Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin fmilan & amatér pro PRIMO 1.1

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Úprava vzhledu Primo - fmilan

Příspěvekod fmilan v 16 říj 2010 21:54

1. v sys na rozdíl od iGO8 nejsou žádné dodatečné zápisy potřeba
2. ve složce content musí být tři adresáře: map (pro TA), map_nt (Navteq) a map_ot (další mapy)
3. přímo ve složce Primo (vedle content) musí být složka Utility, najdeš ji zde:
viewtopic.php?f=77&t=1277&hilit=utility&start=667
v ní musíš upravit cesty, nejlépe podle popisu zde:
viewtopic.php?f=77&t=1277&start=30
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod agent007 v 16 říj 2010 23:36

Díky moc za rady,už to fičí !!! Krása,začíná to být lepší než 8-čka :P Ještě malá otázečka k hlášení radarů a rozšířených - je třeba něco dalšího dělat,aby Zuzka to vše oznamovala hlasem ?? Abych něco nedělal co už funguje,v simulaci to samozřejmě nezkusím a reál zatím na to čeká. Určitě to bude přínosem i pro začínající,kteří vidí Primo pár hodin,tak jako já .
agent007

Příspěvekod SvoDa v 17 říj 2010 07:57

agent007 píše:...k hlášení radarů a rozšířených ... Abych něco nedělal co už funguje... Určitě to bude přínosem i pro začínající ...

Každý začínající by si to tu měl nejdřív prolézt a pročíst a pak by to objevil třeba zde viewtopic.php?p=48959#p48959 , kde se na téma primo a hlasové hlášení radarů popsalo 10 stran a zde viewtopic.php?f=74&t=1553 je komplet návod
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod agent007 v 17 říj 2010 16:50

jj oboje přečteno,od A až po Z.Jasně,že všechno postupně pročítám. Chtěl jsem jen vědět,jestli to již v tomto skinu není zakomponované,poněvadž vidím všechny ikony radarů i rozšířených radarů v mnohem lepším vzhledu než jsou v tom vlákně.Zuzana mi samozřejmě mluví v simulaci trasy,ale jak je známo,tak tímto nelze zjistit zda Zuzana hlásí i tyto.Jen to jsem chtěl vědět,zda fmilan to do jeho skinu vše již nedal a zda je Zuzka nehlásí.Pak bych tam nemusel ty hlášky dohrávat.Nic víc,programátor skinů nejsem. :?: Pokud jsem to dobře pochopil tak fmilan do data.zip vůbec nezasahuje,vše dělá pomocí branding.zip :?:
agent007

Příspěvekod fmilan v 17 říj 2010 17:41

Co se týká radarů, jsou v úpravě pouze ikony rozšířených radarů (tak jak se líbí mě ;) ). Pokud někomu nevyhovují, může je z brandingu vyhodit a bude mít defaultní. Případně vyměnit za přiložené.
Hlášení radarů není součástí této úpravy a je nutno postupovat podle výše uvedených odkazů.

proužky_2.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod agent007 v 17 říj 2010 20:21

Předpokládám,že pro tvůj skin platí to samé co pro skiny amater a Gurjon

Pro korektní vizuální a hlasovou indikaci radarů v iGO Primo je nutné dodržet následující postup:
Stáhněte a vložte do Primo/Contant/Voice aktuální TTS hlas TTS Zuzana. a tento zvolte v "Menu - Více - Zvuk a varování"
Pozor další postup již neplatí pro aktuální skiny amatér a Gurjon "Si" které již potřebné úpravy obsahují , platí takto i pro tvoji úpravu vzhledu Primo - fmilan ??? Nebo jen pro ně ??

Po nainstalování hlasu TTS pak jen stačí postupovat podle viewtopic.php?p=48959#p48959 a nahrát si hlasy a td. a mělo by to i hlásit,teď je jen vidím ??
Naposledy upravil agent007 dne 18 říj 2010 10:23, celkově upraveno 3
agent007

Příspěvekod Jiří Zeman v 18 říj 2010 13:18

Ahoj, z důvodu přehlednosti a principu, že někdy méně znamená více, jsem odzkoušel úpravu fmilan. Je to pěkná práce a takto provedená úprava mi plně vyhovuje. Asi k ní přejdu od Gj. Jen kdybych mohl poprosit o radu, jak a kam doplnit cestu ke kontaktům /MIO C520/, aby se daly vytáčet kontakty z Mia. A ještě jedna prosbička k doplnění Winbaru do úpravy, v případě, že vyvolám propojení s BT, naběhne mi windows lišta v navigační mapě a je problém ji shodit pryč. Díky za návod. Jinák chválím.
jura
Jiří Zeman

Příspěvekod tomasii v 18 říj 2010 16:22

Když stiskneš telefonek na hlavní obrazovce (po jeho aktivaci v menu System), dostaneš se do menu BT a po spárování můžeš použít svůj telefonní seznam...
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod agent007 v 18 říj 2010 16:39

Tak jsem postupoval podle tohoto návodu viewtopic.php?f=74&t=1553 a zdá se,že to "žije" a hlásí.
agent007

Příspěvekod fmilan v 18 říj 2010 17:31

Co se týká odstřelení winlišty pro Mio, skryté tlačítko by mělo být pod tlačítkem pro audio (příští ulice). Ovšem ke správné funkci musíš mít App s showtaskbar.exe. Teď nevím, jak to přesně bylo mapováno, ale dodělávám drobné kosmetické úpravy a tam už je určitě a bude k tomu popis. Takže ještě chvíli vydrž. Koncem týdne ;)

BT popsal tomasii : Nastavení - Sysstém - Ovládání BT - zvolit Mio Cx20.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu