Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO zamrzne

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO zamrzne

Příspěvekod Jerry v 11 říj 2010 08:58

Nemám v sys.txt žádný zápis týkající se shutdown a Mio s naplánovanou trasou se po vypnutí a zapnutí tlačítkem normálně otevře.
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod senior v 13 říj 2010 08:03

Já na C520 mám problém se zamrzáním také. Sys.txt mám upravený (bylo to tu dříve popsáno)
a je to pořád stejné. Takže používám staré, dobré iGO8! :-)
Samsung Galaxy Tab 2 7.0, skin fmilan&amatér 2.3a
Nexus 7 1920x1200
senior

Příspěvekod Jerry v 13 říj 2010 08:34

senior@ Mám stejné zařízení, stejné navigační programy (i build), jen iGO8 mám na MFD s vlastním content. Primo na SD s vlastním content. Na SD ještě Ozi. Vše funguje bez problému ať to spouším přes spouštěč či namapovanými tlačítky (duplikované cesty).
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod vovi v 14 říj 2010 13:03

Tak můžete klidně spát, pánové, závada je na mém přijímači. Vrátil jsem se k Primo 1.0 a to trpí úplně stejným neduhem (černá obrazovka při probouzení). Cosi se mi tedy muselo podělat přímo v šochtli.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Miroš v 25 říj 2010 19:54

Dokud jsem nepoužíval Gurjonovo utility, zvláště pak čistič, a jezdil pouze s mapami TA, pak problém se zamrzáním prakticky nebyl, jak jsem psal výše. Co jsem ale nahrál kompletní poslední mapy NQ Q2 a zprovoznil utility, tak jsou problémy. Nejspíš je těch map a příslušenství na navi hodně a po probuzení se nemůže vzpamatovat, nebo čistič dělá neplechu.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod Ivo K v 26 říj 2010 07:59

Čistič neplechu nedělá(klině si můžete jeho funkci v nastavení vypnout ;) ), ale dělá problémy velké množství map a tím nedostatek paměti na Cx20.
Několikrát jsem sledoval co se děje s pamětí po spuštění Prima nebo probuzení. Zůstává často jen cca 1MB Program Memory i ve Výchozím skinu, což je hodně málo.
MaloPameti1.jpg

Paměť se postupně trochu uvolní a většinou zůstane na cca 5MB volné paměti. V některých případech se uvolní až 15 MB.
Je celkem jasné, že s 1MB volné paměti se Primo "rozbíhá" celkem těžko.

Při nedostatku paměti buď zobrazí Wokna hlášku o nedostatku paměti, třeba tuto:
MaloPameti.jpg

nebo se navigace restartuje a v nejhorším případě zatuhne.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Miroš v 26 říj 2010 09:28

Díky, tak nějak to taky pozoruji. Chtěl jsem si porovnat TA vs. NQ a jak se chová plánování na dlouhé trasy. A při té příležitosti jsem aktualizoval DZ na 2.18Si. Budu muset udělat odtučňovací kůru jen na to nejnutnější.

EDIT: Nakonec jsem na C520 musel vypnout jak ukládání save, tak i čištění, protože jinak se mi při uspání z mapy zjevovala po probuzení černá obrazovka.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Předchozí

Zpět na Otázky a odpovědi