Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
Moderátor: deusexx
Jarouš píše:Tak pátá je tady,takže by jste mohli z nějakou budovatelskou písní na rtech vyrazit do práce.Jak to tak vypadá,tak já začnu dělat až na jaře příštího roku.Ne,že by se mi dělat nechtělo,ale práce je málo a tak si ji musím šetřit![]()
Dnes jsem vstával poměrně brzy,protože se musím vykoupat,načesat,oholit a navonět,protože čekám vzácnou návštěvu.Přejede amatér.
Mirečku,dopředu upozorňuji,že se budeš muset zastavit u mě doma.Mám nějakou díru ve vejfuku,dělá to strašný kravál a tak by s tím švára měl někam zajet to zavařit.Ale nevím kdy se pro auto zastaví a neví to ani on,záleží to na tom chlapíkovi s ceóčkem,kdy bude mít čas.A taky nevím,jak dlouho to bude trvat.A kdy přijede žena domů s druhým autem nevím už vůbec a ani se o to nezajímám.
Co se týká toho koktejlu,tak je to opravdu dobré pití a přestože jsem jich vypil minimálně 30,tak jsem žádný průjem neměl
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků