj 2010 12:57

Dej si Menu Nastavení->Gurjonovo Nastavení->Náhled. Tam si to buď celé zruš nebo si to nastav tak, aby ti to vyhovovalo.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 19 říj 2010 12:59

Jak píše IvoK, jinak máš to taky všechno popsáno v návodu - manuálu - ke stažení tamtéž ;)
Výňatek z manuálu:
Kód: Vybrat vše
Nastavení náhledu
Jde vlastně o jakési zvětšení vzdálenosti od mapy – pohled na mapu jakoby z větší výšky.
Mód vzdálenost (s naplánovanou trasou) – náhled bude aktivní pouze dle vzdálenosti příštího manévru.
Mód vzdálenost a rychlost – náhled bude aktivní dle vzdálenosti příštího manévru a současně dle aktuální rychlosti.
Mód rychlost – náhled bude aktivní pouze dle aktuální rychlosti.
Druh náhledu – náhled bude v režimu 2D (půdorys), nebo 2D s orientací mapy sever=horní okraj display nebo 3D dle níže volitelného sklonu.
Přepnout – šoupákem nastavíme hlasitost zvukového upozornění (gong) pro změnu náhledu. Kliknutím na ikonu reproduktoru můžeme zvuk vypnout.
Opustit náhled při zobrazení radaru – při zobrazení radaru se mapa přepne z náhledu do normálního zobrazení, je-li nablízku radar.
Opustit náhled při překročení rychlosti radaru – totéž, ale pouze při překročení rychlosti radaru.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod brosl v 19 říj 2010 13:38

Ahoj, zaznamenal jsem od verze 2.16 posun tripcomputeru více do mapy v případě, že mám všechny tři údaje v pravém spodním rohu zapnuté. Ve verzi 2.15 však i v tomto případě zůstal tripcomputer nad těmito tlačítky hned pod TMC u pravého okraje. Dělá vám to také? Nevíte, jak to mohu jednoduše vrátit zpět?

díky, bo
Obrázek
iGO Primo 9.6.9.216604, Navigon 2.6.1 build 87, TomTom 1.15.1, Sygic 13.1.3
brosl

Příspěvekod SvoDa v 19 říj 2010 13:54

Je to záměr autora, aby při rozbalení trojlačítka tlačítko tripcomp nezavazelo DA značkám, popř. ikoně zakázaného manévru.
Předělat to na původní souřadnice by šlo, jen bych se do toho musel trochu ponořit a na to teď nemám moc času, ale jakmile budu moct, mrknu na to. jen zvaž, jestli ti to pak nebude zavazet ve vztahu k těm DA značkám a ikoně zakázaného manévru ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 19 říj 2010 14:01

Off-TOPic!

SvoDa> Jen by mě zajímalo, kdy sem hodíš svou verzi nového Gurjonka 2.18. :-)

Sice GJ píše, že to má být poslední a na jednu stranu jsem docela rád, že si dá na nějaký čas pauzu - on si to stejně rozmyslí a namlsá nás zase další 2.19 ;-) -, ale zase kdo to měl pokaždé upravovat, když ted to vydával verzi za verzí? :-D

Na ty jeho nové fíčury ve Tvém podání a Iva K. jsem dost zvědavý. ;-)
Danny_S

Příspěvekod Ivo K v 19 říj 2010 14:05

SvoDa už skin GJA 2.18 do verze _Si předělal, teď to ještě otestujeme a asi večer to někam upnu. ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 19 říj 2010 14:45

JJ, skin je nutno ještě otestovat, jel jsem na to z práce a vypadá to OK.

Jinak až nyní jsem si všiml, že Gurjon fakt skončil, nicméně píše, že pokračovat bude Arkoko.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 19 říj 2010 15:04

brosl píše:Ahoj, zaznamenal jsem od verze 2.16 posun tripcomputeru více do mapy v případě, že mám všechny tři údaje v pravém spodním rohu zapnuté. Ve verzi 2.15 však i v tomto případě zůstal tripcomputer nad těmito tlačítky hned pod TMC u pravého okraje.

Ve verzi skinu 2.15 je to takto (soubor navigatemap_480_272.ui
;-gj tripcomp
<BUTTON btn_tripcomp class=txt_20 x=390 y=(%lua.vEasyNavTripInfoOpen ? 114 : 194) w=102 z=15 bmp="gjm_trippad.bmp#3" align="CENTER+8" text="" valign="CENTER-5" onrelease='sc_NextStateAnim(st_DestinationMenu, "horz_scroll", 1, "")' onlongclick=sc_gjm_ResetTrip() visiblemodel="lua.vgjTripButtOn">
<DISTTEXT gjm_tripcomp_txt1 class=txt_14bd x=417 y=(%lua.vEasyNavTripInfoOpen ? 108 : 188) w=55 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" leading=_1.0 distance=(%other.trips.@0.distance_total) visiblemodel="lua.vgjTripButtOn">
<TIMESPANTEXT gjm_tripcomp_txt2 class=txt_14bd x=422 y=(%lua.vEasyNavTripInfoOpen ? 122 : 202) w=50 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" leading=_1.0 timespan=(%other.trips.@0.time_total) visiblemodel="lua.vgjTripButtOn">

a ve 2.16
;-gj tripcomp
<BUTTON btn_tripcomp class=txt_20 x=(%lua.vEasyNavTripInfoOpen ? 306 : 390) y=194 w=102 z=15 bmp="gjm_trippad.bmp#3" align="CENTER+8" text="" valign="CENTER-5" onrelease='sc_NextStateAnim(st_DestinationMenu, "horz_scroll", 1, "")' onlongclick=sc_gjm_ResetTrip() visiblemodel="lua.vgjTripButtOn">
<DISTTEXT gjm_tripcomp_txt1 class=txt_14bd x=(%lua.vEasyNavTripInfoOpen ? 330 : 414) y=188 w=55 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" leading=_1.0 distance=(%other.trips.@0.distance_total) visiblemodel="lua.vgjTripButtOn">
<TIMESPANTEXT gjm_tripcomp_txt2 class=txt_14bd x=(%lua.vEasyNavTripInfoOpen ? 335 : 419) y=202 w=50 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" leading=_1.0 timespan=(%other.trips.@0.time_total) visiblemodel="lua.vgjTripButtOn">

takže bys mohl v aktuálním skinu přepsat červené (aktuální) hodnoty zelenými z v2.15 a mělo by tlačítko tripcomp i s hodnotami být tam, jak bylo ve v2.15, čili nad trojtlačítkem
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod brosl v 19 říj 2010 15:20

Dane děkuji moc, vyzkouším a napíšu jak to dopadlo. Vážně obdivuji tvoje nadšení pro věc a hlavně obětavost druhým. Značky zakázaných manévrů mám vypnuté. A ty DA jsem snad asi nikdy neviděl, neboť si nepamatuji, že by se mi tripcomputer s něčím bil. Jezdím na CEDA mapách. Jestli to není tím - případně mne zkus nakopnout.

Já nenašel dostatek času, abych zde alespoň formuloval svůj dotaz, natož pak hledal řešení :-) Proto jsem zůstal na verzi 2.15. Ale už třetí nová verze mne vybičovala k tomu, dotaz položit.

děkuji, bo
Obrázek
iGO Primo 9.6.9.216604, Navigon 2.6.1 build 87, TomTom 1.15.1, Sygic 13.1.3
brosl

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu