Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2010 12:01

To je chybka o které vím a kterou jsem nejdřív neměl čas a posléze zapomněl, opravit.

V tomto případě ti bude stačit, když si v menu -> nastavení -> gurjon -> mapa zapneš zobrazit tlačítka domů a práce ;) a budeš tam mít, místo na obrazovce dublujícícho se času, datum a hnědě pod ním ten čas "prostojů" v rámci aktuální jízdy a po kliku na to tlačítko ve vzniklém trojtlačítku i tlačítka pro naplánování cesty domů a do práce.

Je tam totiž takový šílená kombinace různých visiblemodelů, co se má ve spodním proužku a v tom tlačítku vpravo dole a při jakých vzájemných kombinacích nastavení, zobrazovat (s info o průběhem trasy/bez něj, s rozbaleným/zabaleným tlačítkem vpravo dole na trojtlačítko, s trasou/bez trasy, zapnutý/vypnutý spodní infořádek, zapnutá/vypnutá funkce všechny údaje pohoromadě v 1 tlačítku, zobrazit/nezobrazit tlačítka domů a práce atp.) :o ), že jsem si s tímto posledním mischmaschem nevěděl rady, bo když jsem přidával a ubíral visiblemodely, tak se zas projevovaly "překryvy" či dublování údajů jinde a pak jsem to už neřešil a doufal, že z hlediska pravděpodobnosti, zrovna s touto kombinací nastavení, kterou se mi nepodařilo odladit, nikdo nejezdí :oops: :lol: , ale Murphyho zákony furt fungují :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod kasy v 30 zář 2010 12:14

Zapnul jsem tlačítko Domů a Práce a je opravdu po problému. Problém je v tom, že do práce už nějakou dobu nejezdím, neboť si užívám zaslouženého důchodu. :) :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2010 12:17

Jsem rád, že je po problému a nech si to zapnuté ;)
Předpokládám, že domů někdy jezdíš :lol: a místo práce si tam namapuj chalupu, ryby, nebo cokoliv jiného, kam často místo práce jezdíš ;) :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 30 zář 2010 13:37

SvoDa píše:Ještě jsem si všiml (zase střílím od boku), že tam, kde to funguje jsou zápisy týkajících se hodnot takto
např. čas do cíle
textmodel_timespan="navigation.time_to_destination"
kdežto u těch kde to nefunguje takto
distance=(%navigation.distance_to_destination)
altitude=(%gps.elevation)
čili v závorkách a bez uvozovek.

Co tomu dát tentýž formát, čili aby to bylo
distance="navigation.distance_to_destination"
altitude="gps.elevation"
popř. i s těmi znaky %
distance="%navigation.distance_to_destination"
altitude="%gps.elevation"
:?

Výsledkem tohoto pokusu je:
ffscreen_00001.jpg

Modrý údaj je s %, zelený bez.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2010 13:59

tak škoda :(
hledám furt nějaké závislosti a odlišnosti a ještě jsem si všiml, že ty problematické řádky mají na začátku gjm_tripinfo_txt3 (ostatní mají txt1, txt2 a txt4). Vím, že je to jedna z těch 5-ti barev, ale co když zrovna ta trojka nejde orámovat a co té vzdálenosti a výšce dát místo txt3 třeba txt1 :?:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 30 zář 2010 14:05

Hele :D :o :
ffscreen_00001.jpg

Až to otestuju,tak to sem dám. ;)
Evolve Multitraxx
expertdb

Příspěvekod fmilan v 30 zář 2010 14:12

@ expertdb:

ALTITUDETEXT jsem přejmenoval a funkční zápis je
Kód: Vybrat vše
<TEXT fmi_alt_txt class=txt_18bd x=241 y=244 w=77 h=23 z=15 fonttype=mandist glowtype=1 color2=#FFFFFF align="CENTER" combined_textmodel="$navigation.current_altitude$m" visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">

Má to tu výhodu, že m pro metry je hned za číslem (není tam mezera) a tím ho můžu víc zvětšit.

Pro DISTTEXT mám :
Kód: Vybrat vše
<DISTTEXT fmi_tripc_txt3 class="txt_16bd color_map_main" x=396 y=204 w=84    z=20 align="CENTER" glowtype=1 color2=#FFFFFF distance=(%navigation.distance_to_destination) visiblemodel="!lua.vEasyNavTripInfoOpen&navigation.has_route&lua.vgjAllInfo">

Do obou si musíš opět doplnit glowsize, nebo ho nadefinovat podle toho, co jsem psal v tom příspěvku na str.85

Názvy textů můžeš samozřejmě změnit, ale musíš je tak nazvat všude, kde je definuješ.
Ještě nezapomeň, že se ti nikde nesmí vyskytovat "definované" názvy dvaktrát (proto je _txt1, _txt2 atd.)
Pokud nechceš nikde definovat vlastnosti daného textu, můžeš požít TEXT xxx
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod expertdb v 30 zář 2010 15:35

A mně to nefunguje.Zabralo jenom ALTITUDE, ale přepsaly se mi všechny barvy v infobaru a nejdou nastavovat. Vzdálenost zůstala nezměněna. Nerozumím co je míněno tím definováním názvu :oops: . Tam asi bude chybka.
Předtím jsem glow hodnoty připisoval do element.defxxx_yyy_ui.
Evolve Multitraxx
expertdb

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2010 15:43

@expertdb: hoď sem prosím tu funkční zápisy v element.defxxx_yyy_ui. či ještě někde jinde ? dle tvého screenu, dík
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 30 zář 2010 16:41

Tady je element_def celý. Jsou tam dopsany pouze hodnoty glowtype=1 color2=#000000 glowsize=1.
Ted mám připsané jen hodnoty ne jednotky. Asi by bylo dobré to upravit podle fmilana ať výška neovlivňuje údaj v tripcomputeru.Až bude chvilka,musím v tom ještě pohrabat.
element_def_480_272.zip
Evolve Multitraxx
expertdb

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu