Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod Lakva v 23 zář 2010 20:08

Tahle finta mi bohužel nikdy nefungovala. Nemluvě o tom, že poměr stran 480x272 a QVGA je úplně jiný, takže to bude nejen rozplyzlé, ale nevíc výrazně šišaté.
Lakva

Příspěvekod Ivo K v 23 zář 2010 20:23

Lakva píše:Pánové, nechtěli byste vydat taky verzi pro QVGA?

Luky, mám už nějakou dobu cukání to udělat, ale ještě jsem nenašel dost času. :(
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Danny_S v 24 zář 2010 07:41

Nevím, kam tohle přesně umístit, ale mám na vás PRÍMOvé odborníky otázku, kde přesně v Primu si nastavím, že chci nezprůjezdnit ulici nebo část silnice?
V iGo8 jsem to našel a hned, ale zde s tím mám docela problém. :-(
Dále se chci zeptat, jestli lze z obousměrné silnice/ulice udělat jednosměrnou a popřípadě i naopak?

U našich je obousměrná a já to chci jen pro jeden směr a u Barrandovského mostu směr Smíchovské nádráží mi tam NQ nebo TA, ale NQ obousměrné silnice udělal jen jednosměrnou a pak mě to vede jinudy, protože bych jel do "protisměru".

Existuje na to něco?

Dále se chci zeptat SvoDy anebo Iva, jestli by bylo možné do té nové Vámi upravené Informační lišty dát možnost volby, co chci v každém tom políčku. Jako je možnost volby pro rozšířené pravé dolní tlačítko.
Sice si to dělám ručně přímo v kodu (navigatemap_480_272.ui), ale jak budou vycházet další verze, tak se mi to nechce moc upravovat s každou další novou verzí, ale kdyby ta možnost byla zakompovaná přímo ve skinu, byl bych raději. ;-)

Já vím, že toho chci zase moc, ale zajímalo by mě, jestli by vám to stálo za úvahu. :-)

Díky moc! :-P
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 24 zář 2010 07:51

funkci blokování silnic si musíš zaškrtnou v menu extra nastavení a pokud používán novou verzi skinu 2.15a, tak po kliku na mapu (silnici) si vyroluj spodní tlačítko "Více" a tam najdeš tlačítko pro blokování části trasy. Jiunak lze v defaultu blokovat silnici jen přes menu hledat (např. na mapě).

obousměrku na jednosměrku si zablokovat nelze, lze si u blokované silnice jen nastavit, ve které dny a hodiny tu či onu silnici chceš zneprůjezdnit

Volit, co se má zobrazovat ve kterém políčku ve spodní liště nejde, je to tam napevno. Co jiného by jsi tam ještě chtěl zobrazovat. myslím, že je tam vše potřebné ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 24 zář 2010 08:02

Co se týče spodní lišty.
Danny, jde ti o to, "dostat" do spodní lišty jiné údaje nebo by jsi chtěl jen ty současné údaje přemísťovat?
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Danny_S v 24 zář 2010 08:06

Nejde změnit na jednosměrku?!
Oops, to je blbé. :-(

No, myslel jsem, že než si to měnit vpravo v tom rozbalovacím tlačítku, tak bych si to chtěl měnit přímo na ten vodorovné Informační liště, víš? :-)
Navigaci mám vpravo od volantu a přece jen ty KiloMetry nebo hodiny, které mám ještě dále od sebe vpravo už nejsou tak čitelné. :-(
V Dimce pro iGo8 jsem měl všechny potřebné údaje vlevo na displayi, takže ke mně byly blíže než ted.

| Okamžitá rychlost || Záznam Hlasitost | Čas příjezdu do PB | Vzdálenost do PB | Čas příjezdu do Cíle | Vzdálenost do Cíle | NadMořská výška || Bat Sat a další |

No, ale když to nejde, tak to nejde, s tím se prostě budu muset holt smířit.

