Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Map Changer v defaultnim skinu

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Map Changer v defaultnim skinu

Příspěvekod pevlk v 09 říj 2010 19:28

Navigaci mám první a jen krátce, je to No Name koupená na aukru, Parametry přístroje: 128MB SDRAM, HD 800x480, 4GB NandFlash, Centrality Atlas-V 533mHZ, GPS SiRF ATLAS V, Window CE 6.0, slot pro MicroSD až 32GB
Jsem celkem zdatný ve věcech okolo PC a dělám i věci v PHP, databázích a podobně.
Můj dotaz, nebo spíše prosba je o tom, že s kódem použitým v iGo Primo (v data.zip) si zas až tak moc nerozumim a chtěl bych si udělat Map Changer pro defaultní skin v Primu, protože zkrátka skiny, které jsou k mání mi nevyhovují a vyhovuje mi právě ten defaultní...
Map Changer bych chtěl umístit už do hlavního menu po najetí Prima, což se mi částečně podařilo použitím částí kódů a souborů ikon a obrázků ze skinu GJ, ale prostě to nechodí, v podstatě se mi podařilo jen do pravého spodního rohu přidat položku volby map pro Map Changer, ale i to tlačítko je vlastně neaktivní, takže si nevím prozatím rady jak to udělat...
pevlk

Re: Map Changer v defaultnim skinu

Příspěvekod amatér v 09 říj 2010 20:24

Pokud chceš můžeš se podívat sem Také mi vyhovuje default skin.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Re: Map Changer v defaultnim skinu

Příspěvekod pevlk v 11 říj 2010 06:35

amater: Dík za odpovď, ale stejně jsem z toho zatim nějak moc nepochopil, snad se ten systém a zdrojáky v primu nějak naučim upravovat...
Vypadá to podobně jako zdrojáky v PHP, Javě, CSS a podobně, ale přesto je to jiné...
Nedělá mi problém si ohlídat cesty a podobně, ale ta syntaxe v těch kódech je prostě jiná a to samé platí o scriptech psaných pro primo...
No, budu tomu věnovat nějaký volný čas a snad to časem zvládnu...
pevlk

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE