SvoDa píše:Ivo K píše:Dělá mi to také(pípe a ztlumuje zvuk Primo-přehrávače), podobně jak píše Milan.
U mne je to ale v souvislosti s zobrazením povolené rychlosti. Když je povolená rychlost součástí mapy(červená značka), tak mi nic nepípe. Pokud ale jedu po silnici, kde v mapě není zadaná povolená rychlost, tak mi Gurjon skin pípe.
Je úplně jedno, jestli rychost měním nebo jestli jedu ustálenou rychlostí. Stále po krátkých intervalech pípe.
Gurjonovo ruční či automatické nastavení rychlosti mám vypnuté.
Ikdyž máš ruční či automatické nastavení rychlosti vypnuté, nemáš tam nastaven, byť zašedlý interval autoaktualizace rychlosti ve vteřinách s malou hodnotou ? - dej si tam max (300 sec.) a pak to zas vypni, aby to zešedlo s tou max. hodnotou a hlavně, aby byly všechny tři fajfky v tom menu nastavení rychlosti nezaškrtnuté
Bude to asi tím, jak to tu popisuješ. Měl jsem nastavený interval autoaktualizace rychlosti na 10s, ale šoupák byl zašedlý, tak jsem se domníval, že je tato funkce deaktivovaná. Jesli jsem měl nějaké nastavení zaškrtnuté(i když zašedlé) to už nevím. Měl jsem podezření, že to moje pípání způsobuje tato Gurjonova funkce, ale špatně se to za jízdy testuje a u stolu to nejde.
Otestuji to. Díky, Dane.