V Dimce jsem toho viděl více, ale tohle mi pro jízdu max. postačuje a nic více nechci vidět za jízdy. :-)
Danny_S

Příspěvekod expertdb v 24 zář 2010 08:36

SvoDa píše:@expertdb:
Jestli chceš být (nebo kdokoliv jiný) pokusným králíkem, zkuste v navigatemap_480_272.ui

změnit
na
<TEXT gjm_mapsp_txt1 class="txt_20bd bb_ww" fontsize=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed && !%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed ? 32 : 36) x=(%lua.tripInfoVisible && %navigation.has_route ? 21 : 3) y=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed && !%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed ? 230 : 225) w=(%lua.tripInfoVisible && %navigation.has_route ? 58 : 72) h=45 z=140 align="CENTER" textmodel_speed="navigation.car.current_speed" mode=1 displaypart=2>
<TEXT gjm_mapovs_txt1 class="txt_20bd bb_ww" fontsize=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed && !%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed ? 32 : 36) x=(%lua.tripInfoVisible && %navigation.has_route ? 21 : 3) y=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed && !%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed ? 230 : 225) w=(%lua.tripInfoVisible && %navigation.has_route ? 58 : 72) h=45 z=145 color2=#FFFFFF glowtype=1 glowsize=2 align="CENTER" textmodel_speed="navigation.car.current_speed" mode=1 displaypart=2 visiblemodel="warning.driveralert.near_speed_limit|navigation.curr_speedcam.speed_limit<navigation.car.current_speed&navigation.curr_speedcam.speed_limit.valid">
;-gj manual overspeed
<TEXT gjm_mapsp_txt2 class="txt_12 ww_ww" x=(%lua.tripInfoVisible && %navigation.has_route ? 17 : 1) y=215 w=(%lua.tripInfoVisible && %navigation.has_route ? 35 : 42) h=45 z=145 fontsize=10 align="LEFT" text=(%navigation.is_in_simulation ? "Stop" : "Speed") visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&navigation.car.current_speed>lua.vgjMSL_Speed&!warning.driveralert.speed_limit.valid&lua.vgjMSL_Enable">
<TEXT gjm_mapovs_txt2 class="txt_20bd bb_ww" fontsize=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed && !%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed ? 32 : 36) x=(%lua.tripInfoVisible && %navigation.has_route ? 21 : 3) y=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed && !%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed ? 230 : 225) w=(%lua.tripInfoVisible && %navigation.has_route ? 58 : 72) h=45 z=142 color2=#FFFFFF glowtype=1 glowsize=2 align="CENTER" textmodel_speed="navigation.car.current_speed" mode=1 displaypart=2 visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&navigation.car.current_speed>lua.vgjMSL_Speed&!warning.driveralert.speed_limit.valid&lua.vgjMSL_Enable">

Tak jsem zkusil přepsat zápisy,no výsledek bohužel žádný. Nic se nemění,velikost rychlosti zůstává stejná, původní.
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod SvoDa v 24 zář 2010 08:57

@Danny_S: u dimky to volitelné bylo, ale představuje to dost velké množství scriptů v dalších souborech a myslím, že to nestojí za tu práci a když budeš vědět, co si tam chceš zobrazovat, přepíšeš si jen dva řádky se svými hodnotami. O mnoho horší by bylo touto změnou vyvolané množství scriptů (už těch stávajících je dost a dost) přetavovat do dalších verzí skinu.

@expertdb: neříjek mi, že tím zápisem nedošlo alespoň k poskočení hodnoty aktuální rychlosti výše, než je se zapnutými hodnotami těch pidirychlostí :o Ty změny hodnoty y=... fungovat musí :!: :o
Zkus tedy prosím jen ty navrhované zápisy ohledně hodnoty y a nikoliv fontsize. Pro fontsize tam nech to, co bylo, tzn. fontsize=32. Pro to fontsize to byl jen pokus a asi to nefunguje a blokuje to asi i tu funkci za y=... která by měla alespoň v případě vypnutých zobrazování těch pidirychlostí zvednout tu hodnotu aktuální rychlosti výš, aby to bylo uprostřed podkladu
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 24 zář 2010 09:23

SvoDa> No, tak to si budu muset do každé další nové verze vkládat ty svoje úpravy, škoda. :-(

... ale chápu to, že více spouštěných scriptů by pro "horší" navigace už bylo neúnosné.

Můj NavOn N750 by schroupal pár dalších scriptů navíc v pohodě, ale ne každý ho má.

Budeš nějak v Langu řešit místo - CH - nebo místo 255% stav, když se baterie zrovna v tu chvíli nabíjí, aby to bylo také česky? Myslím tím, aby se na displaye neobjevovalo - CH -.

Jestli ne, tak si to budu také měnit přímo v kodu.
Danny_S

Příspěvekod Ivo K v 24 zář 2010 09:41

Danny_S - vždyť to "CH" v tom posledním langu, který je vyvěšen společně se skinem na předchozí straně, je už přeloženo!

Podivej se na screenshoty na předchozí straně.

Raději ti dám jeden i sem do přispěvku:
Nabito.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu