Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2010 16:46

díky. A musí být něco i v navigatemap_480....ui :?:

EDIT: asi musí, tys to dopsal jen ke vzdálenosti a nadm.v., čili pro další údaje je to v navigatemap... myslím, že by to šlo udělat v tom element.... i pro ty ostatní udaje, ne ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 30 zář 2010 16:51

V Altitude a Vzdálenosti do cíle nee. V navigatemap_xxx_yyy jsou ty zelené zápisy jen u těch tří zbývajících parametrů.
:D v tom nadšení,že to funguje jsem se po těch ostatních zápisech nedíval. A úplně ideální by bylo,kdyby to šlo volitelně i vypínat ;) .
Naposledy upravil expertdb dne 30 zář 2010 17:00, celkově upraveno 1
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod kasy v 30 zář 2010 16:59

Ještě k tomu pípání. Měl jsem to úplně stejné, pípalo to skoro pořád a nevěděl jsem, proč. Manuální omezení jsem měl sice vypnuté, ale to jedno zatržítko tam zůstalo. Udělal jsem to, jak radí SvoDa. Teď jsem se vrátil z reálu. To je ono, pípá to jenom "smysluplně", tedy tam, kde to mám navolené. :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod fmilan v 30 zář 2010 17:02

Do element_def nemůžeš dávat přímé hodnoty, ale pouze s (OWNER.xxxx) - to vyjadřuje, že mohou být tyto hodnoty "uživatelsky" definovány jinde. Ty konkrétní pak definuješ v navigatemap a současně pro noc a den v gjm_code.
Já si doplnil do element_def právě ty glow... a podobně.

Vyzkoušej ještě následující zápisy a přiložený e_def

Altitude:
Kód: Vybrat vše
   <TEXT gjm_infobar_txt3 class="txt_20bd color_map_sec" x=338 y=250 w=49 z=15 fonttype=mandist glowtype=1 color2=#FFFFFF align="CENTER" leading=_0.8 combined_textmodel="$navigation.current_altitude$m" visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">

Distanc:
Kód: Vybrat vše
   <DISTTEXT gjm_tripinfo_txt3 xxx class="txt_20bd color_map_sec" x=228 y=250 w=49  z=15 fonttype=mandist align="CENTER" glowtype=1 color2=#FFFFFF distance=(%navigation.distance_to_destination)   visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn&navigation.has_route&!lua.vEasyNavTripInfoOpen">

Potřebné souřadnice upravit

element_def_480_272.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2010 17:15

jj, Milane, funguje to, díky.
jen by to chtělo nějak pošéfovat tu mezeru před jednotkou ;) . ten tvůj původní návrh opravdu vyřadí volitelnost barev a vše jsem měl bílé
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 30 zář 2010 17:16

@ kasy:
S tím pípáním je to trošku složitější. Dnes jsem to testoval na Brno - Praha a zpět s následujícím poznatkem:

Vypnuta všechna možná upozornění a zvuky:
1. Je-li navoleno hlídání rychlosti pouze vizuální (aby to na tebe nehulákalo), a zároveň je v mapě rychlost definována, tak stejně po překročení začne pípat v cca 40sec intervalu dokud nesundáš nohu z plynu. Stačí v průběhu těch 40sec spadnout na vteřinku pod limit. Rozsahy v manuálním nastavení na to nemají vliv.
Nakonec pomohlo pouze celkově vypnout hlídání překročení rychlosti (před tím nechat zaškrtnuto zobrazení značky). Pak to ani nepíplo :D

Už jsem myslel, že je vyhráno, ale : :mrgreen:
2. Není-li v mapě definován rychlostní limit, pak to pípá pořád, jedeš-li rychleji než 60 km/hod.

Zkusím zapátrat, dokud ze své úpravy úplně nevyhodím gj "playsoundy" - origo Primo totiž ani nepípne ;)
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fmilan v 30 zář 2010 17:19

Dane, v tom zápise combined_textmodel="$navigation.current_altitude$m"dej mezi dolar a m mezeru ;)
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod kasy v 30 zář 2010 17:25

Tam, co jsem jezdil, rychlostní limity byly všude a bylo to v pořádku. Rozhodně mi to neřve tak jako předtím. Interval v tempomatu mám 1 min.
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2010 17:28

Milane, mně nevadí to "m" nacpané na hodnotě nadm.v., ale rád bych podobně vyřešil tu mezeru ve vzdálenosti. :?

P.S. určitě má být v té vzdálenosti
DISTTEXT gjm_tripinfo_txt3 xxx
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 30 zář 2010 17:37

gjm_tripinfo_txt3 xxx

Podle mě ne. Já ten zápis teď upravil z GJ, já mám jiný :lol: :lol:
Asi to tam chlapec zapoměl, ale vzhledem k tomu, že text už má své jméno, myslím, že nejsou ty xxx brány v potaz.
Vymaž, podle mě tomu neublížíš.

Tu mezeru u vzdálenosti jsem moc neřešil, protože ji "dole" nemám. Ale vykoušel jsem jakýsi zápis, kde se to povedlo, ovšem vzdálenost byla v metrech :lol: :lol: . Zkusím si vzpomenout a dám vědět.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu